Мария Игнатова за модерните семейства

Чаровната блондинка, която от години краси малкия екран, сега грее и на корицата на списание "Elle".

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сте я "плюли"!Тя като говори за семейство,има прдвид-секса!

Ало редакцията, какво е това словосъчетание"усмихнат пример"?! Това доста прилича на ФБ тъпотиите от типа:" Пожелавам усмихнат ден!" и "Вие усмихнахте сутринта ми!" Нещо друго усмихнато, че ми идват нецензурни асоциации?!

Докога по всички медии ще се налагат само разни "чатми". Това не е ли някакъв вид конспирация към разпад на нацията : чалга , футболисти , откачалки , бръмчалки , батки , псевдо-депутати , обратни и т.н. Няма ли вече свестни хора да кажат две умни приказки ? Или пак и нас свестните смятат за луди. Quo vadis - bylgarino ?

Пожелавам ти усмихнат ден! :)

Марийчето за майка и съпруга не става, но за клоун и за секс твърдо да!

Красива жена! Като човек не я поснавам, но винаги ме зарежда с положителна енергия когато я гледам нея и Рачков. Да са живи и здрави, желая им доброто и да живеят така както си преценят сами-никой няма право а и не му е работа да ги съди!

ушичките нещо не са и в ред, иначе го командери митко, тои сякаш милия жена не е виждал - тяхна си работа, да даде господ да живеят цивилизовано и модерно, по тертипа на марчето

Ако беше толкова "чаровна"и с толкова "позитивно мислене" за връзките, децата и семействата, Сашо Сталийски нямаше да се раздели с нея, като ѝ изпрати куфарите с багаж в офиса на "Господарите" ..... Беше водеща на "Тото шанс" по БНТ. После се пробва и като певица, презентирайки еднодневната си песен с визия на русалка на морски бряг. После, нали е "актриса", но не стъпила в храма на Мелпомена, се изявява в малоумното шоу "Пълна лудница". Нямам нищо лично към девойката, но да ми ръси умности за живота ѝ и да се изказва за "Модерните семейства"?!?!? ми е тактично казано ..... нелепо!!! Маре, ако Рачков беше средностатистически мъж със заплата от 500-600 лева, щеше ли да си с него?

Ти знаеш ли смисъла на думата "девойка", май не!

А ти, можеш ли да четеш между редовете или приемаш всичко буквално?!?

Chefo77

Правиш ли разлика между артист и актьор? Има десетки известни телевизионни и филмови актьори, нестъпвали в театър. И защо да не коментира "модерните семейства", да не би да става дума за театрална критика? За второто няма право, но за първото ... извинявай! А това кой и как се е разделял с нея, не мисля, че треябва да е повод за коментар от чужди хора. Това са си техни работи, ако я беше пребил и изхвърлил от 4-ия етаж, по-добре ли щеше да е?

Дрън-дрън модерно.... техните отклонения от нормално семейство за мен не са модерни! Изключете телевизора, включете мозъка.....

аз само да попитам не беше ли тази чаровница дето пръдна в ефир наскоро гледах неяо подобно в Yootube

Пък някой да каже, че примера на родителите не е важен....

да пусне и тя модна линия .

Виж ти какво клише било човек да държи на традиционните човешки и семейни ценности. Аз лично не държа да съм модерен като въпросната персона.

Никакво клише, ами си е направо "задръстеност" по "модерната" скАла.

Какъв Рачков, бе хора??? Те отдавна не са заедно!

Како, това е "отворена връзка" - днеска има, утре нема, у други ден па има, нема, има...

За младежите, те и без друго семейството вече го имат само като касичка или място за преспиване до следващия купон. Нека така културно и разкрепостено да научи сина си да зарязва бъдещите си партньорки, ама културно де, без да разбира никой. Егати, това тръгнало да дава акъл. Боже, какво става с вересиите....? Нали уж се бяхме разбрали за тях, да си ги оттеглиш?!

мАРЧи,загубваш човешкият си образ....

супер си е мацката , харесвам я!

Кучето брои ли се в това модерно семейство?

Как може да пропагандирате откровен ку*лък, като модерно семейство. Да се плющиш с когото свариш това ли е модерно? Да имаш 3 деца от 4 различни мъже било модерно! Ае стига глупости! Този модерен подход създаде поколения деца на разведени родители, които са с проблемно поведение. Обикновено децата на разведените родители също не са способни да създадат здраво семейство, а това е вредно за обществото.

Прав си, баце, ама това е положението. Всеки с по два брака, с доведени деца, някой имат 3 деца от трима различни бащи, абе ужас. Такова е сега обществото и не само в БГ

Chefo77

А преди като се плющяха по комшийски и не знаеха кое дете от кого е (но се водеше на мъжа), по-добре ли беше?

А най-модерно ще е да се съберат всичките четирима от двете полусемейства и да се праскат кой когото свари. Така децата ще се възпитават в супер модерна обстановка и като пораснат просто ми е бедно въображението пък те колко модерни ще бъдат.

Щом се разбират, да са живи и здрави. Дано децата им растат в здравословна атмосфера. Скандалите между бивши съпрузи са грозни и най-лошото нещо за едно дете.

Тази ако не беше бутнала на Джуди Халваджиян, брата на Магърдич, още щеше да води "Втори тото шанс". Да целува ръка на арменците, че я направиха звезда, след като толкова години беше абсолютно незабележима водеща в най-смешното предаване на света "Втори тото шанс" ха-ха-ха :)))

Не знам откъде точно имате инфорнация, че е спала с брата на Магърдич. Според мен я избраха да води господарите защото нашите 'оригинални' продуценти са искали да изкопират на 100% оригиналната италиянска версия на предаването, където водеща е Мишел Хунцикер. Мария много прилича на нея като маниери и изказ. А и двете са руси и красиви.

Е само Мария чикиментото ли е единствената руса и красива българка? Как си мислиш че става скока от световно неизвестна и безгласна буква до креслото на "Господари на ефира"? А това го знам със 100% сигурност, защото познавам всички от семейство Халваджиян лично! Това стана точно когато Магърдич даде на брат си да ръководи "Господарите". Той покани Марчето, защото я харесваше много на един рожден ден, от който си тръгнаха заедно, след няколко седмици последва назначение :) А ти си вярвай, че някой е забелязал таланта и във "Втори тото шанс", няма лошо :))) Само че ако си спомняш там как водеше...грамофон свири, майка плаче

Ъхъ.

Много одухотворена е и земна.Хубава двойка.Господ здраве да им дава. А на завистниците-недейте бе хора, ще се разболеете.

На мен не ми се струва одухотворена пък. Струва ми се супер секси, много яка мадама! Патко, Петкоооо!

Бе, за хубава как да е...

Мда, личи си, че е прочела вагони с книги и че общува само с представители на световни академични среди!

Значи Митак, голяма завист ми пада за Марчето. Ще прощаваш. Шапка ти свалям! Успех и на двама ви! И вижте там нещо общо да родите.

Едва ли

Модерно семейство? Останалите да ги избием ли, ако не следват примера на модерните семейства?

Доменик Петков, Патрик Тишо, ... модерни семейства ;)

Аз съм им кръстник, мдаа.

...и аз, на второто дете

Сладка е, харесва ми. И с Рачков си отиват като двойка. Но доста бързо ми омръзват да ги гледам само тях на екран.

Марийчето е бивша труженичка от най-древната професия. Казвам го защото истината трябва да се казва!

Е те това сме българите. Не търпим чуждия възход, трябва да му подложим крак и да го оплюем.

"туй, що, глупци, вий не знайте. позор ли е или слава!" Така сме си българите, от турско насам.

Ами, чудесно! Бивша е, все пак, щеше да е лошо ако беше настояща.

Не! Щеше да е добре, да е настояща. И на мен ми се иска.

Марийчето навремето живееше у Холандия, ний от там я знаем като добра труженичка тип...ам как се казва на бг холандското съкръщение е..дано да не прозвучи пошло на български К.У.Р.В.А. Много вървжна Е.Т.-фирма

Странното е, че точно тая с ония арменски платени изедници ви възпитават индиректно децата и дават наклон на общественото мнение чрез кокошкарското си предаване...

Е те това сме българите. Не търпим чуждия възход, трябва да му подложим крак и да го оплюем.

Ми май при нея е било възсед, не възход. И ти ли оправяш нещата с долния етаж (м/у краката)

"Мария Игнатова е добра майка и добра мащеха" - пишат от "Elle"." А наскоро моят син ме пита след като му прочетох поредната приказка за "лека нощ": Защо в приказките всички мащехи са лоши? И се чудя какво да му отговоря. Ама вярно всички са лоши в приказките - всички гледат или да изгонят (в някоя гъста гора) или да убият децата от предишния брак на мъжа (като ги изядат дивите зверове в гората например).

ТОЕСТ,КАКВО ТРЯБВА ДА ВИ ГОВОРЯТ ПРИКАЗКИТЕ?! ЧЕ И В ПРАСТАРИ ВРЕМЕНА ХОРАТА СА СЕ РАЗВЕЖДАЛИ,ОВДОВЯВАЛИ И ПР. И НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО! ЗАЩО ПРАВИМ ОТ ТОВА ГОЛЕМИ ДРАМИ,ДО ДНЕС НЕ МОГА ДА СИ ОБЯСНЯ. КАТО УВИСНЕМ НА ВРАТА НА НЯКОГО,ТА ДО ГРОБ?!

Всъщност, аз за развод в никоя от класическите приказки не мога да се сетя. Мащехата се появява в картинката, когато царят овдовява... :)

Много ми е интересно, dir, като преписва непрекъснато от разни списания, каква е далаверата?! Плащат ли им от въпросните списания за рекламата, комбина ли са, що ли?

И от фейсбук си събират новините. :)

има пари са модерни, свършат ли парите стават старомодни

Точно това щях да напиша. Когато човек е финансово независим много по-лесно взима решенията за собствения си живот. Ако не си щастлив вече с човека до теб може да си позволиш да създадеш и ново семейство като чисто финансово издържаш всичките си деца. Но когато сте зависими един от друг, обвързани с общо имущество и т.н. и поотделно трудно ще се справите си натискаш парцалите и колкото и вече да ти е писнало ще трябва да си търпиш партньора до старини. Уж казват че парите не са важни, но когато ги имаш. Може да не са най-важното, но дават свобода и право на избор, а когато ги нямаш просто трябва да се примириш с реалността, независимо дали ти харесва или не.

Много точно написано.Жалко е, но е така.

Така е, прав си! Гледах един игрален биографичен филм за една световно известна джазова певица, мисля че беше Джозефин Бейкър. Та тя е била толкова богата, че с мъжа си си купили замък във Франция, и тя започнала да осиновява деца. Ама толкова много, че станала цяла детска градина. Така беше във филма - мъжът и се ядоса и я пита дали знае имената на всичките и осиновени деца. Но, мания, какво да правиш. И аз ако имам милиарди, нищо не ми пречи да си искам повече дечица. Другата крайност са малцинствата, нашите цигани например. Техните деца са серийно производство и много често се използват за бизнес. Което си е явно в тяхна вреда и по същество криминално престъпление.

Луди ли сте бе хора, в 21 - ви век ще живееш с някой само защото ще си поделите сметката за тока, а инак няма да се понасяте. Да бе да, ако брака е кофти света ще обърна ама няма да остана в него, нито аз, нито децата ми. Винаги , ама винаги има начин, това е. Само да си здрав, пък ако не си, то няма да ти пука, ще си имаш други дертове.