Известни личности, ”сърдити” на България

След като Мика Стоичкова напусна България, в. Монитор припомни за още няколко подвизаващи се в сферата на шоубизнеса българи, които не харесват страната си.

Обратно в новината

Коментари - Известни личности, ”сърдити” на България | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що за простотия е тва!? Пиши във фейса, кажи го на всички ама приеми,че не те харесват!!! Тая Рут кат и гледам името... абсолютно българка! Колкото и да дрънка, че сме тъпи и не праим нищо кво ще стане? Да го повтаря може ама нещо смислено да направи...? А за тая Антония... щом толкова иска да си бъде "малка, грозна, черна, с крив нос" и да повтаря квот мъжа й каже майната й! Тя да говори за себе си и да си остане в Русия! И в България нема да стане по-добре ако тая се фръцка на подиума! Ако всички кат тея напуснат България, за България ще стане по-добре!

Никак не е чудно - та те всичките са си лика прилика, от един дол дренки, хвани единия-удари другия и т.н., все хора, от чието натрапване няма оттърване.

Рут Колева беше лансирана от най-високо ниво в БГ шоубизнеса, но народът не я прие, защото е противна, бездарна и няма нищо запомнящо се в нея. Тя няма нито една хубава песен, просто поредната посредствена певица, която дори бледнее от всички нови изпълнители, които сме гледали в Мюзик Айдъл, Х-Фактор и т.н. И понеже не успя да понесе всичко това реши да си избие комплексите с подобни изказвания. А с това име се съмнявам и да е българка, сигурно е някаква по еврейска линия. Българинът има достатъчно основания да презира сирийци, цигани и турци, така че тази да си мълчи и да се радва на живота.

"....... Бълхария не ме обича, а аз съм еб*ти пича......"

Те всичките изброени са паразити. Безделници. Не правят нищо и очакват преклонение и обожание. За какво точно да им се кланям? Айде ако обичат да напуснат България и да ходят там, където им видят очите. И да не се връщат. "Великата и неземна" Рут или както там и е името не спря да си плаща на ПРи да пишат простотии за невзрачната и примитивна личност. А от друга страна нещо не чувам Васко Василев например да се оплаква от България. Интересно защо. Мистерия някаква.

Т.Е. Бай Ганьо...нелечимата болест

Старата приказка: "Когато сочиш някого с пръст, другите три пръста на ръката сочат към теб". За всички важи.

Извинете, това, че ги наричате "личности" - щега ли е?

Само не можах да разбера, кои от гореизброените личности са известни? И с какво?

известни са с това, че са имали достойството да кажат, че сме една криминална държава със силно изпростяло население, която никога няма да се впише в Европа и е обречена да бъде нужник до края на историята си. Безкрайно жалка, между другото, със безкрайните си предателства, дупедавства и прочие чалгаджийства. Върнете се в Памир, освободете мястото за по-достойни хора!

е известна с това че е дъщеря на баща си, а той е известен по света с това че докато играе футбол без значение срещу кого и без особена причина заявява на колегите от другия отбор че ще им е---е майката.

Известни, известни .... Колко да са известни? Вероятно освен родителите им, ги познават и някой от роднините им, а също някой съседи и бивши съученици... А, щом и на госпожица Дащнова са известни - значи кръга се разширява!

Ха-ха-ха... сърдити били! И ние сме им сърдити, че се изразяват така, че никой да не разбере какво точно са имали предвид т.нар. "известни личности". Оооох, голям смях е тази статия с неразбраните личности... Единственото, което не разбирам е - защо медиите ни занимават с техните дребнави душички и желания... Ако спрете да пишете за тях, няма и как да знаем кой на кой е сърдит - ПРОСТО ЗАЩОТО НЕ НИ ПУКА!!!!!!

Слава Богу, че не живеем в дълбокия комунизъм! В противен случай всички възмутени тук от резонното изказване на Рут Колева щяха да властват и мачкат с простотията и ограничеността си нормалните и читавите. А умните отдавна вече не са в България - от коментиращите тук си личи какъв "матриал" е останал в родината. И в какво я е превърнал. Впрочем един чешки художник изобрази много добре България в Брюксел...:-))). Съветвам младите и умните да изберат друго място за живот и професионално разгръщане, някъде, където не властват до такава степен злобата, завистта и злорадството А на плюещите тук - бъдете здрави и се опитайте да се справите със завистта и омразата си!

Ти си мислиш, че мненията са само от България ли? Ц. Пиша от чужбина и ти казвам, че гореспоменатите паразитират и не струват нищо. Ако са извън България и нямат финансов гръб ще се препитават на помощи. А и в България има огромно количество можещи и мислещи хора. А ти си неудачник с изкривени представи за "чужбина".

С какво г-ца Стоичкова е "известна" личност?

Че е щерка на Стоичков - и и личи!

Е.а си нацията, щом това са и "личностите" Ю!

Само най-големите отайки! Мика,Рут и Тоца Крокодила. Местя си го от единия крачол в другия! Няма да мога да живея спокойно вече... Те ни напуснаха!

Ограмоти се, пък тогава пиши, селяк! "Отайки"...ха-ха-ха :) И защо като толкова си обичаш Чалгария си се кръстил Man United, а не Локо София, примерно?

То пък едни личности.....

описани в статията като известни личности може и да са известни но в никакъв случай НЕ СА ЛИЧНОСТИ. Да си известен независимо с какво не те прави личност.

Браво!!! Това е самата истина който не го е разбрал-даже не е жалко ,а трагично.Всички достойни деца бягат навън точно заради това.А тук остава само крадливата и мързелива утайка.

Аз не съм известен, ама въпреки това мился като тези от статията. Кенефистан е едно изключително нелицеприятно и чалгарско място, пълно с мутри и селяци

Това Мика , Рут , и разни други как смеят да говорят срещу България !! Да прочетат предговора на " История славянобългарска !! Те са едни "отцеругатели " !! Да не са родени от инзвънземни ?? Нали родителите им са българи ?? Къде са израсли , къде се формираха , кой им е подал ръка в първите стъпки ?? Неблагодарници !! Икебаната да си стои в Испания и да не си помисля за България !! А ,Миката , ако не беше Стоичков , едва ли някой щеше да знае , коя е ??Да не забравя българската поговорка : "Навсякъде врана - посрана !!"

Българино, те са имали предвид не добрите и свестни българи, а теб.

Абсолютно е право момичето. Трябва да се промениме като народ.Тук всички са мишки с комплекси, които се имат за тигри...

Известни личности, сърдити на България... Имате грешка с кавичките в заглавието. Да се чете: "Известни" личности, сърдити на България...

Това за българите е самата истина.

VI. СПИСЪК НА НЕОБХОДИМИТЕ ДОКУМЕНТИ ЗА ОСВОБОЖДАВАНЕ ОТ БЪЛГАРСКО ГРАЖДАНСТВО 1. Молба до министъра на правосъдието (виж I.1.). 2. Подробна автобиография. За лицата до 14-годишна възраст автобиографии представят двамата родители. 3. снимка - 1 брой. 4. Акт за раждане (ксерокопие или препис заверени от служител на общината). 5. Декларация образец 1. 6. Документ за постоянно пребиваване в чужбина. 7. Документ, удостоверяващ придобиването на чуждо гражданство или наличието на открита процедура за придобиване на чуждо гражданство. Горе споменатите световно неизвестни звезди, подготвят горните документи, внасят ги в Министерството на правосъдието и след решението, вече няма да се чувстват охулени, онеправдани и най-вече Българи.

Браво!!!

Няма нужда от препоръки,по добре си променете злобния селски манталитет.Повечето на вън сме с чужди паспорти,но като си дойдем в къщи се чувстваме още по чужди,заради всичко написано в тази статия.След 20години кой мислите ще остане в това красиво гето-България?

Уважаема Ели, това не са препоръки,а законодателни изисквания за отказ от българско гражданство.След като не ти понася родната страна и чувстваш обиден, хулен, онеправдан и най-вече Българин, следва да направиш горе описаното и вече няма да си част от този "прост" народ. Между друго след като сте с чужд паспорт, как се прибирате "вкъщи"?.За вас вкъщи би следвало да е страната на която вече сте поданик(след като приели нейно поданство), тук сте на гости, почивка, но не и в вкъщи.

Взимай си чуждия паспорт и дим да те няма.

ами спокойно, то точно това се случва - голяма част от хората, които не искат да се примирят и да живеят в лайна, в един момент се отказват и просто си заминават. колко яко, а??

Слабите се отказват. Отиват да мият чиний с висшето си образование и като се приберат за една седмица в БГ всичко е много гадно и ужасно.

Не мога да разбера хората който обиждат родината си.... Найстина има много неща който трябва да се променят но това не дава правото на никой да казва, че България е гето,тоалетна,кочина и т.н. Няма пълно щастие или някой ще каже ,че в Германия,Англия,Италия всичко е перфектно??? Не мисля. Навсякъде има неща който дразнят един или друг. Убеден съм ,че нещата ще се променят към положително но трябва да се вярва и работи в тази посока.

... със сигурност не звучи приятно, звучи шокиращо и възмутително - но българия със застрашителни темпове се превръща именно в гето... и колкото повече отказваме да го видим, толкова по-зле и толкова по-малки са шансовете тенденцията да се промени...

нищо общо между Рут Колева и мичка стоичка и крокодила тоца от Перник Рут Колева е хем талантлива , хем работлива !

Мат`рялът си е мат`рял!

тук има много известни личности които аз за съжаление не познавам

ПИПО

Истината е, че българина мрази всичко и всички, но най много мрази себеси. Истината е, че няма по негативна нация от нас. Ние сме вечно мрънкащи и вечно недоволни. Така че, има голяма доза истина в написанто от Рут. Беднотията, обезверението и продажната ни система, ни превърнаха в един злобен народ. Народ който мрази всичко и всички, но най много мрази себеси.

Себеси, себесииииии, най-много мрази себесиииииии. С подобен правипис - определено!

Моля да бъда разбран правилно !!! Беднотията ?! - защо сме бедни ??- не е ли защото ни мързи та ни боли - Вечно по тънката лайсна , тарикатски , всичко знаем и разбираме : От последен модел автомобил - до най- новата ракета , Но накрая нищо не е като хората и си мислим , че всички са по-глупави от нас , а всъщност залъгваме само себе си - Затова сме бедни !!!! Обезверени сме - Да така е - защо ??? Защото не вярваме дори и самите себе си - Нито сме сплотени , нито единни , нито можем да работим в екип , нито си помагаме взаимно - всеки гледа да ЗАВЛЕЧЕ другия , да го удави и съсипе и после - Аз съм големият тарикат ... и т.н. Системата ни била продажна - Продажници СМЕ НИЕ - защото си седим кротко и гледаме как ни унищожават като Народ, как ни крадат държавата пред очите и как много скоро може да бъдем заличени напълно от света !!!! Така ,че ХОРА , сьбудете се колкото може по- бързо , защото времето ни тече !!! Рут е права за много неща - по-добре се вслушайте !!!

Обаче за сметка на това българинът обича шушлековото си екипче, впитата тениска, гащите 7/8 и чантичката-диагоналка!

То още половината свят си ги обича, ама не полива с кал сънародниците си. Просто си ходи както си иска!

Принципно няма лошо в шушлековото екипче, лошото е, когато самият човек е "шушлек".

Мисля,че Антония е права за българките.Това се забелязва,след като човек поживее по-дълго време навън.

За кой Кристо говорите, оня дето опакова стоки ли?

Ми човека с това опаковане на стоки стана милионер. Явно добре опакова.

Мисля че в заглавието първите две думи също трябва да са в кавички...

според мен, има място за още дооооста хейт по адрес на тия хора, които без да коментирам кой колко и с какво е известен (квалификацията 'известни личности' си е на автора на статията, да не забравяме), са си позволили да изкажат на глас неща, които в голяма степен за огромно съжаление са верни и точно заради това засягат ЛИЧНО толкова много хора! хайдеее не пестете хейта!! ОЩЕ МОЖЕ!

О да, простотиятя в България е голяма, като се има предвид че далеч по-достойни хора стоят в сянка с далеч по-достойните си дела. За това пък сме занимавани с доста невзрачни субекти с доста съмнителна "известност". Възмущението ми от тях не е хейт. Срам ме е от тях! Срам ме е от думите им! Срам е е от посредствеността им! Всъщност те самите са част от простотията и посредствеността, с които биваме заливани ежечасно от медиите и от които те самите са толкова възмутени!

За съжаление, това е истината. Просто хората са със съмнителни, но някак все пак получени възможности да "лаят" от чужбина. И мен ме е срам от същите неща, страхотно изказано мнение!

простотията в българия не е голяма. тя е огромна. не ме разбирайте погрешно - не съм фенка на цитираните в статията капацитети (с изключение на рут). но има нещо общо в техните изказвания и то е, че тук, да му се не види, наистина преобладават обезверените, негативно мислещи, завистливи и злобни хора, които незнайно защо всячески се борят срещу всичко градивно и позитивно, като в същото време не престават да псуват 'тая скапана държава' и, пак незнайно защо, просто търпят шепа хора да се гаврят с тях. имам възможност да контактувам с доста хора, учили и работили известно време в чужбина, които се връщат тук с най-добри намерения и нагласи, но се сблъскват с всичко това и са меко казано потресени. въпросът е, че мика, икебаната и там не знам кой си още просто нямат нужния речников запас (да не отивам по-далече), за да кажат, каквото имат да казват, в подходящата форма.

Интересно как все на разните Рути, Михаели и Антонии им пречи прословутат българска завист. Не съм чула нито Григор Димитров, нито Ивет Лалова, нито Мария Илиева, нито Васко Василев нито ред други успели хора да кажат - аз съм супер ама вие сте прекалено прости за да ме разберете. Българската публика е достатъчно интелигентна за да оцени таланта там където го има. Крещящата посредственост е това, което дразни.

Кристо е на това мнение

Жан Клод беше на това мнение и Кристо не смееше да каже, че е българин... След като тя си отиде от този свят Кристо все по често посещава родината си и се представя като българин.

одвратена сам до виене на свят от наглоста и предателтсвото на тези ниски и окаени саштества.//// кравта кипи у жилите ми особенно сЛЕД КАТО ПРОЧЕТОХ ухулването на рот и родина от тази кокаржа руд колева.... тялото ми ссе тресе от не престани кунвулсий на гняф умерзение и поварни ......това са гнусни и мерски лъжи целия свят знае че БЪЛГЪРКАТА Е НАИ КРАСИВАТА жена/// а Бългърина е наи силниа и сексоален машкар////освен това боя е наи доказаното вазпитателно сретсво но с мярка... аз сам една вазпитана доволна от себеси само кретична учителка и жена и познавам штастието до детаили////никога не сам плюла бългърите с обратни нъклоности и серииците с тъкиви... а целиа бългърски нарот не изка да свали правителстввото заштото орешарски и Станишев мислеха за народа а боико борисов и герп оништожиха цялата но рудина...////

Най-красивите жени са чехкините и унгарките, а също и американките - от тях има най-много в порноиндустрията!

Малко ще схванат сарказма и иронията

Много сме!!!

Ако Вие сте учителка, ясно защо учениците са така образовани.....

Учителка ? Че ти във всяко изречение имаш най малко по 2-3 грешки.... Трябва като влезеш в училище да седнеш до децата в 1-ви клас .....УЖАС

напук на нас, да станат световно известни

Колко известни?Само в определени кръгове и само в БГ.

какъв талант има Мика - или се вживява покрай известния си баща? Другите съм ги чувала как се опитват да пеят и да позират в разни предавания по телевизията

Не си искрен. Не може да си сляп за такъв очевиден талант.

Мика а пикае права без да си намокри обувките, а ти можеш ли го това, а?

Да се чете: Мика може да .....

На мен ще ми липсват. Мика - чаровна шоугърла. Рут - ходещо произведение на изобразителното изкуство. Тони - сексапил и много висши образования, най-красивата жена на Русия. Съчката - нежен ветеран на поп музиката. Не им се сърдя, че ни се сърдят. По-умните трябва да поучават по-глупавите, обратното не е здравословно за нацията.

Трябваше "известни" да е в кавички.

кои са тези "родни" звезди- чак пък звезди????? Натрапвате ни ги в очите защото няма по-достойни ли? Като не им харесва тук- свят голям- никой не ги задържа.

Дреме ми шмайзера дали тия гювендии ме обичат , или не. Хабите си времето само да ни занимавате с тях. Откакто са се разкарали, някой да е попитал за тях? Виж, друго ще е ако Райна Кабаиванска, иле професор Чирков се изкажат така, но това няма да стане по две причини 1. Те се ползуват с уважени от всички тук 2. Интелигентни са колкото 1 0000000000000000000 Микита, Рутчета , Икебани взети накуп.

Важното е, че те обичат Бойко и Цветан!

Истината е, че всички от гореспоменатите имат циганска жилка. В градинката на Опълченска има един паметник на загиналите войници и офицери през Балканската война.Само българи и еврей, няма нито един циганин.

Разглезена работа - младежта на новото време.. Хора хулят всички, от най- безличния до най- известната личност, и ако това е предпоставка да напуснеш държавата си ОК ! Но да не забравяме, че Лили Иванова например е на толкова години и все още има хора които я хулят и все пак тя още е в БГ !

Ами аз съм съгласен с повечето казано от нашите "таланти", като изключим Пернишката примадона. Тук е пълно със зависливи и дребнави хора. Не казвам че мнозинството са такива или нещо, но интелигентите мълчат а селяндурите крещят, та само те се чуват.

Тази новина буквално сте си я изсмукали от пръстите!

Българите сме такива простаци, а испанците и италиянците са "джентълмени" до мозъка на костите си...

педалите са интернационалисти...

и без тях можем не са фактори в обществото ни

известни личности са ,,сърдити,, на държавата в която станаха известни!!! както е написано си помислих,, световно известни,,, но след това се успокоих!!!

то колко сме българи? преди седмица телевизията ми проглуши ушите как в едно българско село празнували българският празник панагия. когато отворих речника видях, че панагия е божа маика на гръцки. колко сме българи и колко сме компетентни наистина?