Съпругът на Марая Кери: Живеем в различни къщи

От една седмица се носят слухове, че бракът на Марая Кери (44) и Ник Кенън (33) се разпада. Сега съпругът на певицата потвърди новината.

Обратно в новината

Коментари - Съпругът на Марая Кери: Живеем в различни къщи | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е,явно тоя е от този тип мъже които просто не могат да бъдат само със жена си.Явно я е ползвал просто като безкраен източник на пари и сигурен секс.Тя пък сигурно се е вживявала в ролята на укротител на дивата машина с големи полови възможности.Оказва се че това е е една от тайничките мечти на доста жени.По този начин се чувстват по-силни.Крайният резултат винаги е или развод или лилаво морав трайбъл татус по фейса на дамата.В зависимост от степента на дивост на жребецът.

На втората снимка шарените чорапки ми идват малко в повече

тази какво се прави на деприсирана.. защо ни заминавате с тези недуразомения на природата българия загива завлядана от нато и америка всички храни са пълни с буклук и пумии а тази кокундрела изпадала в шок и страдания. много добре си спомняме как тя искаше да се саблича но предишния и мъж я държаше на каишка и не и даваше да си показва дясното а само лявото око... след като се разведе от него започна да бръмчи на ляво и на дясно и да си показва срамотийте... защо не пишете че той тогаз изпадна в изтинска дипресия и шок. а тази никаквица няма глас но продълважа да ни заминава с разводите си... маика и беше същата а западната преса пише че тези мурафети ги е научила от баба си която също е била извесна в туй направлние

Шакира и Жерар са големи сладури, дано и тях не ги сполети същото след 10 години.

Никой не знае кога ще го сполети.Тази година са Марая и Бионсе ...

По моя преценка семейството на Марая взе малко да заприличва на модерното семейство на Мария Игнатова :)

Не ми прави чак толкова впечатление разликата в годините, а по- скоро се изумявам от начина, по който тя иска да контролира съпруга си. Певицата е наела допълнителна охрана поради страх от изневяра?!? Недоумявам как може да си мислиш, че по този начин ще си осигуриш верността на съпруга си.

Учителко, приемете, че някои хора на всяка цена НЕ ЖЕЛАЯТ да допуснат да бъдат жертва изневери - но не по морални, а поради хигиенни и здравословни съображения. Сега приемете и, че някои могат да си позволят да контролират положението вместо да залагат на рулетка - просто е също както слагат колан в автомобила. Слагаме колан, въпреки че нямаме намерение да катастрофираме. И изобщо в тези случаи е смешно да говорим за доверие, и още по-малко проба-грешка, щом човек иска да си презастрахова ЗДРАВЕТО, разрешено е. Между другото очевидно проблемът им е друг. Алкохол само не стига ли?

Към всички жени: Особено към тези които си мислят че ще ни контролират: Като се мислите че можете да ни контролирате ще се държим неконролируемо, а именно ще чукаме всичките ви приятелки и познати. А за спане - вижда се че има къде да спим.

Представям си за каква кифла си женен, щом нейните приятелки и познати ще се чукат с теб. АКо сте се срещнали в БИАД, не се учудвам. Гледай да не пробиеш силикона на приятелките че ще има пердах.

Марче,връщай го на зоопарка и виж нещо от по светлата гама.

тая Мара как можа да го земе тоа циганин!

Знаете ли, че когато тя е на 55, той ще е на 44, а когато тя ще е на 66, той ще е на 55! Скивате ли?

на 90% от мужете след като чукнат з0 години им омеква инстумента. жената, ако е умна и хубава може да се запази такава даже и след като мине ч0год. на една жена с пари и трябва един на 25-2ш-27 години и това е. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Hик е много сладък, чаровен и земен, а Mарая супер превзета и не умна. Bъпросът беше кога, а не дали?

Отдавна ли ги познаваш?

тя е много добър човек, обаче трябва да престане да целува жаби и те като се помислят за принцове да я оставят, особено се отнася за черните жаби. една жаба колкото и да я целуваш си остава жаба.

И един селяндур, колкото и да живее в града, си остава прост селяндур! Всички смесени бракове - забранени със закон и жестоки наказания при брак между софе и майна, напр., черно и бело, млад и стар и т.н. Нема кво да си мешаме капите!

Че тя и Марая Кери е черна.

Мотола я измъкна от черните, даде й авторитет, сигурност, по-бързо израстване в кариерата ... Но кръвта вода не става - има си баща - суданец/майка ирландка/ и по всичко личи, че се чувства по-добре сред черните. Аз много я харесвам като певица, но защо тя харесва толкова черните е ясно - кръвта й е такава.

Кръвта на всички хора, и черни и бели, и всякакви, е червена.

Баща й не е от Судан, а от Венецуела.Черните гласове са велики, а нейният е феноменален.За таланта няма раси.Кръвта на всички ни е еднаква.21 век е , какъв е този резилен разисъм!

8901

Споко Марче, бат Колю е насреща. Тъй като те гледам, га вали сняг ще ти се трупа отпред на гърдите и отзад на дупето,а и петите ти са тесни и га копаеш на лозето малко ще затъпкваш. С една дума влизаш в моя идеал за жена. Ще те взема.

Бат Колю - ПРЕЗИДЕНТ

Мой човек, защо ни съобщаваш тези неща?Това си е ваша работа....

Така е. Обикновените хора като се скарат, единият отива да спи в хола на дивана. А милионерите си имат отделни къщи. Живот...:)

Gal

"певицата е наела допълнителна охрана заради страх от изневяра" ?????? Що за тъпотия?

Страх я е от себе си - пазят я да не кръшне

Нищо ново под слънцето. Защо въобще се води "новина" и най-вече - защо превеждате глупости? Пишете нещо по-смислено и интересно... В тия техните среди разделите са нещо толкова логично и нормално...

мда направо ми се къса сърцето, ей сега и Мадона била теглила шута на "гаджето", което било само с 30 години по-младо от нея... причината? бил се изтървал че му напомняла майка му :))) А тая кифла Марая навремето като не я знаеше никой сключи брак с чичко паричко и шеф на Сони Рекърдс - Тони Мотола, после като си стъпи на краката му би шута и оттогава е известна повече с клюките около нея отколкото с песните си

И всичкото туй заради едни възвратно постъпателни движения, леки въртения и здрав,прав и к.рав.Май ще сменя буталото Марая. Каква драма ,какъв съспенс.Ново по-младо,по-черно,по-голямо.Това ще е новото бутало.

Глупако, когато Марая се омъжи за Мотола, тя имаше вече 5 последователни номер едно сингъла в Билборд и 2 награди Грами.В момента има 18 номер едно сингъла,което нито един друг солов изпълнител няма!Ти като не ги знаеш , това е съвсем друг въпрос.

като толкова знаеш , кажи какво стана тогава между марая , мотола и Джордж Майкъл .

ау, тука самата Марая Кери май пише?? или си от фен клуба? слушай сега, преди да дращиш простотии вземи се информирай, а иначе тия епитети които ми лепиш говорят по-скоро за твоето собствено състояние... та така: Марая е нищо повече от беквокал на слабо известната Бренда Стар (да я чувал някой?) която обаче познава Мотола и му дава една демо-касета на Марая. Той харесал гласа ѝ и отива да я види на живо при която Марая почва да го сваля директно. Нашия лапа въдицата, подписва с нея договор за 80 000 долара (космическа сума!!) и почват извънбрачна афера... натаък вече се знае. Когато са се оженили официално, може и да е имала хитове ОК - грешка в хронологията... но без свалките с Мотола тази Марая щеше да още беквокал на някоя световнонеизвестна певица...