Кейти: Том не е виновен за застоя в кариерата ми

След като се кри в продължение на доста години, Кейти Холмс най-сетне се връща към голямата си любов - киното.

Обратно в новината

Коментари - Кейти: Том не е виновен за застоя в кариерата ми | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

че за застоя й е , че не се харесва на продуценти, режисьори и пр. Просто "не е цел уната от Бога".А това сега за всичко да е виновен Том - няма такъв филм.Да не е паднала от Марс - там клюките, а голяма част са истина са на ниво.Не може да не е знаела кой е Том. За мен тя стана известна не с ролите си - то и колко са на 30 г., а с това,че е съпруга на Круз.

Кейти не може да не е знаела за основната причина за развода на Том Круз с Мими Роджърс и Никол Кидман,както и за това,че Пенелопе Круз бързо си 'събра багажа' и запази уж 'приятелски отношения',но по-далеч от компанията му сциентолози и гей средата му...Бащата на Кейти,който е адвокат затова ревниво настояваше за предбрачен договор,защото добре е знаел,че колкото и меркантилна да е дъщеря му няма да издържи на двойния натиск.Кети е като останалите'златотърсачки'.От лицето й винаги е лъхало огромна доза лицемерие на лицица...а Том е бита карта(едно ин витро не е проблем в днешно време).В името на парите и удобството и Кейти запя песента на Никол Кидман,Пенелопе Круз колко добри са приятелските им отношения с Том...А те до една са знаели за 'проблема му'...,но парите са сладки особено след развод с него....

е правила впечатление на спокойна и уравновесена, без изцепки и екшън-роли. би била много подходяща за Ася от "Вишнева градина" или Наташа Ростова от "Война и мир", но на театралната сцена. Някакси от нея лъха спокойствие някакво, интимност, дори уют. В днешно време такива балансирани и неагресивни хора са рядкост. Ние у нас си го знаем най-добре. А като не ви е симпатична, превключете и започнете да пишете за спасителката от плажа, тя по-ще ви отърва на амплоато.

За какъв Том Круз пишат ??!! За застоя в кариерата и може да са виновни само някои комплексари.

Застоя в кариерата й е защото е слаба актриса. Кофти, но не всички ги бива, а да си на световно ниво е благословия от Бога.

Оставете дъщеря ми намира! Тя знае какво прави. И щом го прави, значи знае. Елементарно, Ватсон, елементарно.

Само да уточня,че Том Круз е сциентолог,не тя.

Объркани в превода, за пореден път.

този т.-нар. звезден актьор - явно не струва като мъж, щом две истински звезди и красавици го разкараха. Пък и един такъв страен като бор.....До него Кейти беше все едно Шарапова до Дидо Мачев! Другият неприятен тип е Хю Грант - не знам какво им намират, та все са в салона при раздаването на някакви статуетки. Ако бяха тук, нямаше и двамата да минат и втори кръг в НАТФИЗ, затова да не се подценяваме сами, нека другите ни завиждат - явно има защо.

а ти кой световен критик беше...??!!!

Стою

Що трябва да е критик, за да ти каже някаква истина? Назови ми човек, "близък" до Томито, който не е пострадал от него. Назови ми филм, в който Хю не играе себе си - инфантилче с учудено и "невинно" повдигнати веждички.

Умно момиче! Дано все така да й върви!

Стига си го оневинявала! Освен че ти провали кариерата , ти съсипа и живота! Далеч от сектанти!