Юлияна Дончева е като преродена след раждането

Стъки се справял чудесно с грижите за сина си. „Дори попрекалява с вниманието към бебето”, казва Юлияна.

Обратно в новината

Коментари - Юлияна Дончева е като преродена след раждането | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами това е просто любов!Да са живи и здрави.

Колкото и да ги обиждате, хората се обичат, щастливи са и се радват на детето си. А всички вие с "нормалните" разлики във възрастта, родили в "нормална" възраст дали сте истински щастливи, дали сте удовлетворени от семейния живот. Едва ли, ако бяхте, нямаше да пишете с толкова негативизъм. Оставете хората да се радват на щастието си, не ги мислете как ще гледат детето, то си е тяхна грижа, няма вие да им го гледате. Помислете за вашия живот, защото той едва ли е идеален...

Мнооого хубав коментар! Най-обичам такива разни "преуспели" и "нормални" женки дето си мислят, че като са родили на 25 са хванали Господ за шлифера, понеже навреме са ги харесали, одобрили и ... заплодили.. пък останалите сме развей прах... ;)

някак не й отива този примат Стъки, много първобитен вид има, а тя е деликатна интелигентна дама, поне така изглежда

Като сложите някоя новина в петък,та трябва да я четем до понеделник.Нямате ли дежурни в събота и неделя?

Ей,много злоба!Виждала съм Юлиана в клиниката по репродукривна медицина,която посещавам и аз.Да не ви дава Господ да писещавате такива места.На най-големия си враг не го посещавам това.Блъскане с хормони,прегледи и....надежжда''дано да стане''.Чест и прави на жената,че е минала през всичко това и не го крие,както повечето хора селяци биха направили.Юлияна,ти си силна жена!!!Всяка жена заслужава да бъде майка,просто при някои става по трудно.

и при тебе такъв добър резултат като при нея и то скоро!

Особено трудно се става когато си решил в преклимакс да раждаш. Редно ли е да се хабят толкова държавни средства за лелички, които вече трябва да стават баби. Тя е майка ,никой не я кара да се пъне да ражда на тия години.Не го пожелавай ин витро на младите хора, а на лелите дето са си изгубили ума по млади мъже , не ги съжалявай...

кажи сега, кои са лели, и кои са млади, и как да подредим света? не се подреждат така нещата както си мислим ние, за съжаление. деца и млади умират, разболяват се, развеждат се семеиства по всяко време, и на всяка възраст, и никои не знае какво го чака, добро или лошо... злобата и ограничеността ти е в повече мисля.

Виж сега, отворко, държавата не плаща ин витро на жени над 43 годишна възраст, а до тази възраст плаща до три опита, ако евентуално успееш да се класираш. И никой не чака от суета до тази възраст, за да зачене.

Хах, тези няма ли пак да се кандидатират за Парламента. Липсва ми мощният интелект на Стъки в дебатите. Иначе, Стъкито си знае, жена му е 65 набор той 81. Изобщо все едно има дете от майка му.

какъв ти е проблема на теб? харесват се, обичат се и толкова. а обратния вариант когато мъжът е по-стар с 15-20 години, никои не критикува...приема се за нормално.

Tarikat

Ами мъжът може да има деца и на 70 години, но жената не! Затова никой не коментира разлика от 15 години в полза на мъжа!

Да им е живо и здраво, с на двойката им пожелавам само безметежни дни

Тази е куха като хралупа, царистка, нововремка, дето щеше да строи подземни гаражи в София със ...SMS-си, когато бе изкукзла да става кмет на София..!!

Много хубаво че е родила, нищо не казвам за разликата във възрастта, въпреки че този тип бракове не са много успешни. Какво да кажем за десетките хиляди неродени българчета поради липсата на финансова възможност от потенциалните родители и геноцида върху българите в полза на малцинствата. Е най-богатите може и да си позволят да имат деца. Разликата в годините винаги се усеща дори по-малка и е трудна за преодоляване.

Бийте камбаните, свирете фанфари, думкайте тъпаните . Йлияна - жена по рождение - родила дете! Боже, какъв чутовен подвиг! Родила едно, а в същото време Айшето ражда десетото си чааве. Маниакалността и суетността на нашите десни нямат предел. Всъщност зад всичко това се крие простотията на българските селяни, надошли в града.

Омръзна ми с тая Юлияна Дончева и нейния стъки тоя без пари да ми го дават не бих легнала с него

ти питала ли си го той иска ли те? Аз мисля, че не.

Юлиянче, хайде стига ревност :-)

"тоя без пари да ми го дават не бих легнала с него" - ама ти сериозно ли си плащаш за да спиш с мъже?? :ooo

Не познавам лично тази жена, нямам нищо против нея,пожелавам да е живо и здраво детенцето,но се питам защо два дена дирбегето държи тази "новина" на първа страница.Нищо ли в тази наша изтрадала страна не е по -важно? Защо винаги ни занимават с дни с една или друга Златка ? Те са пример за подражание ли или няма др. съществено за писане? Друг е въпроса дали ние читателите приемаме,одобрява ме морала на тези жени, да ли ги харесваме, едни ДА други НЕ.Но всеки има право даживее както иска и както му харесва. Всеки се стреми към щастие. Просто не прекалявайте да ни занимавате с незначителни,никого не интересуващи, личности и събития.

нека си е щаслива там,ама я скрийте да не я гледат.Кой го интересува,и незанимаваите хората с глупости.

незанимаваите - това на какъв език е?

ot tvoq

Детето да е живо и здраво! 3а лошите коментари има обяснение. Юлияна Дончева не се различава много от 3латка, освен по това, че има диплома с голям зор и по- добре се пласира. При такива жени всичко е PR и сметки, а и контакти. 3ащо иначе ще дават интервюта докато раждат? Дончева нали и с първия си съпруг много се обичаше и всичко беше по мед и масло.

Дипломата от ВИАС/УАСГ ли визираш? И аз съм инж. от там, но не знаех, че има и журналистически факултет :-)

има, има... и занаят се учи там!

всичко е хубаво и поздравления, само не мога да разбера що тоя пич спи с бабка

Как може толкова злоба и жлъч да породи едно такова събитие - раждане на дете? ПО злобен народ от бг явно няма , няма и да има. Аз им пожелавам да са живи и здрави да си гледат детето!

Даниела,вярно има и злоба и злъч,но у тези които я познават.Дразнещото останалите е ,че се дават примери,които не са най подходящи и общоприети от хората.Ю.Д.,нито е първа младост,става въпрос за раждането,нито е с първа любов.Не може такава натрапчива демонстрация на любов,когато имаш голям син ...и изобщо когато се "соли",трябва да е умерено.Пресолена манджа не се яде.

и защо да не може ?

махнете я от страницата тая?

Само като чета коментарите тук и виждам, че за този прост народ оправяне няма! Зъл и гаден! Излезте най-накрая от селския си манталитет и погледнете света! А аз пожелавам на Юлиана да бъде много щастлива и да прости на злобния ни народец!

...и трие яко, само някой да каже думичка срещу баба Монголоид

:)))

Първо съвсем сериозно, дами не чакайте до 50 за да родите. Това не е ноормално, а децата родени на тези годнини са застрашени от много проблеми. Първото ражане тртябва да е около 25! Има една песен "ерген дедо", та и тази така. Стъкито е 81 набор а леля му Юлка 65. Просто весело! Иначе нали тя имаше друг мъж и разказваше колко се обичат, как прекгръщат дървета и опа, дойде Стъкито. Или на дамите които на млади години се е налагало да спинкат с джентълмени в третата възраст заради кариерата, на стари години си търсят ММА бойци. Каква пост-социалистическа приказка само..

Такава ни е системата-объркана, преход, кризи, безработица. После защо не могат да раждат жените и имат проблеми или пък раждат на 50 с ин витро. Всичко е навързано за съжаление. Всеки човек иска да бъде щастлив и всеки го заслужава, може пък първия и съпруг да не се е погрижил достатъчно за да и покаже че тя е най-важната жена за него.

ЗАЩО МИ СКРИХТЕ КОМЕНТАРА ЗАЩОТО Е ИСТИНА ЗНАЧИ ИМА ЦЕНЗУРА ХОРА ВНИМАВАЙ ТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ПУСНЕТЕ МИ КОМЕНТАРИТЕ ХОРАТА САМИ ЩЕ ГИ ОСЪДЯТ ИЛИ ПРИЕМАТ! ЗНАЧИ МОЖЕ ДА ТРЪБИГЕ И НИ ПЪЛНИТЕ ГЛАВИТЕ САМО С ТОВА КОЕТО НА ВАС ВИ ХАРЕСВА!! А ТОВА КОЕТО СЪДЪРЖАТ КОМЕНТАРИТЕ МИ Е СЪБРАЛО ОБИДИТЕ ОТ ВАШАТА ПОМИЯ С КОЯТО НИ ЗАЛИВАТЕ! КЪДЕ СА ПОСТИЖЕНИЯТА НА ТАШИГЕ ДЕЦА МАТЕВАТИЦИ А НИ ЗАНИМАВАТЕ С ИЗКУКАЛИ БАБИ И ИЗДУХАНИ ММ БОЙЦИ!! МОЯТА БАБА КАЗВАШЕ ЗА ТАКИВА СИТИ ГЪЗОВЕ

Знаеш ли, че точно затова повечето сте на това дередже и няма да излезете от кризата и винаги ще сте озлобени мизерници, защото са ви промивали мозъците разни завистливи бабички. Които наричат НОРМАЛНИТЕ хора "сити гъзове", вместо да осъзнаят, че това се полага на всеки и няма нищо срамно в това човек да живее добре. Но на бабите им е простено, защото са изтъкани от селски предразсъдъци, а на вас НЕ Е !

Личи си от написаното от теб...

Сега най-важното е Юлияна да е здрава. Във възраст, когато естествените репродуктивни функции е нормално да затихват, да се наблъска организма с хормони, които да "рестартират системата" да работи като на 25 годишна, мека казано е опасно. Пожелавам на Юлияна да няма негативни последствия от експеримента "родилка на 50".

В първия момент прочетох, че била "...като продадена..."! Куражлийка е. Предполагам, че си няма битови проблеми и може да си позволи да роди и на 77.

Да е живо и здраво малкото БЪЛГАРЧЕ! Да радва семейството си и да ги дарява с щастие! А злобарите - пукайте се като гнойни пъпки от яд, че нямате такива семейства!

Всичко добре и прекрасно, но има един малък проблем. Сега изглежда добре, но след 5-6 г. изведнъж може да се сбабичоса и да й се покажат истинските години и тогава става страшно. :)

Хубава е Юлияна Дончева, а и още по-симпатична ми стана със смелото си решение. Не проумявам как едно толкова нормално човешко желание- да дариш живот и бъдеш родител- може да предизвика толкова отрицателни коментари. Да са живи и здрави цялото семейство дълги години напред!

Да са живи и здрави всичките! Ама на 49 ...все пак на абитуриентският му бал ще е на близо 70??? Лично аз не мисля,че е нормално,но пък да са живи и здрави пластичните хирурзи,наистина правят чудеса!

Кои сте ние и кой иска мнението ви!!! Изхвъллете си го в някакво кошче!! Откъде тая злоба, бе хора!!! Всеки има право на свой живот, своя съдба и свое щастие, когато ида е то!!!!

по същата логика може да попитаме и тебе "Коя си ти и кой иска мнението то? Изхвърли го в някакво кошче" Или тук се допускат само мнения които ти, Роси - последна инстанция по мненията, одобряваш?