Нели от ”Търси се” ще прави второ ин витро

ТВ водещата на шоуто „Търси се...” Нели Хаджийска иска отново да стане майка и затова ще се подложи на второ ин витро тази есен, пише "Монитор".

Обратно в новината

Коментари - Нели от ”Търси се” ще прави второ ин витро | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С такива ---новини--- ,дзржава не се строи..

да Ви кажа по добре е тази новина от онази за Марийчето и модерните семейства... разликата между онази мома и тази мома е, че едната показва ценности - семейство, дете, желание за второ, а другата ни убеждава, че е нормално децата да живея с разделени родители. и хайде, случило й се е - разбирам, но да го рекламираш като нова норма за модерно семейство е супер тъпота! Дано има и второ и трето дете и другите жени да раждат в нормални, а не модерни семейства

Това е прилична светска новина. Дано да успее и да се радва на второ дете. За Мика Стоичковата няма нищо и аз съм в депресия.

Тук постоянно се постват или статии за хора, които са решили да нямат деца, или за това, как в днешния свят трябва да раждаме на 40, или пък за инвитро и т.н. Вече е норма да имаш проблем със забременяването, което е жалко.

Нели, защо ни го съобщаваш?Това си е ваша работа....

Като не е твоя работа, защо го прочете и изкоментира.А-а-а, сори, в интернет пространството трябва да се публикуват материали по въпроси, които са само и единствено твоя работа, нали?

едва ли тя го съобщава лично. пак някаква жълта тъпня, ало дира - вземете интервю от нея, да разкаже за хашимото и как оправи проблема

тука правим безплатна реклама на д-р ХХХХХХ .....

Защо инвитро,не могат ли по нормален път?

на тъп въпрос: Ми явно не.

Че нали имала два аборта каква е връзката с инивитрото освен модата де

Penka Ivanova

Връзката е, че може по генетични причини да е имала аборти. Едва ли някой се подлага на асистирана репродукция заради модата

Рядко тъпоумен коментар, сигурна съм от мъж.

Да ходи да си оперира камбата!

Естествено, редовните "какво ни интересува" и "защо ни занимавате".Айде сменете репертоара малко, само толкова ли можете? Между другото, страшно лъчезарна и готина.Всичко най-най желая.

успех, дай Боже повече жени да раждат по повече от едно дете

Всичко вече е само изкуствено,изкуствени ц,ци,устни,мигли,изкуствено оплождане,изкуствено раждане,мъжете станаха жени,и на това ли се радвате,къде отиде естественото.

Искрено и желая успех. Но защо не спрете да се ровите в личния живот на хората.

Защо не спрете да ни го навирате в носа този личен живот на хората? Една дала интервю в списание, друга написала в социална мрежа, трета плещи от ТВ. Не ви искаме, дами, не ни заливайте с вашите чаршафи и проблеми, имаме си свои!

някой знае ли на колко години е?

Това какво значение има?

На 167.

е, не е като юлиана дончева, млада е още, вижда се - безспорно симпатична и дано да успее

на тридесет и шест. далго време нямаше деца и адски много беше напалнила преди няколко години от хормоните *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тази мургавата с огромния бретон няма ли кой да й каже, че е грозна? Стилистите къде блеят, да й оправят прическата, че е доста отблъскваща.

ти бретона го остави, ама колко бръчки има черната

направи наистина чудо със себе си.кажи как отслабна така.вчера те гледах с орлин горанов - много секси си

като имаш хубаво семейство и искаш деца, явно дразниш масово хората. В България никога няма да простим на успелите хора - винаги ще плюем, ще злобеем и ще хвърляме камъни по тези, които са на екран, независимо кой какво иска, как изглежда и към какво се стреми.

В България, а може би не само тук, се плюе по всичко и всички. На всеки му се намира кусура и това е.

така е навсякъде, но ние си казваме направо, докато в белите страни си говорят само зад гърба - да говориш открито и да критикуваш се нарича липса на възпитание

Българино, разбиранията на хората от глухата провинция вече са достатъчно променени. И там живеят двойки без брак и създават деца, без някой да ги упреква. И на всички "селски" нещастници вече им е ясно, че ако всемейството нямя дете не е задължително причината да е в жената. Моя колежка роди ин витро, но не бие барабан по медиите. У нас тези, които се появят по екран вече си мислят, че техните проблеми или решения трябва да вълнуват цялата страна. Добре са решили, но защо трябва да занимават всички с това!

Айде бе?

В сайт за светски новини, уважаеми, с кой желаеш точно да те занимават? С комшийката Ценка?

Е, това, ако е светска новина - здраве му кажи!

Толерирам желанието за повече от едно дете без страх, че може да си загуби кариерата

То май вече трябва да толерираме желанието изобщо за дете...

една кариера,на връзкарче,като на всичко живо по българслите земи,всичките се с вуйчо владика са

Прекрасна, смела - не се крие като повечето известни от това, че децата й са ин витро! Дано се случи скоро мечтата й, много я харесвам, особено в последната година, изглежда страхотно.

Честно ви казвам тази за пръв път я виждам в живота си. Може би защото вече не гледам основните български канали, не знам

И аз така, но виж веднага са ти нацъкали минуси! Как така се осмеляваш да кажеш, че я виждаш за първи път! Та тя е вселенски известна с... Многоточията ги оставям за онези, които могат да ги допълнят със световно известните фекти и достижения от творческата й биография!

То това ин витрото стана като татуировка, по- важното е да се обяви пред най-широк кръг и после да се разнася и показва на всеки. Абе, хора, що не си гледате живота по кротко, иначе ви желая успех. Все едно някоя "звезда" да се изцепи , че сега като се прибере в София, почват с мъжа й активно да правят бебе :)) То същото.

Успех й желая, но ми е малко странно такива неща да се обявяват в медиите...Около себе си имам много двойки с опити ин-витро, но обикновено тези неща се обсъждат в доста тесен кръг.

Ами точно в това е проблема! Хората ги обсъждат в много тесен кръг тези неща с ин витро, защото все още в обществото ни битуват такива отживели морални разбирания, бих казал даже не от 20-тия, а още от 19-тия век. А според тези разбирания, когато една двойка има проблем със възпроизводството си, то задължително върху жената се лепва една стигма - че била "ялова", или че е правила не знам си какви греховни деяния заради които Господ я наказва и т.н. Може да ви се струва странно, нещата вече се променят, но все още в България има такова мислене. Хайде, в една София или други големи градове нещата може да са се променили, но по малките градове, по селата, в глухата провинция бих казал че нищо не е мръднало. Та, за това става въпрос - трябва да се научим вече за тези неща да говорим свободно. Трябва да се преодолеят стереотипите, предразсъдъците и неразбирането на проблема.

Така е. Инвитрото никак не е безобидно за здравето на жената, която се подлага на тази процедура и представлява жертва от нейна страна. Добре е да се прибягва до него в краен случай. Но рекламираният тук лекар, например, беше казал на моя приятелка, че никога няма да може да има деца. А тя си има три вече, естествено заченати. Първото го прие като чудо и понеже не очакваше, че ще може да забременее повторно, след малко повече от година роди и непланувани близнаци.

За да прибегнат хората до инвитро, означава да имат здравословни проблеми. И според теб е съвсем в рамките на нормата да произвеждаш "новини", касаещи здравословното ти състояние? Е, извинявай, но аз не го намирам за нормално. С две ръце съм ЗА информационни кампании, целящи превенцията и борбата с безплодието, защото огромна част от хората не знаят колко време да чакат, от каква възраст се занижават репродуктивните функции, за какви проблеми да се изследват и пр. Разликата е, че в тази "новина" няма информационен елемент, а единствено завоалирана реклама към определена клиника, в която часовете се записват за след година.

Не всички си коментираме публично интимните прически и дали имаме пичи въшки! Въпрос на интелектуално ниво!

Защо ни занимават с толкова лични неща от живота си,а после защо хората били злобни и ги плюят,или за така наречените БГ звезди е важно да се говори за тях независимо какво.

И хиляди други хора са така. Това новина ли е???

И нас кво ни боли това,и с това ли трябва да ни занимавате или е много велика новина.

ц ц ц... до каде стигнахме- новини кои кога ще прави инвитро... а тази кокошка да ис прави още 5-6 инвитрита, нали вече я свалиха от екрана и да се катва, че простотята, наглостта и арогантността и нямат граница. даи на прост човек власт и му гледаи сеира. тази не беше ли сащата куха леика, дето написа отворено писмо до някакав си вестник след скандал в комплекс омая и се закани на управителката, че имала вазможността да и зтажни живота у уволни. блажени са вярващите..... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Успех и много щастие!!!Пък дай Боже и две!!

успех и много радости...