Бившата приятелка на Джордж Клуни стана майка

Бившата половинка на Джордж Клуни - Стейси Киблър - стана майка за първи път.

Обратно в новината

Коментари - Бившата приятелка на Джордж Клуни стана майка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стейси ми е любимка, от както се биеше в изрязано екипче на ринга. Много е готина, иначе като се има в предвид ориентацията на Джорето Клуни, той май е целил грешната дупка. А както знаем от многочислените опитит в Анкара, така не се забременява.

Много хубаво,слънчево момиче е тази Стейси.Дано да е щастлива с новия си мъж и детенцето си.Дъртия пергиш ще си намери майстора с онази газела.

да си известен и богат това е убииствена комбинаця за теб няма да има не достапна жена

Ма кво ме интересува, кво е станало с неква бивша кифла на еди кой си??? Ае сега ни изредете за всичките му бивши, коя кво прави и кой номер чорапи носи. Ае сикана бе майна.

бонго не се ядосваи ,като не ти харесва дадена новина просто не я чети.

За мен би било обидно, света (до колкото интеренет е мерило за свят), да ме знае, като бившата приятелка на някой.

нали за това се дружат с знаменитостите зада ги споменават

С нетърпение очаквам сватбата на Джордж Клуни с ливанската адвокатка Амал Аламудин! ;-) На 20 септември се очаква Джордж и Амал да си кажат заветното "да" на романтична церемония в частното имение на актьора в Северна Италия. Клуни е избрал вилата си "Олеандра" край езерото Комо за мястото, където ще се проведе пищното сватбетно тържество поради привързаността му към средиземноморската страна. Живописната къща се намира в малкото градче Ларио, на 30-ина километра от Милано, и е на брега на едно от най-красивите езера в цяла Европа. Джордж обича да идва тук във всеки свободен момент и често споделя в интервюта, че това е неговото най-спокойно убежище. Ще се радвам, ако след година Амал и Джордж се сдобият с наследник и имат много щастливо семейство.

Много мъка има по този свят, бее!

Толкова жени живяха с Клуни и не успяха да го задържат. Но тези азиатки .... имат някаква магия и в последно време много мъже предпочитат жени от Азия. Ще видим колко време тя ще издържи с него. Вечна любов няма, Клуни и свикнал да ги сменя и тази ще е поредната.

Едно време и Уорън Бийти ги сменяше, но се кротна с Анет Бенинг, родиха си 4 деца и не съм чувала да е решил да я сменя. За нея се ожени на 55 години.