Най-предизвикателните тоалети на MTV наградите

Тазгодишните Видео музикални награди на MTV бяха раздадени в Калифорния.

Обратно в новината

Коментари - Най-предизвикателните тоалети на MTV наградите | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ким Кардашян е като някой хобит до сестрите си.

На мен ми прилича на индианец- липсват бойните шарки и малко пера.

Кои са тези хора-подгряващите певци на концерта на кралицата Бионсе?

Единствено Рита Ора и Дженифър Лопез демонстрират стил и не са си дали парите напразно :) Останалото е направо ужас и безумие... това се отнася и за Николинка с нейното шарено сукманче :)

Стою

Да си беше прикрила целулита Рита - да ти повярвам. От кръста нагоре - ОК.

И какво и е "О.К." от кръста нагоре? гърдите и висят до пъпа. колкото и да се пъчи.

ЛопеС- не ЛопеЗ! Тоалетите на Рита и Дженифър са кич. Роклята на Дженифър/ ако може изобщо тези преплетени лъскави парчета да се нарекат рокля/ е в стил от отминали отдавна години. Сега сме 2014- та. Рита Ора с този убийствен червен тоалет може да се яви на някоя корида и да замести плаща на тореадора.

Рита Ора когато и да и седна на лицето, все съм закъснял... Бехати Принсло да се чете - Бахта Ф'принцесата!

егати пуста завист

Стою

Караджова, трай си!... Или си сложи очилата.

Изплаших се!Толкова дебели жени скоро на едно място не бях виждал!Гнус! Хубавото си е хубаво!Нина Добрев ,блести! Но пък как ми се иска да ора с Рита Ора...

Дъщерята на Ким Бейсинджър и Алек Болдуин не е АйрлАнд, а АйрлЕнд- Ireland. Вокалистът на Maroon 5 e Адам ЛАвин или Ливайн- не ЛЕвин. Правилно е КендЪл Дженър- не КендАл. Снимките са страхотни за реклама на някоя порно продукция. Само Нина стои като перла между куп евтини мъниста.

съгласих се, нинчето е много стилна и красива, в никакъв случаи няма вид на простачка, порнозвезда или нашенска чалгарка, браво - нинчето е класа

Предизвикателството/ сексапилът/ e онова нещо, което дрехите не могат да скрият, а не това, което повечето жени излагат на показ.

Тейлър е най-готина от всички.Има талант,излъчване и грация-абе как да не я харесва човек.

Много грозно са снимани всички, изглеждат едри като бурета, късокраки и не приличат на нищо, Тейлър Суифт е наистина много нежна и сладка, а на снимката изглежда като лелка.

Те не че са снимани така. Така са си в действителност.

Абе тези фотографи как снимат с тия телескопи от 5-6 метра, всички изглеждат късокраки (освен ако не ги снимат от долу нагоре). С някоя сапунерка ще излязат по-реалистични снимки. Отделно половината са грозниии, маани.

Този кич и пошлост от всичките тези добитъци, както и малоумните им награди, ни доказват грозотата на съвременната музика, която не е и музика!Тъжно, много тъжно!

Рита Ора и леля Лопес се пуснали без бельо. Демек ако някой пожелае да ги ..., нема кво да свалят сутиени, мутиени, направо се надупват като улична жрица на любовта и готово. Това сега се нарича "провокация".

ти какво очакваш от тях двете, те са американските чалгарки - безмозъчни,безвкусни, кичозни

"Най- предизвикателните тоалети на MTV"........ Като разгледах снимките на жените , които са в тази класация изпаднах в потрес , извинете но те повечето са , като манекенки на "Родопа" да не говорим за тоалетите - кичозни и смешни .

Олеее, толкова пошло, жените размахват дебелите си бедра, извадили си гърдите навън. И за какво ги дават тия награди, едни и същи хора ги вземат всяка година. Чей-си връчва награда на жена си - това ако не е шуробаджанащина ...

Доста идейки за нашите Поп-Фолк гърли.

Тия са по-зле и от тях!

абсолютно

Не знам дали са предизвикателни, но някои от тоалетите са си откровено грозни :Д

По-добре да ни "предизвиква" такава като Рита, отколкото да чета за Василев и КТБ !!!! А кажете сега, че не е вярно. И второ, въобще не завися от мошениците /слава богу/, та да ме интересуват.

А, не, не ... Тази сутрин Цветанов се заля с вода и така се включи в каузата за децата болни от АЛТРУИЗЪМ. Оправи ми настроението за цял ден. Такова е времето просто. О, времена, о, нрави!

Тейлър има страхотни крака, но в лицето е като лисица.

Тук Тейлър Суифт може и да не е излязла добре, но я потърси в Гугъл нейни снимки и помисли пак. Тейлър Суифт има СТРАХОТНА муцунка! Многхо е сладка!

Леле Ариана Гранде колко е смешна!

на амбер роуз наи и отива ролята мистресс амбер

според мен без дрехи са още по предизвикателни. но тази кардашян дето постоянно по медиите ни надуват глават с неините изяви тя гурката е гола вода и много е грозна а фона на този хубав контраст около нея.

Аааа! Няма такъв добитък като Амбър Роуз. Не знам защо, ама много ме кефи, нищо че прилича на месопотомска статуетка на богина на плодородието или пък именно заради това!

Парад на плашилата. Само Бионсе става. Ужас! Съвсем са се здухали в америка.

Клоуни! Нашето момиче е хубаво обаче. :)

Лелелелеле тия яко по"месото" си падат явно...... До тука видях поне няколко задни части по-големи от Тексас....... А Нинчето е най-готино и тази с безкрайния бедър....

" Облечена съм, мамо, по последен момент!"

Бионсе какъв баджак обади само, не е истина. Тейлър Суифт наистина е най-нежна и секси, страхотен крак извади :) Ким Кардашиян прилича на табуретка

"Браво" само ще ти кажа , че ти си естет , колкото аз съм мъж -Тейлър Суифт е излючително нелепа като външност а като фигура е меко казано уникум-криви крака и вдлъбнат задник .Но щом казваш , че е секси сигурно си "прав"

Просто завиждаш, това е. Не се тревожи, това е характерно за по-грозните жени

Ей, тая Амбър Роуз от 6-та снимка има крака и задник като на щангист, бе!!! А Ким Кардашиян каква е квадратна, леле-мале!

Дошли са със сценичните си облекла :) Пълен контраст с Оскарите или Еми.

Наградата Еми не е за музикални изпълнители- тя е за забавни телевизионни продукции- сериали. Emmy Award не е EMI.