Мария Шрайвър има нова връзка

Следс като Арнолд Шварценегер продължи напред с Хедър Милиган, Мария Шрайвър също си намери сериозен приятел

Обратно в новината

Коментари - Мария Шрайвър има нова връзка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боже, колко е грозна.

Тъпо - да замениш Терминатор с политически анализатор, т.е. мъж с плямпаща п.ка-паразит (политическите анализатори навсякъде по света са си паразити)

Я, цели 8 политически анал.изатори са сложили минусчета! Я кажете, новата хърба на Шрайвър по-големи мускули ли има от батко Арни? Обзалагам се обаче, че Арни има повече пари от този неизвестен тип...

червената ти връзка сърцето ми пръска...

Прилича на зомби от Ада.

"Ни мой рива, Аржентина" ... Нищо лошо не е станало. Я какво арно момче пръкнали Арни и Милдред! Долу презервативите! Да живее Джоузеф - незаконен, но реален.

Брррр, терминаторът й е пийнал сосовете!

А пък той - младее ли, младее.

Е, той поне само си боядисва косата човечецът, но поне не се гримира ... Или греша?

Виждате ли сега - един презерватив можеше да спаси 25 годишен брак.

изневярата си остава...с презерватив или без...но когато човек се събере с животно, така става, за това ако си човек внимателно трябва да гледаш какво избираш, за да не се окаже че вместо мъж/жена си си взел(а) прасе.

Само за протокола новата на Арни е много готина.

Милдред Баена нали! Страхотна е!

Хедър Милигън е настоящата приятелка на Арнолд...

Какво е правила и е чакала до това живо... същество - все пак е "Кенеди", не дива неандерталка. Така става обикновено при неравностойните интелектуално бракове.

Толкова ли е зле с акъла тая Мария Шрайвър-Кенеди, та чак пък за интелектуално неравностоен брак пишеш?

Баена е била домашна помощничка и когато е забременяла е казала,че е от бившия й съпруг...Може би Мария Шрайвър нямаше да бъде крайна в решението си,ако Баена и Арнолд не са я мамили в дома й под носа й-много е грозно! Не е нужно да си 'дива неандерталка',когато си имаш работа с лицемери и изпечени лъжци,какъвто се оказа Арнолд и Баена,чийто работодател е била Мария Шрайвър и винаги се отнасяла много добре с нея,както твърди самата Баена в интервю по случая...А пък и за нещастие съпругите/съпрузите научават истината последни...

Вярно, че са интелектуално неравностойни. Не може някаква полуизвестна незначителна издънка на рода Кенеди да се сравнява с мултимилионера Шварценегер, бивш губернатор на Калифорния, един от най-великите екшън-звезди, да не говорим за титлите му в бодибилдинга. Очевидно е по-умен и по-добре се оправя в живота и в бизнеса от тая Шрайвър.