Какво ни казва целувката на първа среща

Проучване на специалисти от Оксфордския университет разкрива, че целувката на първата среща може да определи продължителността на връзката.

Обратно в новината

Коментари - Какво ни казва целувката на първа среща | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе сички сте некви елементарни, затва вече се отказах да търся любов. Аз така, аз онака, и никой не тръси истинска близост.

Не я търси. Тя сама ще те намери. Ще те намери точно, когато най- малко очакваш. Щастливи са тези, на които тя се хвърля на врата. Още по- щастливи са ако могат да я задържат.

Може ли и мен да намери?

ОТ КОМЕНТАРИТЕ ВИ МИ СТАНА ЯСНО,ЧЕ НИКОЙ НЕ ЗНАЕ КАКВО Е ИСТИНСКА ЛЮБОВ.ЩЕ КАЖЕТЕ ,ЧЕ НЯМА ТАКАВА.АЗ ВИ КАЗВАМ,ЧЕ ТАКАВА ЛЮБОВ Е ВЪЗМОЖНА НО САМО ПРИ ЕДНО УСЛОВИЕ-ТОГАВА КОГАТО ОБИЧАШ ДРУГИЯ ПОВЕЧЕ ОТ СЕБЕ СИ!!!И АКО НЯКОЙ СЕ СЪБУДИ ДО ПОЛОВИНКАТА СИ И СЕ ЧУСТВА ЩАСТЛИВ ТО ТОВА Е ЛЮБОВТА! А ТИ НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ ПРОСТО ДАЙ МАЛКО ПОВЕЧЕ ОТ СЕБЕ СИ И ВСИЧКО ЩЕ Е НАРЕД.ЩЕ НАМЕШ ЛЮБОВТА СИГУРНА СЪМ.И ПРЕСТАНЕТЕ ДА ГОВОРИТЕ ЗА СЕКС,ПРАВЕТЕ ПОВЕЧЕ ЛЮБОВ И ПО-МАЛКО СЕКС!ЛЮБОВТА СЕ НУЖДАЕ ПО-МАЛКО ОТ СЕКС.ЛЮБОВТА СЕ НУЖДАЕ ОТ ЛЮБОВ!!!!!КОКАТО ЛЮБИМИЯТ ЧОВЕК ТЕ ПОГЛЕДНЕ ДА ТЕ РАЗТАПЯ С ПОГЛЕД А ТИ ДА ГО ОБИЧАШ БЕЗКРАЙНО И ТОЙ ДА Е ТВОЯТ АНГЕЛ ЗА ТЕБ!!!!!!!!! МИСЛИТЕ СИ ГЛУПОСТИ!ОМЪЖЕНА СЪМ ОТ 35 ГОДИНИ И СЪМ МНОГО ЩАСТЛИВА С ТОЗИ ЧОВЕК .ИМАМЕ СИН И ДЪЩЕРЯ КОИТО ВЕЧЕ СА СЕМЕЙНИ,ИМАМЕ И ДВАМА ВНУКА НО ДВАМАТА СЪС СЪПРУГА МИ СЕ ОБИЧАМЕ ВСЕ ОЩЕ.ЖИВОТА НИ НЕ БЕШЕ ЛЕК НО СМЕ ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО И ВИНАГИ СМЕ БИЛИ.ТОЙ ЗА МЕН Е МОЯТ АНГЕЛ ХРАНИТЕЛ!ОБИЧАМ ГО И НЕ МОГА ДА ЖИВЕЯ БЕЗ НЕГО!ТОЙ Е МЪЖКО МОМЧЕ А Е ПЛАКАЛ ЗА МЕН КАТО ДЕТЕ!!ПРИ ОПЕЦАЦИЯ/ТУМОР В ГЛАВАТА/ЖИВА СЪМ ЗАЩОТО ТУМОРА БЕШЕ ДОБРОКАЧЕСТВЕН. ТАКА ДЕЦА РАЗДАВАЙТЕ ЛЮБОВ И ТЯ ЩЕ ВИ СЕ ВЪРНЕ СТОКРАТНО!!!!!

Какви целувки, бе, какви са тия ретро истории! Не направиш един хубав сс на първата среща - втора няма и да има, хахаха! Ама к'ви сте ми старомоднииии...

За мен целувка на първа среща си и нахалство. Ценя търпеливите мъже, само след седмица могат да получат всичко. А който бърза - губи, преди да е получил нещо.

Е, чак пък нахалство... Но и някои мъже знаят за търпението и го ползват. Абе любов да има:)

За мен пък отказ от целувка на първа среща си е смотанячество и страхливост! Ти в кой век живееш, на патриархалното семейство от времето на Елин Пелин ли? И недей да ме плашиш, че съм губел! Какво губя, тебе ли? Е, ти пък губиш мене! Ти си намери друг, аз ще си намеря друга и те така! Голяма работа, принцесо ненагледна! ;-)

има и трети вариант, който не си предвидил...може просто да не я кефиш... :)

684, по-спокойно, хаха. Явно си приел навътре коментара на 486. Или може би натрупан горчив опит? Споко, за всеки влак си има пътници. Имам приятелка, която всеки мъж го пробва колко е сериозен като го държи на сухо 3-4 месеца, издържи ли теста чак тогава секс. И да ти кажа мъжете все тичат след нея и са луди по нея. Така че има си очарование в това да си недостъпна, именно защото си различна от масата леки жени, които ще си отворят краката и за една водка. Не казвам да се прекалява, но никой мъж не харесва лесните жени, освен когато търси само секс. Нали се сещаш, че ако веднага ти пусне, го прави с всеки и не се знае колко още има преди , по време и след теб. На една жена й трябва повече време, за да прецени дали мъжа наистина й харесва. Чак тогава прави секс с него. Ясно ми е, че мъжете искате веднага, но при нас нещата са различни. Жената трябва да е опознала човека, за да е по-спокойна, защото при нас хубавия секс е повече в главата. И ако прекалено бързаш нито ще направиш добро впечатление, нито партньорката ти ще остане задоволена. На вас може да ви е достатъчно чифт дълги крака, хубаво д..е и ц..и, но на жената й трябва повече, за да пожелае един мъж. Когато една жена е готова тя сама ще дойде при теб, не е нужно да я пришпорваш. Иначе леки жени бол - не целувка, но и секс, пък и други екстри ще получиш на първа среща. Но дали ще ти е интересна?

Небрежна, лека - ясно, ама как изглежда "вкусна"-та целувка? Какво трябва да си ял, без да си миеш зъбите след това, за да е вкусна целувката? И какъв да е вкусът и - на пържола, на торта гараш, или на влашка саламура? Най-добре е мастика с чесън, известно като коктейл "Железен дъх"! ;-)

Шегите на Амур:)