Статусите във Фейсбук говорят за вашата връзка

Изследване на учени от университета Албрайт показва, че голямата активност във Фейсбук понякога може да е знак за ниско самочувствие.

Обратно в новината

Коментари - Статусите във Фейсбук говорят за вашата връзка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До този пич дето се съмнява в жена си..... Brato jena si da znae6 4e se ebe qko I ti ne znae6 za tova kyrva pod prikritie e zapomni go rano ili kasno 6e q xvane6 tq si pravi kvoto iska v Facebook ti Nqma6 face.. I si mnogo zablyden tq te laje ne na 100 a na 1000procenta badi sigoren 4e ima dosta obijateli za koito ti dori ne podozira6 vzemi steni se I si napravi I ti I voj kvo stava izvednaj 6e razbere6 mnogo za neq

То на тва му мина модата и децата вече си трият профилите

Наистина са големи досадници фейсбук влюбените. Постоянно качват разни лигави снимки и статусчета! Противни и жалки са!

ами тези с децата? всеки ден по 10 снимки на децата си-децата ядат, децата заспиват, на детската площадка, в мола, с баба, в ресторанта и т.н. абе гледайте си децата и им обърнете повече внимание, какво ни занимавате нон стоп?

Аз нямам профил, само жена ми. Не е от тези самозабравили се жени, които се снимат сами с телефоните, слава богу...че като видя такива ми става лошо. Качва снимки предимно от пътувания в чужбина и от служебните й командировки. Но нещо ме съмнява, забелязвам, че е качила само снимки от наши почивки или пътувания в чужбина, на които е само тя и пейзажи. Мен никъде ме няма. Само на едно море от 2010 ме има на няколко снимки и само на една сме прегърнати, но и приятелката й до нас. С две думи, ако някой й гледа профила остава с впечатление, че е сингъл, което не ми харесва. Като я питам казва, че не искала да афишира личния си живот??? Но доста приятели ми се оплакват, че хващат половинките си да чатят с разни обожатели. Не ми се иска да ровя, защото съм против нарушаването на личното пространство. Имам й доверие и я обичам. Но нещо все ме човърка отвътре. Защо е тази потайност? Дано да греша, но като цяло фейсбук е пълна простотия и развали не едно и две семейства.

Брат не е лошо да я провериш, не е нормално това да знаеш. По-добре да си наясно отколкото да ти дойде когато най-малко очакваш. Нали знаеш, че съпругът и съпругата винаги научават последни.

до някои-пич,в голяма заблуда си....но да ти кажа, че разведен е по-добре отколкото да си женен-).

Намери си любовница превантивно. Ако после се окаже че и тя имала такъв, значи сте 1:1. Ако се окаже че е била честна, значи е било излишно това с твоята, ама нищо.

тия са ги изтумбиле он го съмнява

Според мен прекалено се филмираш. Ако връзката ви е пълноценна, ако нямаш други основания да се съмняваш в нея, само заради един глупав фейсбук и снимки не си струва да се тормозиш. Когато партньора кръшка винаги се усеща, има неща, по които веднага можеш да разбереш. Ако не си ги усетил и само това те притеснява не се тревожи. Аз също рядко се снимам, качвам повече снимки с природни забележителности от България и чужбина. Приятелят ми също го има на една, две снимки, но нито му изневерявам, нито ми е минала през главата подобна мисъл. Най-смешни са ми хора, които непрекъснато демонстрират "любовта" си. Обясняват се в любов пред всички. Това са толокова лични неща и е много смешно, да не кажа тъжно да парадираш с личния си живот. Обикновено такива двойки, които непрексънато демонстрират "голяма любов" със снимки и глупави статуси в действителност са пълен фарс. Всичко е суета, комплекси и простотия. Пак ти казвам, ако връзката ви е окей и наистина я обичаш и й вярваш, си избий тези мисли от главата. Не се рови, няма по-грозно нещо от това да шпионираш партньора си с ровене в телефон, ел. поща или профил в социалната мрежа. Всеки има нужда от лично пространство, а това е грубо нахлуване в него и показва липса на доверие. Не вярваш ли на човека до теб няма смисъл изобщо да си с него.

Хората са го казали: "Хайде да не се дебнем, че ще се хванем" :)))

Хората са го казали: "Хайде да не се дебнем, че ще се хванем" :))) Всеки кръшка рано или късно,просто едни ги хващат, други не :)

Човек, тука 100 % има нещо за което ти не знаеш. Стегни се и я дръж по-изкъсо!

Кой знае какви ги върши на тези служебни командировки, особено ако са в чужбина, охоо....Така или иначе вече се съмняваш... по-добре провери, за да си наясно. Любовта си е любов, но не е приятно да те правят на глупак.

Това, че жената е често в командировки, нищо не значи. Моята работа е същата, на месеца поне две седмици ме няма в къщи. Това на значи, че кръшкам или се оглеждам настрани. Но че фейсбук е простотия - съгласна съм. Обяснимо ми е единствено в случаите, когато имаш приятели някъде в чужбина, с които не можеш да се срещаш често. Въпреки това, и в тези случаи бих обменяла информация по по-старомодния начин - нали за това са скайп и електронните пощи?! Защо да си развявам личните преживявания? Но има хора всякакви, може жената да се чувства нещо недооценена, може просто да търси внимание. А може и да не си струва да й се обръща внимание, щото може да е от другия сорт, дето само това правят, тип на Кобилкина кифлите...Зависи много от конкретния човек и неговата склонност към отклонения...

аз доколкото разбрах от статията повече снимки качват хора, които са добре в личния си живот, но снимките не задължително са с партньора. просто такива хора са по-активни във фейса. може и да не сам доразбрала. имам позната, която не изневерява на съпруга си, но обича да качва само свои снимки, на които да изглежда секси. явно има нужда да бъде ухажвана и да и пишат колко е секси. ако се пристрастите към феиса обаче, може да затъпеете и всяко нещо, което вършите в ежедневието си да го асоциирате с феиса и да информирате хората за него.

Съвземи се човек ! Моят мъж го няма на нито една снимка - пък никога по никакъв повод не ми е минало през ума да гледам настрани. Точно защото не смятам, че съм длъжна да споделям с когото и да било личните си дела. Те затова са ЛИЧНИ. Фейс профила го държа колкото да не заспя и когато мра от скука. Тогава искренно се забавлявам на детските глупотевини на хора, които неистово искат да им се обръща внимание....с какви ли не постове и щуротии. Хората, които нон стоп публикуват подобни неща според мен имат сериозен проблем

хахах не се притесняваи вув фацебоок всички луят. т.е . точно обратното е на това което изглежда. и аз не качвам снимки на семеиството ми и имам само една с муя ми. това е за заблуда така да се каже, не откачаи, вените обичаме самоуверените муже :-) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Аз го ползвам за чат понеже ми е удобно и да честитя рожден ден на хората (които не са ми супер близки - на тях им звъня). Профилната ми снимка е един Land Rover и друго нямам.

Ако го нямаше ФБ, всички щяха да са красиви, умни, добри и самоуверени, без да са арогантни. А, ако си изтрият акаунта автоматично стават такива, нали? Особено ценно е да не си си правил акаунт никога. Тогава 40-те девственици са ти гарантирани. ;)

Аз не съм си правил никога регистрация в ФБ. Но не лежа на това ухо за 40 девственици. Първо защото съм християнин. И втора ми звучи доста отнесено такова заключение.

Амче преди има-няма 10-на години ФБ нямаше. Не виждам що сега всички да имаме ФБ профил. За мен това си е жива загуба на време и допълнително заробване на човек от компютрите. Да не говорим, че 99 % от потребителите във ФБ са си живи ексхибиционисти - излагат на показ целия си личен живот. Нормалните хора никога не биха споделяли личния си живот с целия останал свят. Подобна е ситуацията и с JSM. Огромната маса от хора не може да си представи вече как би могла да живее без таз бъзикня. А само преди 30 - 35 г. не всички имаха стационарни телефони у дома. Сега и клошарите ходят с JSM. Това си е живо заробване на човека от страна на технологиите.

само че, доброволно се даваш роб. Ставаш роб по своя воля. На това какво се казва? Искам да съм стадото, не щъ да щъкам кат сама овца. Абсолютно неустойчиви вътрешно хора.

Опит за остроумен коментар с елементи на ирония, но не ти се е получило рибке.

е да нямаш ФБ. Много ми е добре, да знаете.

Ама как бе , то е много важно да споделиш какво си ял, пил....срал

Резултати от научно иследване съдържащи думата понякога - това си е сериозна наука. :)

понякога само?! то си е правило - постоянното постване и логване от места е ясна нужда от получаването одобрението на другите поради несигурност.

Съгласен съм със заключението на учените , че прекалената активност във фейсбук , понякога говори за ниско самочувствие .

вярно е това.