Кание недоволен от разголените тоалети на Ким

Кание Уест е недоволен от факта, че половинката му Ким Кардашиян постоянно ходи тоалети с много дълбоки деколтета, които показват повече плът от необходимото.

Обратно в новината

Коментари - Кание недоволен от разголените тоалети на Ким | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя Кание не е гледал Планета Фолк че да види кво се казва яко чекнене и плезене- официално на екран и с претенции. Тая неговата щеше да му се види като девствена библиотекарка...

ама тоя от кое село идва? те хората гола са я виждали, той за едно деколте ревнува...

Добре че поне не се е снимала в профил, защото задника и върви един ден след нея и Кание трябва да ходи да и го прибира а това вече си е неудобство, а не че жена му показва това което всички вече са виждали до втръсване.

Ми....ти това става само за стойка Г: кой здравомислещ мъж би се бракосъчетал за 1000 кубика силикон, раздут диференциал и шантонерско поведение... То се мисли преди да кажеш ДА

8901

Голяма си циция бе. Що и ние да не се порадваме? Гледаме само не пипаме. Къде ти е проблема за сега?

Стига сте ни занимавали с такива отрепки. Колко взехте да жълтеете.Ким Кардашиян - известна че си показа задните части, а и предните докато някакъв черньо я разораваше като трактор Беларусь чернозем и правеше " я надуй дядо кавала". Ужас, такова падение не е имало в България

много е неприятна Ким, а тази отляво е полу сестра й Кендъл, изключителна красавица

Адски несъразмерна е тази Ким, а и в лицето не струва, за дрехите, с които се облича да не говорим.

Ебати якото джудже! Уникално секси мацка е и много се радвам, когато БГ 'мъжете' коментират колко и е голям задника хахаха ами ходете си със слаботелесните скелети, а ние, 'смотаняците', ще се задоволяваме с такива като Кимито ;)

Хаха, егати вкуса ви, типично ориенталски - не само дебела, ами и черна и евтино изглеждаща мазна циганка.

Как беше колега - големия майстор на голям тезгях работи хи хи.

Chefo77

Предай поздрави на Исето Фидосова тогазе ... гнусове!

трътка

Кание, моето момче, няма да се плашиш. Таз' дъщеря на Великата мечки никой няма да ти я пипне. Изглежда гротескно, дори на този 12см ток е видимо късо- и дебелокрака, стойка на борец... Трябва да го дава по-полеко с такосите, че както го е подкарала скоро ще си подритне задника ако реши да се затича.

Много смело, с тия килограми да се показва така...

Гнусна,късокрака и дебелогъза циганка..Те нашите са по хубави!!

Хахахаха. В "Саут Парк" я ебаваха, че била хобит.

Който го е страх от мечки, не ходи в гората.

Тоя пък какво иска като е толкова противен на вид, голям грозник !!

Дълбокото деколте я прави трътлеста, тя е дребничка и става още по-къса.

Руиз

Не мога да разбера защо постаянно показвате тази Ким Кардашиян? Има български корен ли и ли просто е някаква знаменитост? Съвсем не е хубава, даже напротив. Само тази сутрин в София срещнах пет-шест очарователни момичета и жени. Не изпадам в патриотизъм, просто съм обективен. Та тази Кардашиян може да диша праха на едно обикновено момиче от София.

защото си плаща да я снимат и да я показват по " наи-авторитетните"американски вестници и списания, а нашите препечатват "подвизите"и - иначе си прав, чалгария до шия - дебела,арменска американка, дано да не пропее

Какво друго да покаже, освен едни гърди - силиконови. Краката й къси, криви и закръглени. Дупето голямо, лицето грубо, грозновато и изкуствено. С една дума няма нищо привлекателно в нея, освен гърдите й, които са силиконови, поне да бяха естествени. Този няма никакъв вкус, още по-малко да ревнува този висока и стройна като табуретка женица. А на снимка 2 до високата и страхотна мацка отляво направо е жалка. Има нежни и красиви миньончета като Ева Лонгория например, но тази не е от тях.

Цигането Лонгория. Както е дребно и плоско така гъзето му е грозно и целулитено. За справка виж по бански снимките.

Добре де той си е взел разкрепостена жена, точно заради това, че е такава (тя друго не може) и сега се сърди, че е такава. "Можеш ли да си gangsta gangsta, искаш ли да си gangsta gangsta".

Американската Мика - не се занимава с нищо, няма образование, не е особено привлекателна, няма усет за стил, няма класа, но пък произвежда новини на килограм.

само една малка подробност- мика не прилича на стокилограмова пещернячка

Не още.

Не мога да разбера, защо е наметнала старото одеало от антрето на баба си. Иначе без коментар - тамошната Николета, и прочее нищоправещи мърли.Сори, но това ми е възможно най-нециничния коментар.

...ХАХ ХА ХА Посмях се с кеф! Втората снимка...ха ха х ах Кание да не се притеснява...няма кой да му вземе табуретката!!! Ха ах х ахуйй

Късички крачета мята - влачи дупе по земята!

То бива безвкусие, но чак толкова...

Джей Лоту никой не може да стигне по кич, задник и къси бутчета.

Джей Ло поне е с нормален ръст.

Няма да цапаш монитора ей! И да избършеш като приключиш със спането.

Тази мяза на сестрата на Винету

ееееееееееееееееееееее,голяма грозотия е тая кифла....отврат

Има стойката и фигурата на римски пехотинец от първите редици.

:) +1 А с ковьорчето на наградите на MTV на индианец- един от синовете на Великата мечка.

Това е самата велика мечка.

и аз съм недоволен. очаквах да са по разголени

Въпроса е какво друго може да покаже. Ако имаше отдавна щяхме да научим от жълтите световни медии.

Ако имаше какво друго да покаже, нямаше да разберем от жълтите родни и световни, а от свестните и сериозни медии.

Буахахахаха, свестните и сериозните медиии, буахахахахаха! Не думай! И такива ли има?!! И с какво се занимават?

Абе тая кой я пробутва за красива? Та тя е откровено грозна, особено пък тялото и!амо на последната снимка не изглежда ужасно, може би защото на снимката не се вижда и огромния и задник! :-(((

тази мацка е символът на оглупяването на света, който се е превърнал в стадо овце без собствено мнение и без разсъдък, на когото му е казано, че една бъчва е идела за естетика и те вярват и превъзнасят.

Парите, парите са това което диктува парада, без значение колко си хубав, грозен, умен или прост.

Като няма какво друго да покаже...Този Кание сега се сетил.

Тоя пък все едно не знае за коя се е оженил!

Зърно като гръцка маслина, петно като щатски долар.

ПИПО

Една общо взето грозна жена, влиза в някакво реалити, след това прави измислен порно клип и става звезда. Цял свят я превъзнася като някакъв незаменим фактор. Един абсолютно безполезен за обществото елемент. Това е американската версия на българската Златка. Влизаш в някакво предаване което почти никой не гледа и ставаш "звезда". Искаш или не, те заливат с помията на тези индивиди.

Разбира се, че ще фокусира вниманието върху гърдите си, при положение, че като цяло тялото и е несъразмерно и има криви крака. Отвличане на внимание, пък и това, което продава, това се показва. Просто бизнес!

Да, но акцентът върху гърдите не включва в никакъв случай петна. На последната снимка има такива и това е недопустимо.

Акцентите са повечко - да бяха само гърдите, как да е ...

Ех Кание, ние видяхме как опъваш силиконовите ц*ци на Ким.. няма какво да я караш да крие каквото и да е... то всичко вече се е видяло....