Агаси и Граф: Дано децата ни не играят тенис

Точно преди 15 години Андре Агаси и Щефи Граф шокираха света с връзката си. 15 години по-късно те са двойка за пример.

Обратно в новината

Коментари - Агаси и Граф: Дано децата ни не играят тенис | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нито той има нещо красиво като мъж нито тя като жена така че изобщо не са ми интересни -да се множат там и да си траят-нали натрупаха достатъчно пари за да не се трепят децата им

То и аз най-обичам да съм на масата със семейството си , да си пийвам ракийка със салатка , ама като нема пари и тенис ще играя. Говорят глупости. Та нали без тениса Андрей Агасян и досега щеше да кара някой трактор на село.

отвреме-навреме съм се интересувала какво стана със сем.Граф и Агаси. Благодаря на сайта за тази публикация.

Това, което изглежда изключително лесно, леко и като на игра се постига първо с талант - без него не може и много,много труд. Музикантите вертуази - Васко Василев, той като че ли свири на шека, на игра, но съм сигурен,че и той е нямал нормално детство. А тук плювачите са нещастни мързеливци - не е лошо да си мързелив, ако има кой да те храни, но е нещастие да си злобар.

Бях преди много години средно успешна тенисистка, но съм се състезавала само като девойка.Както всички този спорт иска първо талант и второ много, много труд. А вече изграден и печеливш спортист-тенисист това е нещо невъобразимо - непрекъснати тренировки, пътувания, състезания най-малко веднъж седмично. И много нерви - трябва да са от въже, за да можеш да понасяш и неизбежните загуби, както и победи.Възхищавам се на това семейство - от много малкото успешни.Да са живи и здави.

То май това липсва на спорта в наши дни-личности.

Като чуя Щефи Граф и се сещам за Моника Селеш. Дали Граф щеше да стане това, което стана, ако не бяха заклали Моника?

не знам от колко време се интересуваш от тенис, но Граф вече беше велика, когато се случи инцидента със Селеш!

точно инцидента със селеш и попречи да детронира граф и да я остави хората да я мислят за легенда -много е прав 1 като го пише-точно така беше-едно е да завършиш кариерата си на върха а съвсем друго да те смачкат накрая

злобари, които да извъртят хубавите думи. Щери показа на всички онези "кариеристки", че една успяла жена може да има всичко - кариера, семейство и деца. Оправдавайте се, че нямате време за истинските неща в живота, само защото сте твърде заети да работите. И аз да съм Агаси, бих бил щастлив до такава жена.

ТИ МАЙЧЕ НЕЩО НЕ СИ ПРОЧЕЛ ХУБАВО КАКВО ПИШЕ. САМИТЕ ТЕ СЕ ОПЛАКВАТ, ЧЕ ИМ Е БИЛО ТЕЖКО, ГАДНО И Т.Н. И ПОРАДИ ТОВА НЯМА ДА ПРАВЯТ ДЕЦАТА СИ СПОРТИСТИ, А УЧЕНИ.

Като почнат тия лигльовци да се оплакват и ми лазат по нервите. Аз сега какво ли не бих дал да блъскам с една топка по игрището и да взимам милиони, но не би. Да пробват да си напънат мозъка, да учат цял живот и после да работят от 7 до 5 за жълти стотинки до пенсия и до пенсия и тогава да говорят глупости. Ай сиктир.

Ми да си се научил да блъскаш една топка и да взимаш милиони.Ама винаги другите са ни виновни за собствените ни неудачи.Като си толкова учен, ми намери си високо платена работа.

Хайде, хайде!Спортистите са едни от малкото богати хора, чийто пари не са с престъпен произход. Разбирам да се подразниш ако става въпрос за футболисти, но тези не са , а освен всичко друго дават доста пари за благотворителнтост. И не са виновни ,че светът е сбъркан и за от такова нещо като спорта можеш да получаваш много повече пари , отколкото ако упражняваш някоя далеч по-интелектуално-напрягаща и нужна професия

Hяма да я забравя в рекламата на пума: Mяу :)

Ех! Прочетох новината, зарадвах се! Викам си: Ето една информация, която ще зарадва всички 226 човека, които мрънкат, когато се пише за Диляна, Юлияна, Николета, Яна и техните "звездни" преживявания. А, то какво се оказа?! Само 24 човека са успели да пишат под тази информация, явно другите са уморени да я чакат джафкайки под Диляна, Юлияна, Яна и сие. Жалко - по-красноречиви сме в мрънкането, отколкото в радостта. Радвам се за семейството на Андре и Щефи. Дори със световен успех, с мечтано от всеки простосмъртен богатство, те се радват на семейството си, това е техният пристан и награда, това искат да запечатат. Ако четяхме само такива успехи, щеше да стане стереотип и модел. Ама, на! На половината тук изкуствена им изглежда тази работа.

АМИ ТЕ ВСИЧКИ ТРЕНИРАТ ДВУРАЗОВО ПО 2-3 ЧАСА И АКО ГИ СМЕТНЕШ СЕ СЪБИРА И ПОВЕЧЕ УДАРИ.

Jeni

Големи спортисти! Явно имат стабилно семейство, щом нищо "жълто" не се написа за тях. А Щефи даже се е и разхубавила с годинките-някак си по-женствена ми изглежда!:))

От ражданията е.

АМИ ОТ АГАСИ ЩЕШЕ ДА СТАНЕ СТРАХОТЕН МАТЕМАТИК, АКО ИЗОБЩО Е ВЯРНО ТОВА КОЕТО Е НАПИСАНО ДА ВЗЕМЕ ДА ПОПИТА НЕГОВИ ВРЪСНИЦИ, НАПРИМЕР ЛЕКАРИ КАКЪВ ЖИВОТ СА ВОДИЛИ И ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ВОДЯТ. ТОГАВА ЩЕ СЕ РАДВА, ОЩЕ ПОВЕЧЕ НА КЪСМЕТА СИ.

На кой му пука за тия дъртаци ? Дайте нещо за Валери и Николета , че отдавна не сме ги виждали ...

при толкова успели родители нормално е децата да не са мотивирани, и аз не бих тичала като гламава след една топка ако мога да си лежа на басеина по цял ден.

тениса е само за натрупване на началня капитал. от тук нататак с повече разум (а те го имат) и с правилни инвестиции , живота е прекрасен ! завиждам на децата им...родени са с касмет !!!! макар че агаси и граф малко преиграват в това изказване !!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ето две истински звезди! Да им е живо и здраво семейството!

Изявленията им ми звучат по следния начин - мама и тате са натрупали парата, няма нужда да се блъскат децата.

за какво се бласка човек.нали заради парите .а при положение че ги има има ли смисал вече. или обезателно трябва да сме садисти.зада ни е леко

Малко лицемерно звучи, сякаш с камшика са ги карали да тренират че и да играят тенис... никой не отказва като му дадат наградата :)

Напълно ги разбирам, но това е възможно след като сте натрупали критична маса 'средства'.

Вярно без тениса нямаше да са това, което са сега вкл. и заедно. Но звучат толкова хубаво и...истински. Доказаха и в живота, че "го могат", знаят какво искат и как да стане. Да са живи и здрави !

това е звездна двойка за пример, а не разни чалга-дрогажи и ритнитопковци, с които ни залива пресата.

аз пък съм леко шокиран от думите му. Излиза че съжалява за отминалите му дни до 20.Какво ли щеше да излезе от него ако не беше тенисист ? Поредния комарджия от Лас Вегас ? Имаше период в кариерата му когато го бяха отписали, според мен именно таланта и многото труд в детските години го изкараха отново на повърхонстта, запозна се с Граф и стана човек.

Велики тенисисти... :) Дано Гришо ги задмине :)))

Като има кинти, за какво да играят и да се трепат, мама и тати ще уредят всичко.....

Хеххх бях "шокиран" когато рабрах за Агаси и Щефи, че са заедно. Но, сега съм щастлив, защото тези двамата, доказаха, че са половината на едно цяло. Последната притежателка на "Големия шлем", човека спечелил всичко в тениса, само с един форхенд ;-))) и лошото момче на тениса. Какво по хубаво от тяхната история!

Аз също съм бивш спортист и то не можах да постигна и хилядна от успехите им... Вярно е че спорта много взема, но и много дава. Аз съм доволен, че бях спортист. Имам син и ще съм щастлив, ако и той стане спортист. Тенисът трябва да е много труден щом хора, на които е донесъл толкова много не го желаят за децата си...

Не знам какъв спортист точно си, но при тях не е имало почти период "детство". Само тенис цял живот. Един посредствен спортист все едно ходи на работа - има свободно време колкото всеки друг човек.

Симпатяги,да са все така щастливи.

Харесвам коментара Ви, 1ния "минус" го цъкнах съвсем по грешка, извинения :)

Страхотни са! Дай Боже повече такива хора по света и у нас - осъществени, осъзнати и стъпили на земята...