Бащата на Ник Кенън за проблемите му с Марая

Бащата на Ник Кенън публикува в социалните мрежи съобщения, които вероятно разкриват част от проблемите в личния живот на сина му и съпругата му Марая Кери.

Обратно в новината

Коментари - Бащата на Ник Кенън за проблемите му с Марая | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато тоя долен използвач лежеше с опасност за живота в болницата в Аспен навръх Коледа, Марая беше неотлъчно до него!Сега... не искал.Дрисък мазен!Няма грам от нейнята класа и човещина, а най-страда, че няма нейните милиони!

Човек прави всичко с душата си.Марая може да е всякаква,но е талантлива.Начина по който пее-то идва от душата.От както се сдуши с нахалното говненце-негро нищо неструващ,нещо душата и пресъхна.Насочи енергията другаде-стана майка.Това пак е душата на жената.Защото плода е 9 месеца в нея и после на ръце и на сърце/гърди/.През това време негрото пръцкаше по-мазно от скъпите ястия по скъпите дивани.Нищо не излезе от него.След като роди-хормоните на жената се нормализират и тя иска повече секс.Негрото застаря,явно вече не го може,а Марая гори.Такива ми ти работи.Сега трябва да му бие шута в черния г.з и да го остави без стотинка.Пък баща му да се жалва на който ще.Явно щялата фамилия е лапала от к.ра на Никито.

"Аз си падам по секса, а той ми се прави на весталка девственица. После защо съм го лъжела." "Аз съм сочна красавица, той си бил падал по клечки." "Запложда ме по никое време, после защо съм правила аборт." " Искал 10 деца. Е, аз съм Бионсе, защо се ожени за мен?"

Марая де.

Тоя, тате, е като зла свекърва. Защо не остави децата да си живеят живота и да си решават проблемите, а взима страна и то във ФБ?! И на сина му като не му става, как ще прави 10!!!! деца!?! То верно, че науката напредна, всъщност...

Има състезателни коне, които изкарват милиони... Представете си сега, че им дадем част от изкараните милиони и очакваме от тях да се държат като хора! Дали става въпрос за коне или други животни, маймуни например, е все тая... просто няма как за един живот да еволюираш, пък дори и милиарди да имаш...

Кажи ти тате, от какво недоволствам,че аз не смея! :)

Абе това е някакъв цветнокож драматичен абсурдизъм с изяви подхождащи на представителите на един Пловдивски квартал - западно от ул. Ландос и съвсем малко различаващи се от тях! Сега по-етнически толерантен ли съм???

за етническа толерантност. :)

Това тъпо човече да си затваря грозната черна мутра и да бъде благодарно на господ че му е позволил да бъде с такава жена.

Хубави, успели, богати и пак се излагат като пълни идиоти.

Тоя пък, жената го направи милионер, че и претенциозния разбирач бащата, сега искат да я направят дойна крава, та убитака да си джитка с млади гаджета, като е толкова претенциозен да си изкара сам милионите

добре че беше добрия стар чичо Томи та да направи Марчето звезда...

Ако тя нямаше талант да пее- нямаше и да изгрее. Дължи го на себе си.Томи и е показал само пътя .

Чернокожа му работа - пълно с противоречия. Щом не могат да са заедно, значи добре са направили, че се разделят.

Човека искал да стане милионер, взел жена милионерка, направил и две деца, и сега след развода - ще стане милионер!

Едва ли ще стане милионер ако има подписан предбрачен договор... Дори и за това, че няма право да говори за някои неща- Марая е взела мерки.

Ако сексуално не понасяш съпругата си, но искаш 10 деца, не разбрах тя какво общо има с желанието ти за деца ;))))) Развод, после намираш друга и почваш с децата. Да, ама ако не беше Марая, някой щеше ли да е чувал за тоя Ник и колко деца иска.

Неговата работа е -гузен негонен бяга....................

бащата е много информиран за проблемите на сина си-да не спи под леглото им , че чак толкова знае..

Има една чудесна българска думичка, която описва мъже като този, а именно: "льохман".

То и аз не бих раждала повече от такъв мъж!

А мъжът много претенциозен бе! Само иска ли иска.И не се съобразява с желанията на жената.Негрите не обичаха ли дебели жени с големи задници, всички негърки са такива?

Марая може да го осъди за тези му приказки, там ще стане и може яко да го оскубе...

Тя защото Марая Кери сигурно е била манекенка винаги.А тоя сега се сетил, че харесва слаби момичета.И не можел да понася секса.И това сега го преценил.Ако съпруга ми е толкова претенциозен - чантичката и пътя.

как може да искаш 10 деца от жена , която не харесваш и не можеш да спиш с нея??