Дъщерята на Абрамович показа семейни снимки

София Абрамович отвори вратичката към личния живот на един от най-богатите хора в света - баща й Роман Абрамович.

Обратно в новината

Коментари - Дъщерята на Абрамович показа семейни снимки | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като му видиш червената камба ,без да знаеш кой е ,разбираш че е руснак

Jeni

А като му видиш милиардите, веднага разбираш, че това няма значение!:))

Милиардите не са негови! Милиардите са на който каже Путин! А за тоя на снимката важи - "Аз паднах друг ще ме смени. Какво тук значи някаква си личност ."

Виждам, че българските бачкатори в комбинат и завод завиждат умело. Давйте, роби, цял живот снимки ще гледате.

Би ли ми пояснил как точно човек може да "завижда умело"?

Е, кво да му ръкопляскаме и да му се възхищаваме, че е крадец ли?

Тука трябваше да има "светски", "розови" коментари. А всички говорят за пари ... Добре де разбирам ги хората. Нека, обаче да внесем малко яснота: Абрамович е от така наречените "назначени капиталисти-богаташи". За разлика от онзи, който се обеси в Лондон и другия, който умря незнайно от какво пак там, Абрамович не забравя това "назначен". Просто руснаците се включиха в световната игра на "пазарна" икономика по "пазарните" правила... Един малък пример - същият този Абрамович, чрез борсови спекулации изкупи цялата алуминиево-добивна промишленост на Русия, разпродадена на чужденци при Елцин и ... ... я подари на държавата Русия. Много са интересни западните моралисти и журналя: ако богаташът е австралиец или американец или англичанин - той е благородник; ако е руснак - той е олигарх. Фамилия Кенеди са натрупали богатството си от контрабанда на алкохол (по време на сухия режим в САЩ), фамилия Буш - от кървави пари от петроли търговия (грабежи) на плодове от Африка и Латинска Америка - и едните и другите в тесни връзки с Чикагската и НюЮркската мафия - но те не са олигарси ?! Да не говорим за измишльотината Форбс в чиято смешна класация въобще не фигурират най-богатите хора, фамилии и кланове на Света (Ротшилдовци, Рокфелеровци, и т.н. ) ами са посочили Фидел Кастро, който имал богаство колкото са активите на държавата Куба.

ЖАЛКО ЗА НАРОДА НА РУСИЯ!!! ПРИ КОМУНИСТИТЕ ПРАЗНО НЯМА, ЗАХАПЕ ЛИ,КАТО ВАПИРИ СА!!!

на Путлер приятелчетата крадливи

откраднати пари от отрудените хора

хазарски боклуци

Ще ме извинявате ама семейство Абрамович го дават доста скромно на тия снимчици ... в сревнение с някои наши български набедени олигарси това тяхното е си е нищета направо.

Да бе, много скромно, последната му яхта, 5-та или 6-та, беше само за един милиард долара.

Касиерът на КГБ и Путин перящ пари в Англия. И ако кривне от правия финансов път определян от джуджето и тези край него ще се самоудави, самозаколи, самопрегази с влак и т.н. Съдбата на такива е една и съща. Различна е само дължината на жизнения им цикъл. А на този линията на живота не му е дълга. Прането на кагабейски пари в английския футбол и имоти му се вижда края.

Като дойде време пак да ги спасявам тези няма да са в списъка! От последния път научих, че трябва да се спасяват само хора които са благодарни и имат желание да променят живота си за добро!

Не знам за вас, но аз лично бих се жертвал дасе оженя за тази дъщеря, да, може да си мисли, че е недостойна за мъж като мен, но с времето ще я убедя, че парите на баща й компенсират тези несъответствия:)

Олигарха Абрамович спечелил парите си "честно и с много труд" има "невероятно симпатично семейство" . Ужас

Дамм, с много труд се ограбват природни богатства от простия им и беден руски народец...

Pycku!

Айдеее все другите народи прости само българите сме най-умни... Я погледни Русия как се развива и виж България каква е мижитурка за съжаление... Моля ви без подобни тъпи коментари без да има смисъл в тях...

Има една дреееевна истина - "За да стане един беден род богат, трябва или на някой много да му провърви или някой да се изцапа!" Та... Роман може и да се е поизцапал, но децата и внуците му ще си живеят спокойно и охолно...

Децата и внуците има да му изплащат дълговете, нищо в природата не се губи!

Прав си, ама на половина... Вярно е че нищо не се губи и че някой ще плаща, но много вероятно е да са други деца и внуци... не точно неговите...

Какво ми триете коментара, как е спечелил парите си Абрамович? Защо си поръчва яхти и коли, бронирани срещу ядрен удар?

не завиждам на семейдството му.Трябва да живеят до края на живота си под силна охрана.

Мрачно, грозно имение. Дали парите са негови? Комбината му с евреина Березовски и миналото му от съветските тайни служби навеждат на странни мисли за произхода на парите му.

Хубав мъж, хубави деца. Живи и здрави да са, да си харчат с кеф парите.

Откраднатите!!!!

Разбира се, нека си харчат изкараните с пот на челото милиони. Следващата му яхта, 6-та или 7-ма поред, не знам, да е за два милиарда долара ...

Е, и? Трябва ли всички да са мизерници, за да не ви е гадно?

Хич не е лошо именийцето.

Абе,то,че"бива",бива,ама ти разбра ли как се казва тая му дъщеря,че аз нещо се загубих-София,СонЯ,СонА?

Руснаците София го съкращават на Соня :)