Божинов се заля с вода въпреки гнева на Николета

Валери Божинов изля кофа ледена вода на главата си в рамките на благотворителната кампания в подкрепа Асоциацията за борба с амиотрофичната латерална склероза.

Обратно в новината

Коментари - Божинов се заля с вода въпреки гнева на Николета | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако Божката и рита едно благотворително мачле докат го заливат, а Николетка и Алисийка рупат банани на трибуните цел айсберг ше им закараме на сомалийчетата. С кленов сироп, кога са виждали такъв голем сладолед

Един път и Николета да каже нещо умно. Правилото е просто - даваш пари или се заливаш. Всички дето са се залели не са направили нищо - т.е. не са дали пари. Очевидно им е точно през оная работа за проблема и гледат само как да не дадат кинти.

правилото е много просто: поливаш се и даряваш, отказваш да се полееш - даряваш повече! ама многото акъл в тая кифла и пречи да го разбере...

И това точно тая кифла ли намери да го каже. Яйде няма нужда от нейния разбор.

А тоя басейн зад нея с какво е пълен?

Ами Куколета да се залее с боза- много ще си вдигне рейтинга!

Дир, тая оФца ако търси популярност, не виждам защо точно вие трябва да я създавате. Негледаемото й предаване аргументирано замина в канала(мръсния) . Тялото й е подвижна Менделеева таблица. Умствения й багаж е колкото на разгонен макак. Нравствено вие ще кажете къде е-натресе папараци на погребение. Доста време никой нищо не беше чул за нея и никой нищо не е питал за нея, което определено я е изнервило и реши да демострира умствен багаж по проблем неизискващ такъв. И вие веднага и дадохте микрофона. Защо бе , ДИР? Вижте коментарите, помислете и забравете завинаги тази досадница от пловдивските села.

Кокошка ! Прай си "скандален пиар"

СтигЪ си мЪ излагала мари!

Ега ти простата кифла. Досега не е разбрала , че заливянето с една кофа е само символа, който показва , че човека е дарил пари. Аман от прости п-----ки . Тази мома да продължава да се крачи, защото това е единственото , което може , а времето върви и ресурса й е ограничен от трайността на пластмасата , с която се е натъпкала като панайрджийска сергия.

Абе заливането с вода си е простотия, откъдето и да го погледнеш. Символ е на скудоумие, присъщо на стадният тревопасен добитък: овце, крави и т.н. които правят досущ като първият добитък пред очите им. Та Николета може един път и да е права, въпреки, че аргументацията й куца...

Еееее, браво! Най-после поправихте "ледена кофа глава" с вода. Че Николетка и без това ми е сърдита....Поне статийката да е вярна.

Тази е такава конвейнра и елементарна кифла, че едва ли е схванала смисъла на посланието.

Производната на функцията Николетина простотия по времето клони към безкрайност..

Николетке, как изяде банана, с кората ли? Сети ли се да го обелиш?

Фанало я е яд, че направо го е изяла. Можело е да иде първо по предназначение!

Браво на умното момиче, добре, че е тя, та да даде съвет на Буш например:-)))

Николета известнаи като Сухия корен зае позиция против заливането с вода според принципите на елементаризма си. Въпросът е : Кой го интересува какво дърдори тя? Да си суши корените.

Не вярвах, че някога ще го кажа: "Съгласна съм с Николета". Тази велика ледена заливка има смисъл само ако веднага дадеш и пари за борба с ЛС и купиш вода за жадните в Африка, иначе си е един обикновен ПР.

Ма и ти като нея- не четете книги, но давате мнение коя е хубава и коя не. Ако се залееш - даваш 10 долара!

Добре де може ли някой да ми каже, тая като поодъртее малко и и виснат разните му там неща какво ли ше прави!?

свирки

Следователно нищо по-разлино от сега

Не се коси има пластични хирурзи, които правят чудеса.

Съгласявам се с Николета. Мисля за абсолютен абсурд това заливане с вода. Не знам как се организират тези акции и кой дава пари за това, че някой се е залял с вода, но видях нахилените, радостни физиономии на заливащите се . Не мисля, че те изразяваха и най-малка съпричасност към болните, за които това се прави. Освен евтин ПР за себе си и да се видят по телевизията - какво носи тази акция?

Ти май имаш ум колкото Николета..............Хората по света след заливането даряват и пари, милиони вече са събрани. Николето, какъв PR ,какви глупости ...................

А ти какво дари, та се репчиш? И кой ти е казал, че заливащите се даряват? Куку изкукало!

Николетке,мъри, чий банан изеде,ма?

На кой ли не......

какво красиво виждате в Николета- изкуствени мигли , надута уста , поправени скули , сгъстена коса , която иначе е проскубана все едно няма изобщо корени, коригиран бюст ....и всичко това на около метър и петдесет и нещо височина?? Не се заяждам но вижте и снимките от преди забогатяването.

"Големите умове обсъждат идеите. Средните умове обсъждат събитията. Малките умове обсъждат хората." Елинор Рузвелт

по-полезно би било с тая вода да поръсят и пометат тротоарите, доколкото ги има все пак.

Това не е задължение на данъкоплатците.

"Вбесена от постъпката на Валери, Николета обеща повече да не лапа банани с благотворителна цел. На никой!" Всеки път ме изненадва креативната кухост на тези двамката ;)))))

Аз пък явно спах докато съм чел, защото въобще не ми направи впечатление това изречение, обаче забелязвам и се чудя на този сложил ти минуса, аджеба няма ли чувство за хумор тоз чиляк!

То не е много за смях.. прав е бил г-н Минус ;)

Имаме си вода, лельо Николето, не се притеснявай! Вярно ли е че тубите ти са пластмасови?

Иначе гледам има джакузи у тях! Интересно дали го пълни с пик.. а бе урина, за да пести питейна вода за децата в Сомалия. Нека играе на скъп ПиАр - продава всичко - къщи, коли . . . и мята стотина влакови композиции с вода Михалково към Сомалия!

Тази не спира да демонстрира тъпотията си.Някъде прочетох-"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения...Б. Ръсел"

Да ми говори за мазна коса селска пръчка, която до 20-та си година е пикала в кирпичен кенеф на двора и се е къпала веднъж месечно и се е подмивала в леген е меко казано несериозно.

Е важното е, че се е подмивала. Няма да лъха на спрънджа на мегдана я!

Истината че Божинов си е истински инвалид на терена,има да му диша праха на Бербо.

Пфффф...пак глупости....

За протокола:Идеята НЕ Е българска,а с това,че Тъполета се определя като"тъпотия българска"съм съгласен.Много каузи има по света и не може всеки да участва във всяка,избираш си някоя и го правиш,но когато избираш да ядеш БАНАН пред публика,си е жива реклама на способностите.Извисена,извисена над"простотията българска",кое те извиси толкова,бе,драга?Май,освен НАПИТКАТА,и силиконът дава крила...

"ТЪПОЛЕТА"!? Въх, уби ма ! Гениално и мн.й подхожда.

Ма Ники ма, ма браво ма мила.Така, миличко, ма как ща са жертваш да излееш кофа ледена вода.Ма лепилото на екстеншъните ша са измие и ша паднат, ма автобронзанта, ма миглите.Ужас, ужас, недей, мацка.Пък и цял банан си изяла в знак на благотворителност, боже, божеееее каква жертва.Направо не мога да повярвам, цял банан да изядеш.Пък мноу важну, че сомалийчетата нямат вода, важното е ние да имаме силикон.

Внимавайте! Ако ще се поливате с вода, вижте първо да си вземете душ, че с тези мазни корени не трябва така. Не сме всички като таз пача да си обезмасляваме корените в салон за красота....

Валери Божинов изля кофа ледена глава на главата си-лелеле какъв бисер :D :D :D

Валери Божинов си изля кофа ГЛАВА на ГЛАВАТА?????????????

xaxaxaxaxa....

Не е интересна вече, не че някога е била. Но определено отдавна й мина времето. Всяко чудо за три дни.

Пак не разбрах кой ги лансира всичките тези к*рви с големи скули. Все такива ни натрапват.... И тая ми е интересно на живо какъв ли е крокодил.....

И как прецени че е крокодил!? Цял свят е оценил нейната красотата. Виж се в огледалото, задай си въпроса дали ти приличаш на крокодил или не, и тогава давай квалификаций кой какъв е.

А по- леко с изцепките за цял свят... Дума в мн. ч. никога не завършва с Й- квалификациИ.

Ами всъщност аз хич не съм грозен..... меко казано...... Та мене си ме харесват жените........... Не се оплаквам..........

Имате грешка още в първото изречение!

Целта на каузата е популяризиране на болестта ALS, която предизвиква отслабване на мускулите и загуба на двигателните способности. Заболяването води до парализа, а след това и до смърт, а все още не е открит лек за нейното предотвратяване. Чрез изсипването на кофа с ледена вода процесът на парализа се симулира за момент.

Tази доспожичка просто става все по-глупава с всяка секунда. Mоля те просто млъкни и избави българския народ от мъките

Тези двамата пак се пъхат под прожекторите. Единият, палячо и половина, не само студена кофа да излее, и студена вода да изпие, все тая - той не става за нищо. Отдавна е приключил с футбола, но и като личност е пробит отвсякъде. Другата, тя пък се беше взела за голямата работа по някакъв телевизор, но каквото и да прави, все в калта ще си остане. Боже, пази България от тези фалшиви самоназвали се ВИП.

Тука е права, но можеше да постъпи като Чарли Шийн. Да беше дарила някоя хилядарка публично и да номинира нейните колежки. Оффф забравих, че те свои пари нямат.

Простакеса номер едно в България ми говори за "българската простащина". Що за перверзия?

Колко тъпа трябва да е тази инициатива, че дори Николета да се възмути. В случая е права - преминаха се всякакви граници на "демонстрация на солидарност". Мярата, мярата ....

сомалийчетата нямат вода за пиене... твоето дете обаче тъне в разкош,който не разбира...

за 20 г. дори поумняхме бяхме още по прости като бяхме в концлагера без инфо

Този път аз съм ЗА Николета.

Лоши са причините за изказването. Иначе и аз считам инициативата със заливането за глупава. Май имаше и умрял, но не четох статията. Може да е инфаркт например. А причината тя да го оспорва, е че се къпе рядко, за да си пази прическата и грима. Ще и излезне скъпо, ще има после с часове да се гримира, а вероятно има комплекс, да я виждат без грим. На нас мъжете може да ни е смешно, но някой жени, сигурно се ужасяват. ;) Затова не съм чул да го правят жени. Те уж трябва да изглеждат винаги "добре".

Нина Добрев

Тъпанари са тия и двамата - абсолютни!

К'во рече????