”Приятели” остаряха

Времето е оставило своя отпечатък върху любимците на публиката от сериала "Приятели".

Обратно в новината

Коментари - ”Приятели” остаряха | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кортни Кокс, Дженифър Анистън и Дейвид Шуимър почти не са се променили. Поне според тези снимки. Джоуи и Чандлър са побелели, да...

Всички все някога ще остареем... Но "Приятели" - никога!

искам да сам като тях и да остарея като тях.

Никой не е вечен ...

Пожелавам да ДИР да остареят като героите на сериала. Може би тогава няма да говорят за "старостта" на други.

с тези хора сме израснали помагали са ми техните реплики...остаряват като катедрали ...а не като вас

Глупав сериал и изобщо НЕсмешен, като цяло

не си обективен с мнението си, може някои серии да не са били смешни но като ощат оценка на серяла е повече от много добра.иначе нямаше да продалжи толкова време.

А иначе най-добрият за мен сериал е "Всички обичат Реймънд","Малкалм" и "Женени с деца ":)

Сериалът е един от най-добрите в историята, доказват го рейтингите. Актьорите са страхотни и сега , мъжете по-малко им личат годините. Който не го харесва , да гледа за къщата на тъщата - уникална простотия и други бг. сериали

Вижте какво - тези 50 годишни приятели ви изглеждат стари, вероятно защото сте 30-40 годишни и имате "око" за тия работи, още повече се гледате критично в огледалото и не прощавате повече от вашите бръчки. А в очите на 20 годишните вие изглеждате също стари. Но запомнете, че човек е стар едва когато стане НЕМОЩЕН. Дотогава просто "хваща кора", както дървото, което живее 1000 години и все е младо :)

Най-тъпата статия в дир-а до момента!

Много гадно и тъпо сериалче. Съжалявам че го гледах навремето. Само Дженифър Анистън беше хубава, но после се разбра че е мързелива жена и не обича да готви, а на всичкото отгоре е и материалистка. Така че наистина съжалявам че си губих времето с тая сапунка. Предпочитам сериалчето Ало,Ало

мухахахахахаах - не можела да готви - ти от кве село си ва брат? Кат не може да готви ще я водиш по ресторанти

Ако тя плаща ще я водя. Аз пари нямам.

Явно ти с жена ти само по ресторанти се храните

щом харесваш ало ало няма какво да коментираме повече

И кво искаш да кажеш с това, че не те разбрах? Ало,Ало е много смешно и забавно сериалче,действие по време на войната в миналото. Всички са смешни и забавни. А да не забравяме и прислужницата ИВет и Мишел от съпротивата. Заради тия две мацки го гледах с още по голям интерес. Докато на Приятели какво да му гледаш... само майтапите на Джоуи бяха интересни. Другите не стават. Рос е супер лигав чак отвратително лигав не мога го търпя. Чандлър мекушав никакъв мъж не е,мухльо. Кортни Кокс ми е супер противна в лицето и не е мой тип жена. За Лиса Кудроу няма какво да кажа, безинтересна. За Дженифър Анистън обясних вече. Така че само заради майтапите на Джоуи да търпя останалите - о, не благодаря! Ало, Ало е много по разтоварващо смешно и интересно. Хайде със здраве!

Няма какво да коментираме, защото толкова ти е умствения багаж. Тъпият чалгар слага край с този малоумен израз, защото ако продължи да говори, веднага лъсва колко е прост и как не може да води спор.

Абсолютно безсмислена статия...

Матю Пери най не ми харесва от всички като остарвяване. Останалите си изглеждат много добре независимо от годините.

А той е най-младия от всичките.

"Приятели" е институция! Беше и си остава най-добрия сериал!

Хайде по-полека с определенията.Привържениците на т.нар. поп-култура го раздават много либерални, обаче и през ум не им минава, че може да има и мнение, различно от тяхното. Само да е посмял някой да им противоречи, и - виж,ти! - почват да храчат като за последно. Иначе сме много широко скроени...

И на 50 са сладури! Най-свежият сериал, още гледам повторенията с удоволствие.

а вие какво очаквахте? да подмладяват?

да са живи и здрави щасливи и да остареят.това е живота нормално да остареем но вапросат е как ?

Който живее- остарява, само че някои се надяват че не им личи и на 40 се барват като тийнейджъри, други се примиряват, а на трети не им пука.....

Подобаващ край за тях ще е да загинат заедно. Мога да предложа, да се обгазят заедно в гаража от луксозна кола.

Монов, страшен тъпак!

даже и за черен хумор не се приема твои коментар. нищо лошо прес тези години се сме чували за тях .доказателство за това че са добри прятели са успавали да играят заедно толкова време бес да се скарат . а погледни колко успешни банди са се разтурили след даден успех.

Въобще не ги жалете, за последния сезон са вземали по милион на серия. Може да са остарели, но са си осигурили старините.

Добре ли сте?

Всички изглеждат много добре за възрастта си, а Дженифър Анистън просто сияе!

Росица Кирилова е това, а сериалът беше смях без гащи.

Само дето Росица К. е много по-красива.

От кого е по-красива нашата вълчана, че не разбрах?

вярно, има прилика с Росица Кирилова, даже са наборки, ама нашата Роси е къде по-чаровна

Всеки път ще се намери някой гений, да напише, колко му е под нивото някое шоу! Никой не ви кара насила да гледате ТВ! Четете книги, взимайте нобелови награди! Това е поп-култура! Превзети, претенциозни псевдо-интелектуалци!! Сериалът не е от най-любимите ми, но беше забавен и добър за ТВ шоу, за времето си. Пресъздаваше добре духа на периода.

Bell

Мат ле Блан си е почти същият. Единствената разлика, е че косата му сега е побеляла. Интересен факт обаче е, че косата му започва да побелява още в началото на снимките на Приятели, и продуцентите решават да го боядисват. А който е писал тая статия е пълен кретен! :D

Да, Джоуи си е същия. Той си беше леко закръглен още тогава. Но така си е чаровен. Голям сладур+Фиби, която явно си е същата шматка в живота. Сериалчето ми е супер-любимо. От по-новите става само The Big Bang Theory.

Уважавайте старостта, защото тя ви очаква. Един ден и за автора може да напишат подобен материал. Противен е.

На мъжката част годините не са се отразили толкова зле - при жените промяната е доста по-видима особено при Лиса

Що за глупост! Тези американци играят в безкрайни сериали, докато не се плисират и насират. Също като и в "Дързост и красота", където снахата-Брук изчука всичко живо в панталони.

SAMO HUBAVO DA VIDQT V TOQ I SLEDVASCHTIQ SI JIVOT

Всички оставяваме-звездите не правят изключение от това правило!

Не е вярно - Хълк Хоган не остарява

А Чък Норис? Чък Норис е станал на 70 преди 4 години, но Възрастта още се бои да му каже :))

Мат ле Блан е станал супер готин секси пич! Изглежда страхотно!

Както винаги неприемане на чуждото мнение и обиди. За мен сериалът беше доста инфантилен. Нима трябва всички да го харесват?

Човешки същества променят външния си вид с напредване на възрастта? Не може да бъде. Това е разтърсващо разкритие, което противоречи на законите на живота...

Супер готини са! Супер епоха на много добър сериал, връща ме години назад и се чувствам уютно, лъха на топлина и готин хумор. Дори остаряли, изглеждат естественни и красиви.

Първите епизоди са ми любими. Там играят по-естествено. След това всички са едни такива препечени от солариум, прекалено избелени зъби. Като цяло, сериалът ми харесва.

е щом не харесвате и "прятели" значи наистина сте големи хеитари. на мен фиби и джоу са ми любимци , какво ме интересува че са остарели , и аз остарявам ,важно е да сме живи и здрави ;)

Слаб сериал със слаби актьори.

глупави хора без чувство за хумор

ако се смееш на подобен плосък и посредствен хумор надявам се да си останем непознати не понасям комерсиалния хумор и всеки подобен вид шаблон , добре че има изкуствен смях от публиката че да е ясно къде да се смее човек

но за сметка на това продължителен

Ха-ха.... слаби актьори с 10 сезона по 1 000 0000$ на серия.... много са зле... браво на вас! Ха-ха Де да бях и аз толкова слаба в сферата си..... уухаааа

Това само потвърждава казаното. Като се има предвид интелигентността на средностатистическият индивид на планетата, да не говорим пък зад голямата вода, мисля че цифрите са красноречиви. Сериалът е много добре приет от широката аудитория.

Изключително пошла "статиийка". Дори да си най-известният, най-богатия, времето не можеш да спреш. Тези шест души бяха и СА страшни сладури, все още едни от най-добрите актьори в Холивуд и несъмнено хора, които са оставили много в сърцата ни, гледайки ги в "Приятели". За протокола - правилното име е Мат е Мат Лебланк! И айде със здраве, бъдете вечно млади!

Лебланк!!! Ти сериозно ли...?

Матю Стивън Лебланк, известен като Мат Лебланк е американски актьор.......

Чудесни са! Били са, сега са и винаги ще бъдат. Освен красота имат и всеки свое неповторимо и неостаряващо излъчване. За разлика от всички с пластични операции и фалшиви работи по лицата и тялото си. Страхотни са Приятелите :)

И сега са готини сладури.

Никога не ме е кефил този сериал. Хващал съм оттук- оттам по малко, много ми е тъп. Сега гледам испанския "Новите съседи" и си умирам от смях

Gal

Освен глух явно си и сляп:)

Е то щот пък Новите съседи ама хич не е тъп. Нооооооооогу умен!!!

Ти сериозно ли?

Откога да остарееш в годините е новина. В интерес на истината - като цяло си изглеждат добре. Би било неестествено, да изглеждат пак както в сериала.

Няма по-хубаво нещо от естественото остаряване. Но Лиса Кудроу не ми изглежда като на 51 години, а доста по-стара. Въпреки това е все толкова лъчезарна и симпатична. Останалите са по-млади и са се запазили може би и благодарение на корекциите. Харесвам ги всичките :)

Най-големият сериал на всички времена. С истински хумор, поднесен блестящо. Не знам какъв дебил трябва да си, за да не го харесваш.

Според достопочтеното ти мнение явно съм дебил, и то голям! Моля те, само не ме бий!

Да, дебил си, но защо да те бия? А, да, защото си дебил и мислиш, че всичко се решава с бой. Сам доказваш тезата ми.

Ами да, явно си дебил.Поне си го признаваш.

Дейвид Шуимър изглежда почти като преди 20 г., невероятно се е запазил! Другите също са готини, какво като са остарели по-видимо, всички остаряваме, само че при известните личности това се натяква непрекъснато, което е много гродно!

Мъжете са по-запазени, жените са станали като вещици.

Уникален сериал! Мога да го гледам нон стоп! Ха, "Рос" и "Рейчъл" са най-свежи на тези снимки! Защо не направят продължение? Голям кеф ще е!!! А за тези, които не го харесват - губите.

Кой по дяволите не остарява?! Тия само се чудат какви глупости да пишат.

и аз това се чудех, каква супер новина: някой добавил още 20 години към възрастта си и - яя, ама той се бил променил... добрутро! не остарява само някой който е отишъл на оня свят млад: като Джеймс Дийн или Кърт Кобейн... съдба, която едва ли е за предпочитане от това да "остарееш"

МНого противен сериал.

Ми гледай си турските и латиноамериканските сериали, или пък наблягай на българските малоумни такива от рода на "Забранена любов". :)

СЕРИАЛА Е НОМЕР 1 ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА, ЗЯПАЙ СИ ЛИСТОПАД И ФЕРХОЙНДЕ И ЛЮСКАЙ ШКЕМБЕ ЧОРБА, ПАЛЯЧО!

Говорите глупости! Като този сериал ми е противен и дразнещ, значи ли това, красивите ми умници, че гледам и харесвам турско-сълзливи, латино-идиотски, американо- лицемерни и други убиващи духовността фалшиви и глупави сериалчета???

Може да е американски, но не са глупости. Ако отношенията ни бяха поне мъничко като идеята на сериала, щеше всичко да ни е ок. Ама не е!

И какви са отношенията - инфантилно полуидиотски и нереални. Пробвал съм да гледам по 10-тина минути - все едно някакви кретенчета са се събрали. Станали по на 25-30г, обаче държанието им като на 11-12 годишни.

Хиляди пъти предпочитам инфантилни, полуидиотски и лигави отнощения, отколкото злобни, хейтърски, клюкарско-завистливи такива.На последните сме царе.