Джъстин Бийбър се сравни с принцеса Даяна

Канадският тийн идол Джъстин Бийбър се сравни с принцеса Даяна, след като автомобилът му беше ударен от папарак, преследвал го по улиците на Лос Анджелис.

Обратно в новината

Коментари - Джъстин Бийбър се сравни с принцеса Даяна | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това л за кой се е е взел, та се сравнява с Даяна?Хванала го е звездната болест.Ама от високо да паднеш много боли.Да погледне Макколи Кълкин на на какво прилича, и тоя натам отива.

като го гледам този още малко и ще ми заприлича на вампир.

този е пърдльо

не е далеч от истината, истинска принцеска е бибърчето.

Този стана известен от YouTube като се снимаше сам себе си как пее пред огледалото. Харесаха го тийновете и ето го сега - мултимилионер и световно известен

Седи си момче и се кипри пред огледалото, влиза баща му: - Абе сине, ти да не си станал п..л? - Не тате, принцеса съм! Щом сам почва да се сравнява с принцеса, то не остава съмнение какво са го правили черните батковци в затвора!

този субект нищо добро не го очаква един ден ще ни сеобщават че го е посетила една сврах доза

това малко идиоцхе както винаги е по ръба на пръчката, но да се сравнява с леиди даяна по какъвто и да било повод е повече от нахалство - нерде ямбол, нерде стамбул, както казваме ние в бг

Това наркоманче прекали. Да му спират дрогата, да ходи да се лекува и да не се показва на сцената. Това, че някакви залюхани тийнейджърки го харесват и припадат по песните и визията му на педерме, не значи, че е велик!

а гласа му не го ли чувате? гледайте интервюта, даже дете момиче на 5 години не вади такъв детски глас. само това е достатъчно да ми се догади.

Е, как да го чуя гласеца му? Ами аз не го слушам :-)

Защо е натиснал рязко спирачките? Нормално е да те ударят при такова спиране. А иначе на тоя наркоман какво да му снимат? Виж ако влиза в затвора-да.

Aко иска да отиде там, където е принцесата - моля, ние няма да му пречим.

Спрете му дрогата на това....

Ами и на него му се иска да е принцеса... горкото...

Тук е прав. Но е двусмислено сравнението с принцеса Даяна. Кой е по-женствен от двамата? ;) Макар по-скоро да прилича на някакво бебе.