Елен и Александър пак се разделиха със скандал

Актрисата Елен Колева и бизнесменът Александър Найденов отново прекратиха връзката си с размяна на остри реплики в публичното пространство.

Обратно в новината

Коментари - Елен и Александър пак се разделиха със скандал | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе, какво си мислят дъртаците, които се влачат с младички, че са обичани заради самите тях, или заради парите им? Глупаци! Поне да си траят.

Браво, Елен! Най-сетне се отърва от този самовлюбен, садистичен, жесток и ревнив, непочтен и отмъстителн, грозен пияница, който се мисли за всесилен и може с насилие и пари да налага волята си не само относно теб, но и други хора. Ако някой има смелостта да каже кой е Майонезата, това са двете му съпруги и синът му наркоман! Но той си намери майстора! каквото посееш, това и ще пожънеш! Няма как да си мъж с тази външност, години и пиянство! Разбил е живота на много хора. Но краят му се вижда, защото смъртта е в краката му.

ккукуууе си

и двамата нещо им има

Еленка и в Монтана си беше доста шавлива.Отиде в столицата и разви ,,таланта" си.

що за мъж е това,да използва в публичното пространство такива думи?!?! Един път го направи............прибра я, сега пак?!? Човек без достойнство!! Жаден за внимание..смешник

ХАРАКТЕРНО ЗА ЖЕНИТЕ/ ПЪК И МЪЖЕТЕ/ ОВНИ Е,ЧЕ СЕ ПРАВЯТ НА МНОГО ДУХОВНИ . ВСЕ ЗА ДУША И РОМАНТИКА ГОВОРЯТ, НО АКЪЛА ИМ Е В ГАЩИТЕ !!!

Този още от физиономията ми е ясен, а ако е и зодия овен съм 100% съгласна с теб, че е елементарен мъжкар.

като гледам младите мъже - на вид биват, а май само мускули и нищо. Явно и тя толкова струва. Да, ама й е дал апартамент и кола, ако не си ги е взел обратно.А иначе има млади лекари и юристи и архитекти, но може да не я искат или да не са достатъчно заможни за нея.За всеки влак си има пътник.

Тези с мускулите обикновено са празни кратуни и самовлюбени комплексари. Разбира се, че и сред поддържаните мъже има интелигентни, но масата наистина са празноглави. Такива мъже не знаят как да направят една жена щастлива, когато тази жена е нещо повече от "кифла". Да се продаваш за пари като въпросната Елен също не го разбирам. Има много качествени и готини мъже. Има и качествени и готини жени, красиви, естествени, които не са меркантилни. Не от тези с рисуваните вежди, изкуствени мигли и пет пласта шпакловка, за да прикрие грозното и невзрачно лице. Но готините хора не ходят да се демонстрират по чалготеки, не си постват в профила селфита с мускулите или устните в стил "кокошо дупе". Просто зависи къде търсиш и каква ти е средата.

Еленка с неиния наполовина руски корен си е наполовина мъжемелачка, наполовина златотрсачка. Какво да се прави. Когато не достига талант се иска по-здрав спонсор. Сега тои ще се хвали, че бил с млада палавница, тя ще си носи новите дрешки,колата и апартамента.

Сериозно? Много изненадващо.

И за мен тоя урод е психопат, бягай Елен , бягай!

От дядката майонезата, от Ленчето- филийката.Каква хармония!

Той споделя пред ''Галерия'', че й дал втори шанс да ''влезе в правия път'', но в крайна сметка и той бил пропилян. Признава, че я е държал на по-къс повод и много я ревнувал, но това било нормално поведение след изневерите отпреди това.Изневярата не се състои само във финалния й сексуален аспект. Знае се, че най-мощният сексуален орган е мозъкът. За мен няма велика разлика дали си го слага с друг, или мечтае да го направи'', разказва още майонезения бос и разкрива с колко му е изневерявала Колева. Актрисата му се кълняла в любов, докато на друг обяснявала, че е влюбена в него, а трети го карала да чака докато си изясни отношенията с другите двама.Това се нарича морален к*рвалък!! Вие сещате ли се за друго, по-точно определение?", допълва разгневеният мъж и отбелязва, че някой ден ще разкрие всички, с които е имала отношения, като подчертава, че единия от тях е със спорна сексуална ориентация. Тук идва въросът дали Олинезата не визира Иво Аръков, за който се спекулираше, че е имал вземане-даване с палавата Колева. Напомняме, че наскоро плъзна слух, че Иво е с бисексуална ориентация след съмненията за връзка между него и Мариус Куркински. Приятели на Колева пък казаха, че Сашо е болезнено ревнив и й вдигал скандали, дори ако се усмихне на някого, а всичките й изневери били единствено в главта му.

Писах по-долу, че коврата си е ковра, ама го изтриха...

Че мъжете овните са ревниви и първични е безпорно. Че жените като Еленка са въртиопашки се подразбира и от вида и и от професията и. То няма огън(подозрение) без искри(поводи от страна на Елена), а че олинезата може да ги е преекспонирал е друга тема. Все пак е на години и основателно се съмнява във себе си. И на финала като знае, че се е набутал за коли и апартаменти съвсем му е вътрешно. Кои мъж обича да е просто спонсора.

Елен и Алекс ,отново сЪ сбраА....

О боже, пак ли тия? Меркантилната "актриса" и майонезения дядка. Добре че се събират и разделят през 5-6 месеца та има с какво да захранват жълтите сайтове

Право, брат! След 5-6 месеца, като свърши стотинките, пак ще осъзнае колко много го обича!

Коментарът накърнявал доброто име - какво добро име! За пари си ляга с дядка мумия!

Елен е толкова сексапилна ,че всеки мъж иска да я има !Да е жива и здрава и все така да ни радва ...

Лелеееееее, стига бе. Сложи и мислено една забрадка и ми кажи с това кръглолико и кръглооко лице на какво ти прилича?

Ако тази жена не възбужда желание у теб,трябва да си запишеш час при доктор Бостанджиев... :)))

Ти забрадки ли им слагаш преди да си легнеш с тях????

със забрадка ще прилича на житената питка,верно :)

Много е секси, вярно! И аз това се чудя, защото дедо Майонезко реши да цица, жена като нея би трябвало да може да си позволи нещо по-приемливо.

и колко си платиха за поредния пи-ар ?

тоя майонезчо е болен-психопат.Само като гледам с какви думи се изказва в публичното пространство,че чак и интервю дава за раздялата си-явно с цел да омаскари девойката.а както знаем пресата е платена.

При Гала, след първата му раздяла с тази, беше казал, че щял да и махне главата от кръста :)) Ама точно с тези думи го каза

Явно е актриса щом го играе така! Само да се не наиграе сама, че и спонсорите са до време!

парите са фактор, то е ясно, но тази жена докога ще се унижава и не зареже това влечуго, по принцип млади жени-момичета така грозно да си губят време с вмирисани старци е жалко, но партие - нали, ах тези пари

О да, парите! Тебе като никой с пари не те поглежда - все парите са ти виновни... Иначе бързо-бързо ще забравиш и идеологиите си, и "вмирисаността" на дядката!

Не мисля, че е толкова интересна съдбата на тази селянка с тъпашка селска физиономия, намираща утеха във всяко мъжко легло.

тези са гнусни

Купил и е само един апартамент и една лека кола, обличал и хранил! А тя му е давала най-интимното си отверстие ,той да го ползува по предназначение! НЕБЛАГОДАРНИК!

Ми ти от набедена актриса какво друго очакваш, освен да ти прави циркове постоянно, и да си отваря краката отвреме-навреме?

Ми ти от набедена актриса какво друго очакваш, освен да ти прави циркове постоянно, и да си отваря краката отвреме-навреме?

случайни тела с много пари...

По-добре агнешко с приятели, отколкото овче сам.

Дедото е толкова жалък, а тя е толкова глупава, че не е за вярване чак.

Лика-прилика си беха! Като два стръка иглика..

Не новина че еди кой си се разделя с еди кой си.... На ден се разделят и други хора,но не го афишират.... Така че не е от значение раздялата им.

Този възрастен господин много добре е знаел, че младата госпожица е с него само и единствено заради парите. Какво го раздава страдалец?

Каква футболна драма, драги радиослушатели....

Все още се срещат по-богати мъже на възраст които си въобразяват, че млада и хубава жена ще ги обича или няма да поглежда друг освен тях. Такива мъже се чувстват нещастни защото разбират, че колкото и пари да имат не могат да си купят истинска любов особено от по-млада и красива жена. Мислят си "ти си млада, красива, но бедна,а аз съм стар, грозен, но богат.

Искаш да кажеш, че "истинска любов" може да има само между млад и хубав мъж и млада и хубава жена?! Майче си пълен ... , каквото и да си мислиш по въпроса...

Еми младо момиче палува и се то е ясно че е с този дъртак заради парите май само на него не му е ясно, което е жалко щото от позицията на годините си трябва да се е досетил...

дя-до

Тая ми мяза на селските моми от преди девети, дето са идвали в София да се цанят слугинчета и да си намерят някое офицерче.

А ти ми приличаш на някой, който се надява на някоя селска проста мома, иначе цял живот ще кара на чикии в Люлин 5

Жените развалят мажа -- чекиите оформат характера

дя-до

Въх! Уби мъ!

"Мисловни изневери"....ужас. Явно бизнесмена яко го тресе ревността, но тогава да не ходи с млада актриса ,а с някоя женица на неговата възраст.

"Пенсионирах" Елен. Преди година й дадох втори шанс да бъде лоялна, а се омаза до уши. Има жени, които или не могат, или не искат, или и двете, да бъдат чувствено верни само на мъжа до себе си. Елена е точно от тях", казва Найденов. Според майонезения бос изневярата не се състои само в сексуалния си аспект. "Знае се, че най-мощния сексуален орган е мозъкът. За мен няма разлика дали си го слага с друг, или мечтае да го направи. Да се кълне пред мен, че ме обича, пред друг - че е влюбена в него, а пред трети - че иска да я "изчака" да приключи с първите двама?! Това се нарича "морален курвалък!", обяснява Александър. Богаташът признава, че е купил на Елен Колева апартамент, скъп автомобил и й е създавал всички условия да се чувства луксозно. Признава й, че е казал "няколко добри думи" за нея пред шефа на Народния театър Павел Васев, за да назначи на щат изгората му. Сега обаче си е променил мнението. "Нека ръководството на театъра да си преценява доколко е уместно да държи в трупата си тази "популярна звезда", казва той.

Само един МНОГО, МНОГО ПРОСТ мъж, би могъл да говори подобни неща за бившата си половинка!

"Знае се, че най-мощния сексуален орган е мозъкът" Прав е, дали ще изневеряваш мисловно или реално и в двата случая означава, че нещо в брака ти не е наред. Само след 3 год. брак съм влюбена, макар и платонично /все още/ в колегата си и не мога да спра да мисля за него. Това много ме притеснява, защото започвам да се замислям дали наистина съм обичала съпруга си. Ако е било любов би трябвало да не се е изчерпала само след 5 год. връзка. Според мен започнеш ли да се оглеждаш навън и да забелязваш чуждите мъже/жени и някой от тях да предизвиква емоция и тръпка в теб си на крачка от изневярата. Въпрос на време е да се случи и на подходящи обстоятелства.

... абе какво се кахъриш моме.... то с всички ни е така. Който е безгрешен пръв да хвърли камъка.

ей, причината не е във "влюбването" в друг мъж. Причината е в теб. Както синовете подсъзнателно казват "Мила мамо, толкова много те обичам, че няма да имам друга истинска жена", така дъщерите казват "Мили татко, толкова много те обичам, че няма да имам друг истински мъж". И така, 'външният мъж, 'външната жена' се сменят. Опичай си акъла. След колегата ти, 'чувствата" ти ще се насочат към някой още по-друг. Всеки от нас трябва да погледне в себе си какво прави и защо го прави.

Ега ти и драмата-два дена стои на първа страница: Световно неизвестна актриса и световно неизвестен бизнесмен с подарен световно безприоритен бизнес се парясват заради изневери със световно неизвестни е-------чи.. Народа е тъп, аз също , затова коментираме , макар с отрицателно

В друг сайт нещата бяха казани по малко по-друг начин. Там Майонезата директно си казва, че е "морална ку*ва", защото му разправяла, че го обича него, на втория казвала, че е влюбена в него, а имало и трети, на който разправяла, че като се отърве от първите двама ще отиде при него

Няма новина в дир-а, дето да не се казва между другото, че ....... е написал нещо си там във фейсбоклука! Епа няма да се регистрирам там никога /поне докато още не е задължително/!

Ленка и Сандо- епизод 3000.

не си лошо момиче, познаваме се, ама не очаквах да си толкова наивна и глупава. да се захванеш и да продължаваш с човек който видимо не е за теб е проява най-малкото на лош вкус, което е в твой огромен минус, особенно там за където си се запътила мила..

Трябва пари на девойката. Интересно закъде се запътила? Без парите и връзките на дядото ще се запъти към Монтана.

Ako e veyarno koeto pishat e porednoto glupavo momiche , koeto neznae kakvo iska ili se opitva da nadhitri vsichki momci . T..pa Ku...va

не знам кое е вярно,дори сега разбирам,че са си дали шанс (все пак цели 4 месеца бях в чужбина ) но мога да я перефразирам мечтаните портмонета не заменят истинските мъжки атрибути :д

Хайде стига с тия прости хора(