Ивайло Захариев стана татко на второ момче

Актьорът Ивайло Захариев стана баща на втори син. Бебето се казва Дамян и се появи на бял свят вчера по обед.

Обратно в новината

Коментари - Ивайло Захариев стана татко на второ момче | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Честно казано, тяхна си работа. Така и не разбрах обаче как успяха точно него да изберат за главната рокля в "Под прикритие". Такава дървена и неадекватна игра, такава липса на харизматичност на уж най-главния герой, че е цяло чудо, че от този сериал излезе нещо.

дира какво ни занимавате с простотии.ако иска и трето да има все ми е тая....!

Честито на родителите и всички да са живи и здрави напук на всички душмани.

Нещо като мръсотийки ми правят. Така мяса.

Аз нямам деца.Тия деца които ги виждаха с мен преди време са моите племенници. Единия е роден 89 другия 1992 година.Единия сега е на 25 другия на 22 години. Даже единия живя в къщи 5 години като малък и аз го гледах. Това са спекулации и лъжи много добре го знаят някои хора че нямам деца .

Ко?

Супер да е живо и здраво! А крака?! - опа това за Фики Стораро...А актьорски качества - кога?

Не виждам какво толкова велико или геройско има в това да имаш желание да си гледаш сам детето. И други хора биха го направили, но нали трябва да работят, за да се прехранват и да осигуряват живота на децата си. Освен това младите хора трябва да имат и някаква реализация, а не само да са разплодници на деца.

Браво!Хубаво бълг.име.Не като Доминик на едни други "ВИП"-ове.

БАБИ И ДЯДОВЦИ ДА,АМА ДЕТСКА ГРАДИНА ЗАЩО НЕ,ТАМ ДЕЦАТА СИ ОБЩУВАТ И ГИ ПОДГОТВЯТ ЗА УЧИЛИЩЕ

Да им е живо и здраво бебенцето,и да не спират до тук,пожелавам им и едно момиченце!

моля,без клетви,нищо лошо не са направили хората,чудесни са,а ти ще им пожелаваш дъщеря,нали знаеш,че клетвите се връщат

С най-искрени пожелания към щастливия баща сега, защото ако е все така зает с кариерата си след 20 г тези синове ще му разкажат играта.

не си много искрена, това звучи злобно и като прокоба, не като благопожелание

Глупости, никаква злоба няма.Защо пишете глупости ? Да са живи и здрави и четиримата, и да бъдат едно задружно семейство!!!

Срам ме е, обаче не звам кой е този... Честито за бебчето.

И аз не знам кой е и много важно,голям праз! И жена му е някаква световно неизвестна незабележителна женица,но да са живи и здрави цялото семейство,нека са много щастливи! Децата са дар :)

Скоро няма да вземе Оскар, дано поне е добър баща :)

Да са живи и здрави! Малкият Дамян - също! Чест прави на Мартин, че излезе свястно момче, въпреки младостта си - знае кое е ценно и вече две деца създаде! Да ги радват и да са щастливи!

Чест прави на Ивайло!

Браво ама айде за трето и да е момяче, иначе баси дърводелецо

ДАМЯНЧО ЩЕ ЗАМЕСТВА БАТКО СИ.... ПЪРВО ПОКОЛЕНИЕ

ти сигурно си ходила на контрапротестите с беззъби червени бабички. Аз също бях на протестите и се радвах на Ивайло и сина му. Къде си видяла дрогирани и пр.Там беше елита на интелигенцията - творци, артисти, музиканти.Пожелавам им много здраве - има ли любов - има всичко. Естествено да е имало провокатори - вие комунистите сте царе на провокациите и лъжите. Не говоря за лумпените от Атака - може ти да си от тях, щом си видяла дрогирани и пияни.

Там беше елитът на гъ золизците. Сега са заместник министри , а ти се изявявай тук

Ебах ти елита. Златната флейта Кристиян Коев, дето беше виден ПРОТЕСТЪР като повечето тикви, сега минава от ДПС. Всичките сте такива, измислени тиквени БОЙКОВИСТИ.

Браво и честито на родителите! Здраве и щастие на цялото семейство!!!

Браво!!! Най-хубавото нещо е да станеш родител да отгледаш и възпиташ истински и добър човек!!! Конкретно за Ивайло Захариев се чудя , как така не е назначен на сладка службица в служебното правителство , защото "колегите му" от протестна мрежа масово си осребриха участието в платения протест с длъжности в същия .

И това ще стане.............. За тези бебоци трябват средства, живи и здрави да са!

Да им е живо и здраво ! Прекрасно име са избрали :)

Много хубаво звучи сам да си гледаш детето без детски градини баби и дядовци, но като работиш по дванайсе часа, за да го храниш как да стане. Като почна ей така да ми се изказват

не ни убеждавай,че работиш,камо ли по 12 часа,никой в бг не работисигурно цял ден си по кафетата с цигара в ръка,и аз съм работила и никой не ми е гледал децата