СЕМ ограничава излъчването на ”Видимо доволни”

От Съвета за електронни медии (СЕМ) смятат да ограничат излъчването на парчето на Криско и Мария Илиева "Видимо доволни" в ефир, предаде бТВ.

Обратно в новината

Коментари - СЕМ ограничава излъчването на ”Видимо доволни” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДЕЦАТА не се възпитават само в къщи и в училище.......ДЕЦАТА КУПУВАТ ВСИЧКО ОСОБЕННО ОТ УЛИЦАТА И ОТ ПО-ГОЛЕМИТЕ КАКИЧКИ И БАТКОВЦИ...... без морал... затова българите сме на последно място по всички показатели в ЕС

сем като е тръгнал да забрани и чалгата защото там положението е много по зле

Парчето е поредната арогантна и комерсиална боза. Няма какво да си кривим душата. Тази "песен" не носи нито заряд, нито чувство за хумор, нито пък има някъкъв смисъл. Жалко за Мария Илиева. Явно комерсиализмът е заразен...

какъв певец е така нареченият Криско, определено труден за изтърпяване, повтарящи се безмислици пък са песните му, правилно е решението на СЕМ, но трябва да се мери с един аршин за всички

Преди два дни станах свидетел на следната случка. В парка едно 3-4 годишно лапе кара колелце и крещи с всичка сила Пукаме се готино, доколкото му се разбираше, че то даже и не говореше добре ама го повтаряше непрекъснато. А от срещното заведение гърми тази песен. Хубаво поне че не вдяват точо смисъла на тези думи, по големките обаче на 8-9 години вече знаят какво означава. Определено нито родители нито никой може да спре децата да слушат подобни неподходящи за тях текстове след като гърмят от всякъде, а и феновете на този са точно в детска възраст. Та Криско май сам не си вярва, че такива песни не влияели на децата.

Голямо друсане, голямо пукане, голямо баране, голямо клатене и веене на задници.Изпотих се от чудесиите в тази песен.

Жалка картинка - секса продава ! Марийка беше до тук с изкуството ! На стари години удари комерса и тя с младите !

Гледах клипа.Марчето е баят грозноватичка там,та са наели една кола с по къси гащи.Но нагъзената кака,дето и се виждат гениталиите ,като си клати задника е най-върховното достижение в този клип.Толкова са жалки.

Тия от СЕМ са една излишна и тъпа паплач.По логиката за тази песен трябва канала ПЛАНЕТА да го забранят.Там всяка песен е с такъв текст или с такъв подтекст,а за визията и движенията на изпълнителите да не говорим.То е едно кълчене,едно галене,едно попипване на разни места,подканящи зрителя към нещо.СЕМ да се застрелят!!

Това за канала Планета никак не е лоша идея! Подкрепям!!!!

Мокра съм и още..,,,сете те се за песента на отварачката и азис

навирени маймунски г..ве

Нека не обиждаме маймунките, че си вирят задниците.В този клип все пак има човеци, които са под въздействието на някакви велики идеи, може би.Именно тези велики идеи ги карат да друсат седалищата си.

Малко късно сесетиха за тъпата песен.Направо ми се доповръща като гледам клипа и клатене на задник като маймуна през цялото време .Като че ли напоследък в доста клипове това негърско клатене на гъзове доста се среща

Да му изям леопардовите ръкавчета на Криско, ей.

Необяснимо е защо моралистите от дира са изтрили половината от коментарите?След текста на тази песньовка, всичко друго е просто детска игра.

Тази ,,песен" е образец на пошлост и кич с елементи на порно.Както и да го усуква г-ца Илиева, тук няма нито хумор, нито закачка.А мъжлето, което лае, тоест пее, е примитив, при когото се е развила само първата сигнална система.

Ей, много злоба тука бе! Като сте одъртетели и не можете да се "пукате", дайте да забраним на всички да го правят!

хубаво- изказа се, обаче мнението ти не касае никого. Националните медии не са порно институции.

Че се пукаме, пукаме се, ама има специални канали за пукане, които се излъчват в подходящо време.А тези, които най-много и най-публично говорят за пукане, обикновенно все недопукани ходят.

Мичито Илиева удари дъното с тази песен. Проблемът е, че се закотви трайно там: за да се оттласнеш от дъното, трябва да признаеш пред себе си и другите, че имаш проблем. А тя няма да признае!

Според мен лично не трябва да се допуска по телевизията диалекти за да се научават хората да говорят правилно. Струва ми се че все повече се толерират диалектите в България.

Този текст не е на диалект . Това е жаргон.

Не ли малко късно за такива мерки???? На село козаря я пее на стадото вече... Набляга особено на началото- "ВИЖДАМ Я /ТЕ/ РЕДОВНО,ПУКАМЕ СЕ ГОТИНО." ...... и мята тоягата -с такъв хъс никога не го е правил.. Така ,че ще дерзаем всички заедно...

Ей какъв примерен народ сме като чета коментарите. Ами кво да кажем за порното и чалгата и на Слави примерно тъпотиите. Ама СЕМ там защо мълчи. Иначе хубаво са я спрели. То не е нужно да се дава по телевизията. Който иска да си гледа в нета.

То и в комиците има достатъчно простотии.

Трябва да я спрат изцяло във времето, в което децата са будни и могат да я чуят. Тази простотия е ужасно прилепчива - като зараза. За съжаление, доц. Лозанов е абсолютно прав!

В сравнение с почивните дни, това направо е песен за лека нощ деца. Този дриско отдавна трябваше да му забранят "творчеството".

До там ли стигна държавата ни, та то ние станахме по-"демократи " и от баш " демократите". упадък душевен, морален, културен. Миксът на тъпия рап с чалгата....... опасно!

В сравнение с други, тази песен няма нищо толкова страшно.... Изслушах я цялата за 1ви път заради статията. Затвърждава ми мнението за тъпа пенсьовка ама чак да я спират.....цялата дъжава ни е такава. Погрешна насока на усилия и ресурс, пълен фарс!!!

Само реклама им правят по този начин на тези измислени певци

по принцип не съм за тоталните ограничения,но такъв тип неморална музика няма място в родния ефир да не ми говори криско за възпитание-в какво възпитават с тази песен

Каква я мислех Мара Илиева, а тя колко елементарна се оказа! Закъсала за фенове и прави дуйетче с едно от най-противните имена в българската популярна музика. Падението й е голямо, но поне вече знаем колко й е интелектът в действителност. Изключително пошла песен!

По тази логика трябваше да забранят почти всички чалга песни, в които наистина сексуалността е свързана само с матриалното...Само ще привлекат още повече внимание към тази песен... няма нужда

Айде бе сега песента им е виновна за националния разврат .. миналата година я нямаше и всичко беше същото !

Мислех, че Мария Илиева не е толкова елементарна, но се оказа че и тя не се различава от останалите пачаври.

Отдавна трябваше да спрат излъчването - нищо приятно и полезно като го слушаш и гледаш. Напротив - ужасно е.Както и участието на Мария Илиева там...

Много интересно... Да забранят на разни "политици" да споделят истини от сорта на "плащаме 5 пъти по-скъп ток от колкото трябва, виновен е еди кой си" и нито една институция да не предприема нищо?! Също новина от сорта на "Масларова е обвинена в присвояване на милиони и я пускат под гаранция на стойност 10 хиляди лева"?!? Това не дава ли лош пример?

на мен песента ми харесва,забавна е :) то всичко трябва да се забрани, ако това се забрани...........моля , не ми се слуша за каручки , домати и изоставени дето искат реванш, хе хе

ТЕЗИ КАТО ГИ ГЛЕДАМ ПРИЛИЧАТ ТОЧНО НА ЧАЛГАДЖИИ НА ТАЗИ СНИМКА.

То си е чиста чалга, ритъма отдолу, който върви е 100% чалга.

На мен пък Криско ми изглежда видимо незадоволен. Дали не е време пак да го пуснат в ареста, да му се порадват старите кримки?

късно е за такива действия, само Криско да беше проблема, добре, но проблема основно се корени в самото общество, а то е такова, каквото е изкуството му....Дано Бог прости на този прост народ някой ден.

Малко закъсняла реакция. Действително, това че навсякъде около нас виждаме простотия и посредственост, не би трябвало да ни прави безучастни към нея.

ОТВРАТ!!!!!!!!!!

Всяко чудо за три дни! Една птичка пролет не прави! Хора, пак ще кажа, че това е реалността. Всеки сам си решава как да живее, какво да гледа слуша и т.н. Не можем да си опазим децата на сто процента, затова е добре да говорим с тях, да бъдем близки с тях, да бъдем приятели с тях и да им показваме и обясняваме какво е правилно и какво не. Та по повод какво е редно и какво не и тук има хиляди мнения и начини на възпитание. За едни родители е правилно да подарят за 18-я рожден ден да дъщеря си цици, за други това е лудост. Та за едни това си е просто песен, станала хит за лято 2014, за други е отврат! Има всякакви хора и привички. Не очаквайте от всеки да мисли като вас! Гледайте си здравето и семействата! Земята продължава да се върти и всичко няма да свърши с тази песен, колко още ще се напишат и хитове ще станат и пак ще последват коментари и какво ли не! Айде и аз сега да кажа като m, започвайте с минусите, че със сигурност повечето, ако не и всички моралисти няма да ми харесат писанията!

На мен пък твоите писаници най-много ми харесаха. Всичко написано е много вярно. Песента на Криско може и да е досадни,но всички моралисти и снобари държащи да подчертаят,че не я харесват ,са още по-досадни.

Ти в кой век живееш и стъпвал ли си наскоро поне около училище в голямо междучасие? Направи го и после пак ще говорим. И махни тази папийонка, че мязаш на недоспал си келнер след три нощни смени подред.Нещо станахте много компетентни по всичко напоследък, ей.

Добре де. Още първият път те разбрахме.

Ти в кой век живееш и стъпвал ли си наскоро поне около училище в голямо междучасие? Направи го и после пак ще говорим. И махни тази папийонка, че мязаш на недоспал си келнер след три нощни смени подред.Нещо станахте много компетентни по всичко напоследък, ей.

СЕМ отдавна не са в час. И без никакви клипове и даже без телевизия са възпитани керваните проститутки залесили магистралите у нас и в Европа. Най-много след забраната всички да чуят и да видят клипа.