Официално! Анджелина и Брад сключиха брак

Актьорите са се оженили в събота в имението си Шато Миравал, Франция, съобщи говорител на двойката, цитиран от "Асошиейтед прес".

Обратно в новината

Коментари - Официално! Анджелина и Брад сключиха брак | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Victoria

Без брада и мустаки е по-хубав, напомня ми на Иван Иванов в "Комбина" :)

наи накрая се успокоих биях много притеснен дали ще се вземат зада живеят заедно и да раждат деца.

Първо-как можете да кажете за тези хора, че са грозни. И те остаряват като всички нас. Добри актьори, добри родители, а само за миналата година са дарили над 2 милиона долара. Защо изобщо ги сравнявате с българските псевдо звезди?

8901

Горчиво! Горчиво! Горчиво!

Много са готини, супер, че най-накрая се ожениха, двамата си пасват идеално.

Те нямаха ли деца близнаци? Тук всичките им деца са на различна възраст.

И аз това се зачудих, имат близнаци момче и момиче:-)

А да забелязахте, че имат ДВЕ ШЕСТГОДИШНИ ДЕЦА?

Много приятни хора и много ми е кеф, че осиновяват деца, защото дори и да допуснем че го правят заради ПР, въпреки това променят живота на едно човешко същество към по-добро. Да вземе например родните "звезди?!" - онуй вмирисано гумно лили иванова, където цял живот я пробутват и позиционират като нещо много особено, а всъщност е една магарица която реве - тъне в пари. И как тая гумнарка с всичките си пари не успя да осинови поне едно сираче и да извърши благородно дело на целия си арогантен егоизъм?!Катя и Здравко от дует Ритон са същите егоисти, макар че не са толкова дразнещи като бабичката, но и те имат купища пари, а дори и кучета и котки май нямат! А Брат и Анжи поне вършат добри дела!

Напълно съм съгласен! Аман от егоисти, които ни ги пробутват по ТВ! И разбира се ги дават как живеят в разкош, а какво остава след тях??? Едно НИЩО!

А Вие колко деца осиновихте?

ние не сме богати и не ни пробутват по телевизя и не ни дават как живеем в разкош а сме обикновени хора дето се борим за оцеливане както повечето бгри.

а и успешни актьори. Да са живи и здрави те и цялото им голямо семейство.Те действително са като звездите далеч от повечето хора.Това са целунати от Бога хора, защото трябва освен талант и Божия благословия..Не всички могат да бъдат като тях. Бих искала да видя снимки на съпровождащите ги синове до олтара, но уви явно е уловка в заглавието.

Оооо, бе я не ме занимавайте с глупости... както се пее в една мила песничка.... баааа.. той света наистина ври и пики, и поредната простотия.....

Добре, че се взеха най-накрая щото ми писна да пишат за тяхната сватба вече 5 години! И тоя Брад вече е абсолютно зомби - изгуби си чара и сексапила от както е с тая психарка!

Колко завист има по този свят!

колко само глупост!

Въпреки, че Джоли не е мой тип, е даста по-красива и с аростократично излъчване от онова грозно, полу-гърче Анистън.

Да са живи и здрави, и поздрави за това, че се грижат и за 6 деца, вместо само за кучета и котки ... като някой други преуспели хора.

Намерили са истинската си половинка !

Гледайте филма "Gia", мили дами, и ще ви се изясни защо Анджелина е толкова голяма и повече от вас. Толкова млада играе невероятно! А вие можете ли? Намира се по Ютюб и Вибокс. Не е мой тип за жена, но й се възхищавам за всичко.

И аз съм на мнение, че е велика, не само заради ролите, които е направила, а заради всичко което е направила в живота си. За външния вид - и на 50 като стане, пак ще я харесвам :)

Gia е страхотен филм ! Наистина невероятна игра. Относно новина честито страхотно семейство са.

чувал ли си как пее Кончита Вурст? По-гоуем е от теб, понеже пее по добре :))))))

А снимки от свадбата защо няма? Не че толкова ми се иска да ги видя официално оженени, защото особено Анджелина не понасям, но ей така от любопитство да ги видя в свадбени одежди. Не я понасям, не че ми е сторила нещо, а защото като видя татуиран човек ми презлява. апонея си ги има доста надписчета и там ...мастилени петна. Отврат. А за кльощавото й тяло да не говорим. Ако не беше пустото й име този младоженец нямаше и с крайчеца на окото си да я погледне. Иначе нека са си щастливи.

Прочетох те до "сваДбата"...

А аз стигнах до "прЕзлява"

А аз до "апонея"

Възмутен съм, че има такива, които ти слагат плюсчета.

мноооооооооооооогоо е мазен този брад

пфу, тая жена ми е много противна и фалшива, щом се е омъжила значи скоро ще се кандидатира за политик, при нея всичко е пр, да добавя че брат също е противен и мазен.същото мога да кажа за клуни и неговата жена. наи-готини са реичъл, фиби, джоуи , рос , моника и чандлър :)

Имаш + за хумора.

Тя му е като кака. Винаги съм мислела, че е по-голямата?! Живи и здрави дори само за куража да отглеждат 6 деца :)

Има ги по всички новини. Ега ти новината, то светът се е подпалил, сега с едни позабравени звезди ни занимават. За да си отдъхнем от проблемите. Подозрително навреме.

Господ е събирач само това мога да кажа като погледна двойка от толкова красиви партньори. Прекрасни са и двамата и си подхождат невероятно визуално, а явно и духовно. Обикновено хубавите ябълки ги ядат прасетата и да видиш двойка от толкова красиви хора наистина е рядкост, страхотни са. Много щастие им желая.

Добре, харесвайте си я. От мен да мине: не е грозна, само леко противна. И не ми пука колко деца е осиновила - прави го показно, до неотдавна ходеше с шишенце от собствената си кръв на шията, рязането на циците беше поредната проява на мазохизъм - така и не се доказа от медицинска гледна точка, правилно ли е било или не. Въобще сте си намерили е.ати извратения идол. Ваша си работа.

Коя си ти седнала да съди една звезда, която е на светлинни години от нещастницата като теб? Анджелина е красива,талантлива и помогнала на хиляди бедни по света...а ти коя си? Злобна,дребна, мизерна душица.

По-красива съм от нея, поне по моя собствен критерий. А твоят критерий за великодушие ме изпълва с печал.

"zvezda", ama samo v tvoia sburkan mozak. za normalnite hora poniatieto "zvezda" e izmerenie za kosmicheski obekt. idi se pregledai v ludnicata shtom ti se privijdat zvezdi kato gledash snimkite na nek'vi dvama dushi.

Напълно подкрепям Вашето твърдение! Никаква душевност не излъчва Анджелина! Виж, Дженифър Анистън е друго нещо, с Брад бяха чудесна двойка, но той много сгреши и няма връщане назад!

Брад беше нещастен с Джен. Той си го каза в интервю, че се е друсал по цял ден от мъка. Чака я цели 5 години да му роди деца, а тя все отлагаше, заради кариерата. Еми сори, той искаше семейство, намери го,щастлив е вече 10 години, 6 деца..какво повече. Да си ги гледат със здраве. Това мога да им го пожелая.

Дженифър е грозновата и груба, изобщо няма място за сравнение с Джоли, поне визуално.

ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХАХ- КХЪ-КХЪ ... ХА-ХА-ХА-ХА-ХА....

Наистина е прав "11" да пита, логично би било и вместо да му се подигравате, трябваше да обясните /ако знаехте/, че те двамата - баща и дъщеря - от години са във влошени отношения. Впрочем, този феномен е доста често срещан в Холивуд - подобно е положението и между "хубавата жена" и брат й Ерик Робъртс. Ето, полека-лека, като на шега, пак научихте безплатно още нещо. Е, няма да ви донесе пари, но не боли, ако човек стане по-начетен. А за толерантност просто не смея да си помисля и да се надявам...

защо е била анджи придружена до олтара от синовете си, защо не е поканила баща си , световно- известният артист джон воит да я придружи до олтара и по този начин да спази традицията

Защото може би така е решила?! защо не я питаш във фейса :):):)

А защо пък трябва да спазва традицията?

Чак ви се чудя на коментиращите, какви новини очаквате да четете в раздела Лайф на dir? Логично е да има такива новини при положение, че те са част от висшият елит в света, а ние сме просто мишчици църкащи и ахкащи покрай тях. ;)

Анджелина и Стоянчо са си добре спестиха си от свадбата.

сваТба бе пич, сваТба

Слава Богу, бях приритала от нерви вече! Все едно някой го интересува!

Оф олекна ми най- накрая от таз щастлива развръзка. Сега чакам новия сезон, в който ще започнат да си изневеряват на поразия, тя ще си направи още 2-3 операции, а той ще започне да пие и да спи с мъже.

не се знае дали не са почнали отдавна

Сатанистите сключват ли брак?

Браво, много се вълнувам. Досега не съм се женил, но сега вече мога спокойно да го направя, след като и ТЕ го направиха.

Човекът чака до 50, за къде бързаш! :)

04 е на 58

Анджелина-грозна?! Това е смешно и неадекватно! Бихте подминали Брад Пит, но едва ли някога ще сте на една улица с него! Освен това жената има осанка и аристократизъм в излъчването, което тук /в България/, явно не вкуса! Друго си е Златка, Николета и други дропли, които 2% от нейните достойнства нямат! Осиновете и вие деца, родете не едно, направете кариера, оженете се за такъв мъж, ако ще и брака ви да трае 3 дена и плюйте от панела!

Първо престани да плюеш ти! И да демонстрираш глупостта си. Откъде ти хрумна, че който не харесва Анджелина, трябва да харесва Златка. Глупости.

Извинявай, но всеки си има вкус, на мен никога не ми е харесвала.

Да уточня кое не ми харесва: Очите и са малки, краката -къси, профилът и е несъразмерен - много малък нос, общо взето едри бузи, които при някой килограм отгоре биха стърчали грозно. Що се отнася до самата нея, имам чувството, че вързва горкия, кротък Брат с белезници за леглото, в стая с изписани с черен спрей по стените извратености. А за аристократизъм къде го видя наистина не знам: на вампирка, може би. Та така :)

Малки очи? Май трябва да ходиш на очен лекар :)

На мен пък "горкият, кротък Брад" ми изглежда супер щастлив на всички снимки с нея. И си мисля, че след като след 10 години заедно се жени за нея, едва ли му е толкова зле.

Но Анджелина ми е грозна. С тая уста е като излязла от порнофилм - все едно бачка на околовръстното, и е перверзна, и студена. Не е толкова отблъскваща, ако я гледаш във филм, но на снимките ми е противна. Това е жена, която се харесва на мъжете заради асоциациите, които има навява с тия нейни джуки. Брад Пит дори не бих го забелязала по улиците, и то при положение, че харесвам руси и синеоки мъже - хич не ми е по вкуса. Писна ми да ме занимават с тия двамата. Разбирам да ми говорят за Ралф Файнс и Франческа Анис, за Пенелопе Крус и Хавиер Бардем, за Шарапова и Гришо, които са поне сладки, но тези двамата са толкова грозновата двойка, че няма накъде.

Грозде, грозде, високо си, ама сигурно си киселчок...

Такъв тип мислене не ми е присъщо, няма как да го докажа, аз съм обективна и справедлива: Анджелина е перверзна и грозна.

Права си, сис, и аз така мисля.

Най-после ... Сега вече ще могат да си се разведат като нормалните хора.

Нали!!!

вие луди ли сте! Брака е извращение на човешките отношения.

А пък те подкрепям.

И аз:)

ЖАЛКО! Джоли не може да стъпи и на "малкия пръст" на Дженифър Анистън. Все се надявах, че няма да се вземат.

е пък че си прост.а се вижда човека я обича а ти си седнал.а сравнения да правиш

Моля, моля, Анистън е още по-зле (аз писах по-горе, че Анджелина ми е грозна)

Е, явно ти си най-зле!!!

Дженифър поне едно дете да беше осиновила и да отгледа с Брад!За нея са по-важни приятелките.

Ама на "големия" може, нали? Е ...

Много щастие,късмет в брачния живот и Любов,която да им помага в трудни мигове от Живота!

Най-вероятно някой пак ще каже, че съм хейтър, ама преди някоя и друга година тези две имена ги чувах и четях във връзка с филми и то повечето хубави. А от известно време - операции, осиновявания, уж изневери, уж раздели, сега пък брак... Да не стане като Божинката, при него "светският" живот така измести професионалният, че вторият почти изчезна...

ееей най- после.

Аре ма Анджелино, нали на мене ми обеща ?!? Баси, сега наново срещи, свалки, звезди ...

Ооооооооооох, олекна ми! Дългоочакваното събитие настъпило!!! Снощи хвърлях боб, предната вечер също...

Тези двамата няма ли най-после да спрат да привличат вниманието на хората, то не бяха операции, но не бяха годежи, то не бяха осиновявания на деца. Аман от тях!

Пожелавам им още дълго време да са заедно и да се обичат.Страхотна двойка са да са живи и здрави.

Е, биха най-после тупана.След някое време ще бият и контра-тупана.....