Кои са най-елегантно стареещите мъже в Холивуд

Джордж Клуни е обявен за най-елегантно остаряващия холивудски актьор.

Обратно в новината

Коментари - Кои са най-елегантно стареещите мъже в Холивуд | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

арнолд сега изглежда по добре от много хора на неговата възраст

Клайв Оуен, Джеръми Айрънс, Колин Фърт

Клуни за съжаление остарява най-прогресивно от показаните и то като губи чара си на фриволен мъжага. Наистина има други, които са страхотни, напр. Джеф Бриджис и Лиъм Нийсън и които могат да се борят за първенство. Но и Клуни като че ли бяга с доста годинки напред, затова повече му личи остаряването

ПИПО

"Елегантно стареещ" По идиотско нещо не бях чувал. Съвсем "елегантно" ти побеляват косите. Още по елегантно си слагаш чейнето. И вече на пределна възраст, си слагаш памперса, по възможно най якия елегантен начин.

Стою

Нали се сещаш, че част от аудиторията не приема факта, че и идолите стареят. И сравняват идолите си с половинките си. Ся, някои се стараят да стареят публично. Други - с удовлетворение от изживяното и сътвореното. Трети просто си стареят, пък ние коментираме стареейки (вчера бях с един ден по-млад, деаа;).... Елегантно стареене е когато някое списание (медия) изкара пари от факта, че старееш.

така е пипо, не знам кои го е измислил това "елегантно остаряване" - като остарее, човек малко или повече изглежда не дотам добре, някои прибягват до пластичните операции за да изглеждат по-млади - аз мисля, че това не е толкова важно, важно е да имаш млад дух и да се чувстваш пълен с живот като млад човек

В нащо село казваме чене! Не знам що във ващо му викате чеЙне?

робарт дениро заприлича на бабичка...както и ал пачино......пропуснали са кевин костнар и лi ам ниисан.....а наи готинят артист и маж е джеф бриджис...а и клинт истууд.......абе много са

Въпреки че съм от провинциата мога да твърдя с чиста съвест че всички маже от снимкити са една гола боза. То бива зализаност еманцепираност и унисекс ама от тях лъха на слабост пилешки мусколи позабравена потенциа и така нататаче. повечето от тези машкари имат изскуствени зъби посадени коси епилирани косми по гърбъ краката бутове задни и по срамни части. а какво да кажим за щон пен който като няакоя магистрална труженичка си е бойдисал косата ама е оставил отстрани бели косми та да каже човек че видите ли уш побелява минемално само там... ужас и безумия, извращения и посредственос!!!!!!!!!!!!!!!!! няма да казвам за другите нищо защото няма да ми стигне мястото понеже дира уграничава най скупернически думите за писане. ама имам още толкова много неша да споделя....

а ти се научи да пишеш грамотно и тогава драскай по форумите, в провинцията явно образованието не е на ниво!!

Наистина има проблеми в правилното писане, но не мисля, че това , което е казал , е глупаво. Тези богати холивудски мъже не стареят естествено, а са плод на много хирургия, козметика, фитнес и други неща, за които ние дори не сме чували, и които се използват в борбата срещу стареенето. Та ти ( и този под тебе) погледни малко по-далече от носа си и оцени какво е казал човекът.

Това, че си от провинцията ли е причина за втрещяващата неграмотност? Вместо да спамиш с негативни коментари, вземи да се научиш да пишеш правилно. Доколкото се касае за мнението ти - Джордж Клуни е един от най - красивите и сексапилни мъже в киното, но очевидно не се препокрива с твоя идеал за мъжественост от натурален тип.

Без да засягам съдържанието на тази статия и класацията искам да попитам: Какво значи елегантен? Ако някой има фигура на Аполон, но е облечен в дрипи и не се е бръснал и мил - той елегантен ли е?

Не е, ще е елегантен, ако има фигурата на Квазимодо и въпреки това си носи шала с мерак и финес. Схващаш ли разликата?

И аз мисля като Мадам Помпадур по-долу, най-стават Хю Джакман и Джерард Бътлър, мъжкари са отвсякъде. А и Матю Макконъхи не е за изхвърляне, както и Даниел Крейг. Останалите са слаба ракия според мене.

Съгласна съм с тази класация, обаче защо са пропуснали и Ричард Гиър, той също е от готино остаряващите холивудски звезди, а се сещам и за други. А Робърт Де Ниро си е класа, не може да се отрече. Но мой фаворит си остава Матю Макконъхи.

също и Киану Рийвс.

Когато Клууни беше още на върха на кариерата си и по-млад отсега, аз точно се намирах в Холивуд и работех като гримьорка в много кинопродукции...докато снимахме един филм с негово участие в паузата Джордж ме дръпна зад едни декори и ...сещате се, след 2 дена разбрах, че съм бременна от него, казах му, той се зарадва и ми предложи брак, но аз след още един ден размислих, отидох, абортирах, после се върнах в Пирдоп и се омъжих за мой съселянин и сега съм си много добре!!! Така че хич не ми го хвалете тоя Клуни, в секса е средна работа, а очаквах повече!

То и аз така с Антонио Бандерас - бях му асистентка, добре е в леглото момчето, нямам оплаквания.

Това твоето "мокър сън" ли е, или фантазии на болен мозък? Ама то кой болен мозък го осъзнава?

Сценарий за нискобюджетна боза. Дори и някоя кабеларка не би се навила да направи филм. :D ...А, и между другото Пирдоп е град все пак.

Говорете си каквото искате, но за мен мъж номер едно си остава Робърт Де Ниро. Ако ще на 100 години да стане пак е по-добър от тези тук взети заедно.

Да разбирам ли, че ако ти се предложат на тепсия дядо Дениро грохнал и с шкембе и примерно Хю Джакмън, ще избереш да се гушкаш със старчето?

Къде забравихте Шон Конъри и Робърт де Ниро

Стою

Ми те не са си платили, щото са далече от такива дреболии. ;)

Те са прадядовци вече, не забравяй и сексуално активния Морган Фрийман. Още малко ще кажете и Кърк Дъглас и той е още жив!

Стою

Точно за това говорим. Отделно, че статията е прекалено жълта. Къде са ги интервюирали тия хиляда ПОЧИТАТЕЛИ на киното? Ъм? Драйв-ин?

какво е това - застаряващ мъж на 45 години! Той тъкмо е в апогея на кариера и външен вид.Че има хора,които изглеждат зле и на 45 г.не трябва да е общо определение. Къде останаха Шон Конари, Ричърд Гиър и мн.други!!!

А е, ако един мъж над 40 няма шкембе, косми от носа, ушите и изобщо отвсякъде, прошарена мазна коса, 2-3 липсващи зъба, то какъв мъж е бе?

Твърде егоцентрично и самовлюбено от Ваша страна е да налагате собствената си външност като канон за мъжка красота. Да, разбираме, че тя нагледно олицетворява Вашата личност на занемарен стар ерген от дълбоката провинция, чиито социални контакти се изчерпват във висене в селската кръчма-бакалия, в комапнията на себеподобни и извеждането на овцете на паша, но все пак не всички водим Вашия извисен начин на съществуване.

Хахахахаххахахаха. Родом наистина съм от така наречената провинция (Варна). От 4 години обаче по-голяма част от времето си прекарвам в София - не че ми харесва, но работата ми го изисква. А колкото до спортуване, ами... отворих си своя зала, от която дори имам малка печалба... Коментара ми беше шега... мислех, че е очевидно...

Меган,очевидно Вашето извисено съществуване изключва изказване на мнение,заставайки зад реалната Ви самоличност. Въпросната Ви,безспорна възвишеност е не позволява развитие на свежо чувство за хумор.Да не говорим пък за самоирония,която е висш пилотаж и е непознато явление в Дакота !!!

Госпожице Фокс, с тази ваша мургава като на циганка кожа, голяма уста и остри като карфици очи, за много красива ли се имате?

Само Хю Джакман и Джерард Бътлър! Имат излъчване, което възрастта ,не може да им отнеме... Клууни никога не ми е харесвал нито като мъж, нито като актьор.

Те пък са на една преклонна възраст!?!?

Абе не са, но е права жената - по-готини са от Джордж Клуни. И наистина, защо го няма Де Ниро в класацията? Предпочитам го пред Джони Деп във всякакви случаи - и като мъж е по-готин, и като актьор, излъчването му е далеч от тая нечистоплътност на мистър Деп (извинете, но наистина такъв изглежда). Или Шон Пен с изядените си нокти...самата елегантност...

А сред българите, най-елегантно остаряващ е Еленко Божков от ДКЕВР ;-) Мамин сладък, задминал е по сексапил и Брад Пит и Бен Афлек взети заедно.

за Шон Пен не съм много сигурен, даже си личи на снимката как си е боядисал косата...

Не е голяма драма това, че си е боядисал косата, не е само той. Важното е да го прави така, че да му стои добре. Или нещо аз не схванах смисъла на класацията?

Jeni

Шон Конъри, Харисън Форд, Ричард Гиър и Брус Уилис??? Иначе Даниел Крейг е класа!

А Брус Уилис е сладък, да. И другите, които изброи са добре :)

Мат Деймън и Уил Смит, единствено. Тия холивудски мъже са като актрисите в Холивуд - нищо забележително.

Вежди Рашидов също!

Това е за рубриката "И аз съм човек". Приятен ден, мили дами!

Ако Клуната е хомо, как е прекарал толкова мадами през кревата си?

Сигурно отзад ...

Мъж и Клуни две несъвместими понятия.

Хю Джакман, Пиърс Броснан, Даниел Крейг................

А къде забравихте Пиърс Броснан?

+10, той е номер 1 за мен