Джон Войт: Не знаех за сватбата на Анджелина

"Колко мило"! Това е коментарът на бащата на Анджелина Джоли за тайната й сватба с Брад Пит.

Обратно в новината

Коментари - Джон Войт: Не знаех за сватбата на Анджелина | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Джоли нали щеше да напуска киното като актриса, след последният й филм на "Дисни"? Айде пак "Изгубени в превода" или по-скоро "Много шум за нищо"... Аман от Джолита и Галени!

влакът беглец ,естественно.

гледал съм почти всички филми на джон воит,на анжелина и 2 филма ще ми дойдат в повече.само влакът -стрела стига ,ако някой от сегашните младежи са го гледали.иначе джолито е меко казано безлично и студенокръвно кукле,няколко светлинни години от баща си.това е и разтоянието между поколенията им.боби фарел преди да си отиде каза че светът е станал все по-лош....

Hе е знаел, щото не чете дир.бг

Забележката за думата " сватба" е правилна. Така и не разбрах как се е получило това. А колкото до поколението - какво общо има тук с коментарите? Без значение възрастта човек може да харесва и има предпочитания и на таланти от миналия век, нали? Харесвайте си я Анджелина, но не налагайте , а изказвайте мнение. А моето е, че който си има талант от Бога дар не разчита на фамилията, в която е роден.

брад е мазен безличен . а анжелина прави всичко за пр.нищо чудно да е психясала напълно

винаги има някаква лайняна история около всички холивуд откачалки. Жалко, да им имам .....

Да им имаш, ама им нямаш :) Какво толкова, че не се разбира с баща си и не е искала да и се меси и на свадбата? Може да си го позволи.

Пукни, пукни, Анджелино, мразя те!

Независимо, че не пуснахте предния ми коментар отново ще задам въпроса: Защо няма снимки от свадбата на тези "невероятни" холивудски звезди. Като е клюка да е докрай такава. Ще се опитам да разбера, защото баща й не бил поканен. Колко трогателно! Ами и моя дъщеря да беше нямаше да отида на тъй желаното тържество. Причини много. А що се отнася това дали е добра професионалистка, то има кой да определи. Лично не гледам филми, в които участва, но виж, ако е Лиз Тейлър, Клаудия Кардинале, Джулия Робъртс ...от тези таланти - с удоволствие. Кожлкото и реклама да й си прави Анджелина не струва нито като артистка, нито като визия. А какво е направила от хуманитарна гледна точка си е неин избор и не е единствената, която прави това, само че останалите не вдигат такава пушилка след себе си. Толкова.

Logan

ГоспожА, явно сте от друго поколение, щом харесвате Клаудия Кардинале, Елизабет Тейлър - безспорни таланти и невероятни красавици, но да наречете Джоли и Пит посредствени и зле изглеждащи..... ай нема нужда. Всяко поколение с героите си, и отговор от рода "Жалко за вашето" ще е плосък

Jeni

Ей не се научихте как се пише тази дума сваТба!!! Иначе за анализи и критика много сме добри!

хазарски бездарни боклуци!

не я смятам за много талантлива актриса, със сигурност е много красива. Но има нещо, с което тази жена се отличава от масата холивудска паплач - нейната работа като посланник на добра воля към оон е изключително успешна - способността и да използва славата си за да привлича внимание към важни проблеми в Света е впечатляващ. Точно заради това никога не бих я критикувал.

Щом се е обидила, значи има нещо вярно.

ама боли,а? Все пак е баща. Свикнали са да се правят на луди и да не им личи, но хората знаят цената.

Не е хубаво така, какъв пример дава на децата си тази Ангелина като не кани дядо им?

О, да бе! А такъв дядо направо е за семейна икона, а? И двамата са добри актьори, но не е задължително да са и чудесни роднини. Пък и едното "производство" изобщо не е гаранция за близост.

Само дето, ако не беше негова дъщеря друг път щеше да е толкова "велика".

"Той заяви, че и да е бил поканен, нямало как да отиде, защото събитието съвпадало с наградите "Еми" Изглежда за дядото наградите са по-важни...

Какво съвпадение и аз не знаех за сватбата им. :-)

Ето това показва още веднъж, че Джолито е психо от всякъде!

Абсолютно.

Бива ли така да се отнася с баща си, който всъщност е дал стабилна основа на кариерата й. Тя извършва тежък кармичен грях, който ще изплаща в следващите си преживявания.

Кой към кого извършва грях, не сме ние дето ще съдим. Те си знаят по-добре от нас какви са и защо са им такива отношенията. Аз четох преди 15 - на години изказване на Джон Войт относно дъщеря му Анджелина. Беше нещо от типа, цитирам по памет - в отговор на журналист какво мисли за дъщеря си, Джон казва: Мисля, че презервативите са нещо чудесно и трябва да ги използваме по-често.

В частност е бил мноооого прав.

както винаги съдят света от собствената си камбанария

Американски ценности..

ами предпочитам ги пред ориенталските ценности..които налагат да слушаме мама и тате цал живот

Чудесно,одобрявам факта че не е споделила с баща си,когато виждаш че макар и родител,може да ти е и най големия враг,по добре не го казваи!както самата тя е казвала неведнъж " НЕ КРЪВТА ПРАВИ СЕМЕЙСТВОТО,А ОТНОШЕНИЕТО КЪМ ТЕБ"

Да, точно така. И на погребението му няма да отиде.