Родителите губят осем дни годишно във вечерни битки с децата

Родителите губят еквивалента на осем дни годишно във вечерни битки с децата, пише в. "Дейли експрес".

Обратно в новината

Коментари - Родителите губят осем дни годишно във вечерни битки с децата | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трудна работа е изобщо въэпитананието ,а и лягането навреме на днешните деца.Имам предвид и по-големите които седят до късно на компютъра.Твърде много са разглезени днешните деца ,а и го няма обществото ,което да дава своя пример!Така,че дните са много повече от осем!

Ако моят юнак пропусне следобедния сън (който хич не му е любим), вечер до 21.00 ч. най-късно е заспал без много усилия. Но ако е спал следобед, на мен или на съпруга ми не ни мърдат поне 30-40 минути разказване на приказки вечерта... Често се случва с приказките да се приспивам аз и в един момент да се усещам, че разказвам някакви безсмислици, а хлапето иска още и още :))) Но пък си е веселба да имаш едно малко подскачащо слънчице вкъщи!

вярно е, вечер кръстосвам хол- детска стая по 50 пъти - един жаден ,друг нещо го сърби ,боли , тъмно му било, дърпат ме да лягам и аз и така ми отиде вечерта

Аз през ваканцията си лягам в колкото искам, а когато съм на уч-ще, към 10-11, да казват ми да си лягам, но понякога не ми се спи... Но с моите родители нямам такива проблеми, но не мога да си обясня мнението на по-горе писалия потребител - родител.

Аз затова вечер си лягам в 9 часа. Да си лягат в колкото щат. Сили нямам.

Стою

Не вярвам на Дейлито, ама и твоето си е оправдание. Възпитание, образование - и за това ли нямаш сили?

Luna0102

Изпитана рецепта- сутрин ги вдигаш в 6 и ще си лягат когато им кажеш.