Устните тип ”панделка” модни от времето на Монро

Днешните звезди от киното, музиката и шоу бизнеса подражават на покойната филмова икона, констатира светското интернет издание lady.ru.

Обратно в новината

Коментари - Устните тип ”панделка” модни от времето на Монро | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"тази мода се появява през 40-50 години паралелно с разцвета на кариерата на Мерилин Монро" А това как го разбирате? Все едно модата периодично през 40-50 години се появява.

Какви панделки, какви фльонги?Цял народ му вика -кокоше дупе!

Хората, вместо да гледат издутите джучки на М.Монро, цял ден заничат слабото писане на Райна.

SA OTJIVELICA I DEMODE

тук всеки говори за Деницова. Май пак е сложила сол в компота.

Остава загадка, как Деницова е завършила филология?!! И толкова ли в пространството не може да се намери нещо по-интересно за писане.

Нищо общо!

Поправи си грешката, но стила нямя как. Много си некадърна, но си кюташ в сайтчето години вече. За посмешиште стана бе жено Деницова!

Точно ти пък защо се дразниш, след като си неграмотен критик :) ? Но явно ти харесва точно този сайт и точно тези рубрики, затова ги четеш години наред.

Абе, май се познават и неШТо друго има...

Не се сърдете на момичето, то толкова си може!Но след като е в ДИР-а , сигурно си има други таланти.

Не знам за какви други таланти говориш, но Деницова я познавам лично. Не съм забелязала какъвто и да е талант, освен това е и грозновата.

russev_plamen@yahoo.com

Престанете да злословите по адрес на момичето. И аз я познавам Райнето, колежка ми беше в Софийския и изобщо не нито грозновата, нито е неграмотна. На всеки се случва да допусне някоя грешка по недоглеждане. Вместо да се взирате в клечицата в чуждото око, погледнете гредата във Вашето око, както гласи поговорката.

,,...от врето"- какво ли ще е това, г-це Деницова?Такава занемареност и такова безотговорно отношение към работата има само във Вашите писания.Правописът Ви е на ниво трети клас.За стила да не говорим- просто нямате такъв.

Деницова, защо не ми пускаш коментарчето, а? Защото те плюя бе душко?

живели са в българия, но това няма да го публикувате, нали?

На Парис Хилтън трябва да пише клюн, а не панделка, защото носа и скрива устата.

Много "интелект" има тази статийка. Устни "панделка"?! И как си ги правят? Като си връзват джуките на фльонга ли? Какви са тези глупости. Първо не виждам "панделки" и второ, или имаш плътни устни, или не!

Какво значи "от врето на Монро"? Деницова, може ли от заглавието да започваш с грешките?

Човек само като погледне смехотворните грешки и се сеща, че Деницова е на смяна........ :))) Трябва да е мнооого човек на шефовете, че още да я държат на работа, след години на излагация ...

Значи,че не четат какво пишат, защото ако го прочетат, ще им бъде трудно да го публикуват.