Андреа Бочели очарова българските си почитатели

Прочутият италиански тенор накара близо 18 000 души на стадион "Българска армия" да слушат в захлас виртуозните му изпълнения.

Обратно в новината

Коментари - Андреа Бочели очарова българските си почитатели | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За сметка на това никак не "очарова" хората" охраната, която ги караше да хвърлят бутилки с вода и храната на входовете и после хората и"имаха възможност" да ги купуват в стадиона на "скромната" цена 2лв?!!! Мръсни обирджии....

Аз не съм особено очарована. И за това много се постараха организаторите, които оставиха хората да се тъпчат и редят на километрични опашки, докато успеят да влязат на стадиона... Аз успях да вляза вече на четвъртата песен... и след мене имаше още хора на опашката... А на терена - една каша, една неразбория... Няма ясно обозначение на секторите и местата, няма кого да попиташ... Луташ се да си търсиш място... Седнах където успях да намеря свободно... Изслушах 3-4 песни... Като казаха, че концертът ще продължи след 20 минути - станах и си тръгнах. При цялата тази блъсканица и мръсотия по стадиона - да седя 20 минути и да бездействам! А, не - не са познали. Така концерт не се прави! Аз не съм отишла там певецът да си почива! Уважавайте времето, което хората са ви отделили!

да концертът беше превъзходен, но цялата организация беше под всякаква критика.Организаторите се изложиха - стадионът беше мръсен, седалки мръсни,навсякъде се валяха боклуци, момчетата не знаеха как да опътят хората за местата,никакъв ред, пълна порнография и злоупотреба с името на прочутия певец - и с тези барове на игрището , където се продаваше вода по 2 лв малката бутилка и кебапчета като че ли бяхме на панаир и слушахме чалга такава музика не се слуша на стадион, народът ни изпростява все повече и повече а за простотията няма лек

На стадион не се ходи на концерт да седиш на стол, та дори и симфоничен да е! А Бочели заслужава да му стоим на крака по време на целия концерт, та дори и в Арена да е!

самата съм музикантка, но съзнателно не отидох на концерта, щото очаквах неразбрии. Както е и било. Не съм пъва младост и си щадя нервите. Радвам се, че изпълнението е било на високо ниво. А това, че на стадиони не пеели хора от тази класа - не е верно.Поне не се излагайте. Пее се на открито,по стадиони, по площади.Но е важно актустиката да е на ниво, което при днешната техника е възможно.

WTF? Защо свалихте статията от челото? По-важно е, че Кели Брук е ударила Джейсън Стейтъм ли...? От това, че една жива легенда дойде да сподели таланта си с нас, докато никому неизвестните European Event Services се подигра и с него, и с над 15 хиляди човека??

Нищо по-различно не мога да напиша. Всички са единодушни - прекрасен концерт с перфектен звук, невероятни изпълнители и обидно отношение от страна на организаторите.

ами няма какво повече да се добави кум вече казаното - прекрасен изпулнител, отвратителна организаця и в края на краищата преобладаващят спомен са ижабените нерви. бих поканила всички вузмущаващи се да не оставят това да се размине на така наречените организатори, еуропеан евент сервице. аз лично написах писмо на фацебоок стената на андреа боцелли с подробен разказ за случилото се. можете да помогнете с коментари и подкрепа тук: хттпс://линк под евент-а, които тои е постнал за концерта, са нашите апели кум него да направи нещо по вупроса с организаторите *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

линк-а, които се опитах да пусна, но не излезе е всушност страницата на андреа боцелли вув фацебоок. просто отидете там ин подкрепете тези от нас, които вече сме му писали. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Огромната опашка пред централния вход на стадиона ще я оставя без коментар. Интересно ми е друго - как е възможно да се продават билети с места за стадион, който реално няма такива на седалките?

Лошото е, че тук ние може да си пишеме колкото си искаме за ужасната организация и никой няма да ни обърне внимание. Организаторите на концерта са European Event Service - базирани в Швейцария - Дали им пука тук какво се е случило? Български партньори няма или поне не успях да намеря.

Няма да коментирам концерта. Наслада! Но организацията беше умопомрачително ужасна!!!!!! Огромната тълпа , която трябваше да мине през един вход, охранители-простаци, които и името си не могат да кажат. Имаше много възрастни хора, които бяха стъписани и не смееха да се придвижват. Просто поредната гавра и безочие на организатори. Всичко беше сведено до това - да ти вземат парите. Отвратително.

Този концерт ме разтърси и извади много силни емоции в мен..Голям глас с прекрасен оркестър...и аз преживях всички по горе описани гадости около орагнизацията , но това за което бях там го получих в изобилие - удоволствието от музиката, която звучеше страхотно и вибрираше във всяка частица от мен. Все пак благодаря на организаторите, че Андреа Бочели пя за нас.

Прекрасен концерт! Нулева организация! Бях с билет от Арена Армеец и предварително бях проверила къде ми е мястото и въпреки това едва се ориентирах. На опашката за влизане бях в 19ч., успях да вляза в 20.15-концерта естествено беше започнал. Хората продължиха да влизат до 20.30 и то на тълпи - това се случи в сектор А. От лошата организация пострада парвата част на концерта - хората се лутаха и тарсеха каде да седнат изпуснали вече 20 мин от концерта. Ходя на много и най-различни концерти и спектакли, но такова безхаберие от страна на организаторите не бях преживявала!

Андреа Бочели беше невероятен ! И е обидно и към неговата класа и към всички, които имаха желание да се насладят на прекрасния му глас, отношението на "организаторите". Това беше абсолютна гавра с хората, отишли с нагласата за едно позитивно и вдъхновяващо изживяване - чакане на безкрайна опашка на един от двата отворени входа, за да стигнеш до грубите охранители, които да те овикат че не си за този вход; да изчакаш още толкова време в мръсотията през стадиона, да ти преровят чантата като на престъпник, да се изкачиш на трибуните и... започва "приключението" по откриване на местата ти, които ене спря до антракта; хората продължиха да се лутат по стадиона до края на първата част от концерта, заедно с част от екипа разнасящ столове за тези, които така и не си откриха местата. И няма да продължа, защото достатъчно хора са описали цялата простотия Отвратително, унизително и т.н. отношение от безкрайната алчност на Ивентин.Бг.

link e сайт за билети, а не организатор!

Тотална липса на организация! Не само във връзка с настаняването на зрителите, нямаше програма, от която да стане ясно все пак кой точно е на сцената.. Неповторимо изживяване - с положителните и отрицателните емоции

И какво пишете по форумите колко била скапана организацията? Да не мислите, че нещо ще се подобри така? Я, вземете и счупете две-три стъкла на офисите на организаторите, какво се правите на възвишени? Те ви показват от явно по-ясно, че ви смятат за боклуци, вие въздишате по коментарите :))) На зла круша - зъл прът!

на тоз стадион през последните години е правен само един рок фестивал с уайтснеик и джудас. на хеви-метъл феновете тоя ужас не прави впечатление щото сме свикнали. ама да избацат бочели на арми роуд си е голяма дивотия- къде се събраха 18 000, то не е имало вода и тоалетни за всички. но явно печалбата е била добра. айде следващият класически концерт на локото за да ви е още по- гот.

Много добър коментар, браво, пич! И на мен не ми се вързва нещо Армията / в тоя й вид/ с класическата музика...

Българска простащина! Такъв артист световно известен, такава музика може ли да се слуша на стадион? Само в България.

Може , разбира се. Има такава практика, но не и когато организаторите са неграмотни и алчни.

Присъединявам се към общото мнение на почти всички писали вече. Прекрасен концерт, невероятен Андреа Бочели и всички останали музиканти до един! И за съжаление отвратителна организация. Никой до тук не спомена за неизбежния лъх на кенефите, който се разнасяше над сектор В при всеки полъх на приятния августовски ветрец. Е не можаха ли да ги поставят на разстояние - например извън стадиона?! Направо потрес. А организацията на влизане и излизане си е напълно в духа на българските традиции. Стадион планиран и построен с десетки широки входове/изходи, 90% от които обрасли като замъка на спящата красавица и влизане през 3-4 входа, през които хиляди хора се промъкват един по един. При добро желания организаторите можеха да организират и няколко влака на метрото на по-чести интервали, селският трик с продаването на вода и напитки също е доста унизителен, местата на стадиона не са обозначени по никакъв начин и.т.н. и.т.н..

Организацията беше ТРАГИЧНА! Местата на билетите Арена Армеец и Стадион БГ Армия се дублираха. Хората се караха, разправиите продължиха дори сред началото на концерта. Бочели пя добре разбира се, но нямаше никакво отношение към публиката. Едно Добър вечер не каза, не си представи екипа. НИЩО

Страхотен концерт! Прекрасно изживяване! И хора, разберете това е концерт на стадион, не е залата на операта. Стадион в ремонт, какво толкова. Така е на всички концерти, събират водата, хората се карат за местата си. На стадиона не е мястото да покажеш новата си рокля и тънките точкета. Много добри изпълнители, хубава лятна вечер, красиво шоу, какво повече можем да искаме! Все пак това е забавление, да не придаваме толкова сериозност и строгост!

Ебе с........ ти видя каква мизерия беше? Този концерт не беше изобщо за стадион, но лакумите организатори решиха да изкарат някой лев повече на гърба на Българите.

Ами много големи имена пеят на стадиони, на площади на открито и то в нормални държави. Не виждам нещо необичйно - Бочели, Карерас, Андре Рийо, Дейвид Гарет, Васко Василев и т.н. Според мен на стадиона беше по-добър вариант пред онази смешна мутро - зала Армеец. Поне Бочели си доведе екипа и озвучителите. 18 000 души не са малко хора - чакаш да влезеш, чакаш да излезеш. Така е на всеки голям концерт, няма как да има лично любезно отношение към всеки. Друг вече е въпросът колко ние като хора сме толерантни.

Концертът беше много добър. Организаторите май организираха нещо подобно за пръв път. Как може да се оприличи това, че на практика се влизаше от два входа, а те бяха отворени само половин час преди концерта. Нямаше никаква организация по настаняване на зрителите. Стюардите бяха малко, неориентирани, незнаещи какво да правят и къде се намират. При въпрос към тях най често отговаряха "Не знам, оправяйте се". Не зная дали има някакъв контролен орган, който да следи за качеството на този вид услуга, но ако има следва да отнеме правата на фирмата - организатор на концерта. Още повече, че на стадиона се продаваше алкохол по време на концерта!

Вратите бяха отворени много по-рано. Бедата е, че публиката на този концерт явно не ходи много по стадиони и не знае, че трябва да бъде там много по-рано, не както е в операта. в началото имаше добра организация. А Бочели пя прекрасно, но наистина не установи никакъв контакт с публиката.

Мног и малко са много относителни понятия. Вратите бяха отворени за зрителите в 19.30 ч. Аз бях там в 18.00 и имаше големи тълпи от чакащи хора от по-ранен час. При положение, че след портите, на входовете имаше втора проверка и минаваха не повече от 8 души за минута как да не определям организацията като лоша

Бочели е гениален, възхити ни и ни подари щастие за два часа. Бг организаторите се постараха усърдно да се подиграят с нас, разкарвайки ни като магарета нагоре надолу по стадиона, поради дублирани места, взеха ни водата на входа, не с цел безопасност, а да направим оборот на търговците вътре на стадиона, тотално мълчание по време на концерта кои са изпълнителките, редом до Бочели, оказа се ,че обявената българка не пя, но това се коментираше сред публиката от тези, които я познават, а от трибуната...нищо. Въобще, като обобщение-прекрасен концерт, пещерна организация!

Такъв артист световно известен, такава музика може ли да се слуша на стадион? Само в България.

Велик артист! Но за съжаление голяма част от впечатленията ми от концерта са свързани с отвратителната, по-скоро тоталната липса на организация . И огромното ми желание по някакъв начин алчните хиени , които са прибрали парите от билетите, да получат поне някакво възмездие. 50 мин не можах да вляза на стадиона. Защо всички си мълчим като овце - сигурно заслужаваме да се отнасят с нас като с добитък.

Искрено съжалявам, че нямах удоволствието да гледам на живо това чудо на природата. Този невероятен талант до когото нашата прима Лили Иванова нямаше смелостта да застане. Плоските й извинения само потвърдиха ниската й класа. Виж, Селион Дион е друго - прие поканата на Бочели и пя в дует с него с класата, която притежава. Явно изживяването да се докоснеш до такива таланти е велико. Талантът, упоритата работа и скромността на тези личности е достойна за уважение. Нека такива като Л. Иванова се срамуват от надменността и замислят има ли тя това покритие, за което вдигат толкова шум.

Бихте ли пояснили - за какъв страх на Л. Иванова става дума? Кога е била поканена , за какво и защо? Не всички сме така добре запознати и ако обвинявате някого - конкретизирайте нещата.

Имаше анонс още когато обявиха концерта на "Арена", че Лили ще изпее песен с него. След като се промени датата тя каза, че отказва защото имала ангажимент в края на август, а той се оказа участие по БТВ в "120мин.", което сигурно е можела да премести, но...

КОНЦЕРТЪТ БЕШЕ ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН!!!!!! БОЧЕЛИ- ЦЯЛА ВСЕЛЕНА! ДИРИГЕНТЪТ И ОРКЕСТЪРЪТ- БЕЗУПРЕЧНИ! ДОПЪЛНИТЕЛНИТЕ ИЗПЪЛНИТЕЛИ-УНИКАЛНИ! МАРИО С БАНДОНЕОНА/МАЛЪК АКОРДЕОН/ СРАЗИ ПУБЛИКАТА! ВИРТУОЗ! ЗА СТАДИОНА- ПЕРФЕКТЕН ВАРИАНТ- ШИРОТА, ВЪЗДУХ, ПОДРЕДЕНОСТ! Малко, но много малко забележки по организацията, наистина- повече разпоредители за упътване трябваше, по-ранно влизане трябваше и повече толерантност между нас самите- закъсняла с 1час вдига цял ред да си търси 30тот място?!?! Българска култура и италианска култура....

Страхотно изпълнение и мнооог слаба организация. Потресаващо е що за култура имат организаторите - първо с много мръсния стадион, после абсолютната неразбория за местата. Да не говорим, че докато маестрото пееше отзад в шатрите печаха кебабчета, продаваха се пуканки, и за безкрайно ниската култура на част по посетителите, които въпреки че бяха вътре в редовете си позволиха да запалят цигари. За изхвърлените води и мръсотията на входовете, за слабата пропусквателна способност - няма какво да говорим. Определено ще се замисля следващия път дали да дам толкова пари за билет.

С нетърпение очаквам слевдващия класически концерт, организиран от Ивентим в зала Армеец - надявам се отново да е на стадион... Бира, кебапчета, мръсни седалки, цигарен дим... Но като представление беше неповторимо!

Ивентим не са организатор, а разпространител на билетите.

На билета не пише кой е организатора! Да го сложат с големи букви следващия път.

Бочели очарова, а Ивентим.бг разочарова! Абсолютна липса на организация, пет души те проверяват за вода, оръжие, чадъри и т.н., но няма нито един да те упъти за мастото, след като два пъти бяха променяни местата. В края на краищата се оказа, че кой където седне, там му е мястото. Нямаше да е лошо да има и програми. Стадионът е отвратителен - мръсен, с изпочупени седалки, с тонове люспи от семки и фасове между тях. Изключително некоректно отношение към публиката - не може хора с билети за по 100 и повече лева за зала, да бъдат преместени в занемарен стадион без никакава извинение и при тотална липса на организация. Печалбарите все пак да не забравят, че зрителите на подобни концерти и и тези на футболни мачове не са едни и същи!

Ивентим не са организатор, а разпространител на билетите.

Прекрасен концерт и много лоша българска организация. Неприятно, че ни принудиха на входа да си изхвърлим минералната вода, за да купуваме скъпата вътре. Хората отиват на концерт, а не да правят оборот на търговците!!!!

БОЖЕСТВЕНО ИЗПЪЛНЕНИЕ НА АНДРЕА БОЧЕЛИ! АКО ГОСПОД МОЖЕШЕ ДА ПЕЕ БИ ПЯЛ КАТО НЕГО!ПОТРЕСАВАША И ОБИДНО МИЗЕРНА ОРГАНИЗАЦИЯ НА КОНЦЕРТА.ХОРАТА ПОСТОЯННО МАРШИРУВАХА ПО ПЪТЕКИТЕ И ПРЕЧЕХА ЗА ПЪЛНОЦЕННАТА НАСЛАДА ОТ ГОЗИ МУЗЕКАЛЕН ШЕДЬОВЪР.

Авторът на статията явно не е присъствал на концерта. Кога точно Светла Василева пя в дует с Андреа Бочели в първата част? Освен, ако авторът не е объркал Алесандра Марианели със Светла Василева, няма вариант това да се е случило. Иначе концертът беше прекрасен! господ е благословило маестро бочели с уникален глас. Не бива да пропускаме и прекрасния хор и музикантите на класик FM.

Потресаващо слаба организация! Местата се дублираха и половината концерт мина в спорове и търсене на места. Иначе концерта беше добре, звука - също.

Този НЕПОВТОРИМ И УНИКАЛЕН ИЗПЪЛНИТЕЛ и българските му почитатели заслужаваха много повече от клоаката "Българска армия" и мизерниците от European Event Service - организатор на събитието!!! ТОТАЛНАТА ДЕЗОРГАНИЗАЦИЯ и отвратителен мизансцен (с реклами на Eko toi зад сцената), недоброто озвучаване, комарите, прилепите и нестихващия в началото поток от хора много успешно скапаха полагащото се празнично настроение преди концерта. Прекрасната селекция на творбите, приятните гост-музиканти и най-вече АНГЕЛСКИЯТ ГЛАС НА БОЧЕЛИ - всичко това тушира негативите и ни пренесе във вълшебен, непреходен свят, поднасяйки невероятно пиршество за слуха :) Дори 50-минутното излизане от стадиона не бе в състояние да помрачи изживяното.... Господ да дари със здраве и нестихващи творчески сили този феноменален Андреа Бочели!!!

Здравейте, Може ли някой да ми каже как беше акустиката на стадиона? Поради промяната, която направиха, си върнах билета... Имам стабилни угризения сега....

Според мен концертът беше на много високо ниво. Чуваше се добре, балансирано. Имаше 2-3 пукания, но като цяло озвучаването беше на ниво. Аз лично си купих билет, когато преместиха концерта на стадиона. Имам лоши спомени от Арена Армеец на концерта на Пласидо Доминго.

Lalina

Звукът беше много добър. Голяма грешка си направил, концертът наистина си заслужаваше.

Най-великият тенор на нашето съвремие -несравним и божествен!Лили не посмя да застане до великана.

А дали ти е хрумвало, че Лили е на турне в момента и е стествено, нейната публика има очаквания за нейната поява на нейното турне. Нищо против маестро Бочели, но се информирай, преди да плюеш български артист ей така за спорта.

Лили не е на турне гледах я по БТВ в "120мин."

Най-сетне нещо стилно от екстра класа в тази пропита от чалга и долнопробен хип-хоп страна.