Селин Дион в усмихната фотосесия със семейството

Селин Дион засне фотосесия със семейството си и проговори открито за болестта на съпруга си.

Обратно в новината

Коментари - Селин Дион в усмихната фотосесия със семейството | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Драги ми, Пенсионер, не тя му се е лепнала от 19 годишна, а Рене я открива, когато е била 12годишна. и не тя , а той е имал амбицията да " направи" от Селин "звезда". И успява човекът с последните си възможности. А Селин е достойна за уважение, че не си вирна носа като много наши дори " прими", а е земна и човечна. Направи щастлив човека, който си заслужи всичко това. На това му се вика висока интелигентност и признателност, без да вдигаш много шум. а ти поне дза беше прочел малко от биографията й, пък тогава да взимаш участие.

мила,не се нервирай.това е някой нещастен,озлобен човечец,който никога не е имал истинска любов и не за друго,а защото не я е заслужил.коя нормална жена би заобичала такова душевно чудовище?

Минах по същия път и знам какво преживява.Когато обичаш съпруга си безкрайно страдаш от дън душа,но си длъжна да го окуражаваш и той да е доволен,че си силна . Възхищавам се на Селин!Харесвам я като певица,но сега израстна в очите ми и като Човек!

Яко Photoshop е играл, ама яко ...

Е и ? Стана ли ти по-добре от това ? Новината е за друго, ма простичкият човечец това разбра.....

То прост не е достатъчно да му кажеш, от прост по-прост е! Нито може да измисли нещо свястно и не така банално, нито може да вдене за какво изобщо се говори! То тъпо, че чак квадратно!

Селин Дион явно си мисли, че е майка Тереза, непрекъснато го задушава психически тоя болен човечец, нека го остави най накрая да си поживее малко, от 19 годишна му се лепна и няма мърдане, горкия човек, опазил ме бог от такова обсебване.

си, когато духът ти е висок до звездите. Такава е Селин - блестяща и духовна.

браво на таланта ,човечността и духовната и сила