Първи снимки от сватбата на Брад и Анджелина

Излязоха първите снимки от сватбата на холивудската двойка Анджелина Джоли и Брад Пит, публикувани ексклузивно в списание "People".

Обратно в новината

Коментари - Първи снимки от сватбата на Брад и Анджелина | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Естествено според висококопметентиния, рабиращ от всичко /вкл. и разпознаващ синдром на Даун/ български форумец даже Анджелина Джоли и Брад Пит не са достойни за В.И.П.Нали знаете - само глупака си мисли, че знае всичко.

СУПЕР ОРИГИНАЛНА ИДЕЯ! Много се радвам за тях и децата им! И всичко е направено за малките, да се забавляват. Брад и Анджи нямат нужда от хартийка, на които да пише, че са мъж и жена. Те от десет години са де факто двойка. И вие махленски комплексари, щастливи ли сте с тъпия си живот на който да оцените само една мазна селска сватба, на която Анджи да е с жартиери и коронка със Сваровски, а гостите да лепят 100 доларови банкноти по челата на младоженците ли? Нещастници! А на младоженците: ГОРЧИВО!

TRUE LOVE!!! ТОВА Е ТРУ ЛАВ!!! в превод за всички турбо мизерници!

Не го разбирам това - двамата живеят не знам си колко години, обаче като тръгнат да се женят и хоп, булката в една дъъъъъъъъъъъълга бяла рокля, с един дъъъъълъг воал кат девственица :) Такива двойки трябва да подпишат тихо и да организират коктейл да почерпят близките и тва е. Ама жените масово дават зор да се видят в пищна бяла рокля, да се направи църковен ритуал, а каква е символиката на тия работи - ху кеърс :)

Хайде стига с тази Джоли. Дето се казва - хладилника ме е страх да отворя - пак тя ще се появи. Не бе реклама,не бе чудо.....

Това е като да пуснеш ТВ и Бойко Борисов да ти се появи. Но с Анжелина и Брат е по-приятно.

Ех, че надолу гледа, таман като девствена булка преди първата брачна нощ. И свенливо кърши кокалести ръчичики. Пародия.

спомням си измъчената й, натегната, преиграна роля в "луди години". уинона райдер играеше страхотно там, но...дадоха оскара на джоли. и така тръгна лъжливата мълва, че е е добра актриса. но тогава поне беше приятна за окото, а сега и това не е така-ръцете й , стърчащите кокали-просто плашеща. да са живи и здрави с мъжа й-и той отдавна след зенита на кариерата си и нуждаещ се от реклама, но поне да не ни я натрапват като страхотна актриса и връх на сексапила-щото изобщо не е това.

Абс. точно мнение! Хеле пък имаше период, в който някой я излъга, че става за екшън филми и гледаш канче с кокали как тръшка 100 кила мъжаги с мускули, смехория, а и тя и мъжът и са страшно смотани и буквално тъпи актьорчета. Иначе на Пит съм гледал 99% от филмите му и най му отива да играе глупак, като вампир беше гола-вода, като агент също, а оная глупост Оушън 15 и за децата не става. Най-хубавият му филм (не е "7" или "Гепи") е "Вавилон" щото там някакси други неща бяха по-интересни. Далеееч, далеч от класата на много актьори, а и винаги с вид на тъп човек. Джоли първо беше хулиганка и ходеше с лоши момчета, сложи татуси, ала-бала, после изведнъж стана майка тереза с 8 деца, а накрая взе че отслабна и остана само една голяяяма глава да подсказва, че преди 20 години беше пълничко момиченце (в "Хакери" да речем).

В Гадните копилета също ставаше. Инак само нещо устнички цупи, прави муцки, абе ... нали женските трябва да го харесват!

Не ги харесвам. Има нещо неискрено в Джоли, нещо неестествено, което издава езика на тялото й. Все нещо преиграва. Сякаш не може да излезе от роля. Вечно се представя като някаква "света вода ненапита". А пък оня е като кученце след нея- без мнение, сякаш обезличен. Ето затова не ги харесвам. Прочетох някъде в коментарите, че близнаците са с Даун - да, с даун са. Личи си отвсякъде. И наистина това е много тъжно.

И по какво си личи, може ли да разберем? Ръчичките от близко ли им видяхте, сърчицата ли?

А нима Даун е болест по ръцете. Защото сърцата им все едно не могат да се видят. Но жалко, ако е истина, за децата

При толкова деца да се облечеш в бяло - символ на чистотата и непорочността на булката - е проява на лош вкус. А да си младоженка с татуировки по себе си - още по-долнопробно. Тази двойка е един медиен продукт, при това на ПР-и с доста принизен вкус. И сякаш и животът им е не автономен и стествен, а подчинен на медиите, което може да се приравни на - липса на свобода.

loverrock

не е католичка аман от хора с повърхностни знания за света

Тая Анжелика нали се готви да мре,къде се слага да се жени ,само създава главоболия на човека..........

реклама на антимедицина, близнаците са с Даун

Защо пишеш такива неща? Нищо им няма на децата, изглеждат си нормлани, има доста техни снимки. Хубави деца! Пиша това без да имам обобени симпатии към Бранджелина.

сегашните сватби са ритуал за обличане на нови дрехи.нищо друго

прав си . повечето двоики от скука дигат сватба зада правят нещо ново

Много са готини,Брат му отива повече да е дългокос

дългокос , късокос си остава мазен

Хм...преди половин година пишеха, че в близките дни Джоли умира от рак. Догодина ще кажат, че е на Марс, а снимките от сватбата са били колаж :((

Страхотна идея! Не знам какво не й харесвата - так аи децата се чувстват съпричастни! Това е един от най-хубавите дни на родителите им, и какво по-хубаво той да бъде споделен по този начин с тях - с рисунки на воала, и забравената вратовръзка и взетата на заен от децата. Така и те се чувстват важни, каквито са наистина. Страхотно и оригинално! Бъдете щастливи заедно!

Да бе, забравена врътовръзка, всичко е измислено, да изглежда по-оригинално! човек не бива да е наивен!

Именно! Това е едно от нешата, които ми харесва също. Липсата на суета - да купим нов костюм ... втаровръзка - на цената на една средностатистическа заплата....хората са над нещата и това е прекрасно. Да не забравяме и детето, което е спасило сватбата с неговата вратовръзка...наистина са уникални...а хората- нека говорят....бъдете живи и здрави! :)

да бе страхотна идея . от векове така се процедира децата винаги са присъствали на сватбата на техните родители пълни глупости

Ето това няма как да го разбереш, докато мислиш като всички останали и както - винаги досега. Ами никъде не пише, че трябва да са като досега. Така са искали - така са направили. Едва ли вашето мнение ги интересува:)))

Къде отидоха младите, нежни създания, гледаме само булки на по 40 години, вчера Нели днес Анджелина.

Вече няма луди да се женят млади. Това е най-голямата минавка, която може да направиш в живота си. Прецакал си се преди да видиш нещо от живота.

И кое е нещото което толкова трябва да видиш в живота? Чукането на поразия ли ??????

Защо, като си на 40, според тебе дефектен ли си или си вече престарял и не можеш да се жениш?Булките по списанията са на по 16-17.Ако ти харесва, гледай тях.

Ами смешен си, това е истината. И 40 години са си една достолепна възраст, много мъже умират на около 55 -60 години.

Ама ти ,като искаш,на 40 лягай и мри.Да дадеш път на младите-ха ха ха.

Само че тя е на 70 и има 40-годишна снаха, затова недоволства.

Когато нямаш достатъчно доводи, минаваш на името и то на немски, а може би и на индиански значи нещо? А колкото до умирането, не съм споменавала такава дума, а който кълне на него му се връща, нали знаеш...

В иж на немски какво означава името ти и ще разбереш какво си мисля за това което си написала!

карма. тепарва ще започне да си плаща. тази инсзенировка няма нищо общо с истинскя им живот. а тои е-болници, операции,антидепресанти,страх че може да ги забравят , предстояща ранна менопауса заради лечението и тн. това обаче не го снимат и не могат да го слоят вав "витрината"

Защо така не ми харесва? И защо имам чувството, че не е щастлива изобщо, въпреки голямото семейство, красивия съпруг и богатството?

Мършавостта води до депресия, това е доказан факт. Обяснявам аз, че анджелинката е глупаво суетно създание, което си отряза циците от глупост и ще умре от мършавост, само и само да е секси, но никой не ми вярва.

....както и депресията води до мършавост.

Тая сага почна да ми писва.

Ами привличат внимание, не че цялата планета не знае кои са. Но много досадно, да.

да беше изчакала още малко щеше да се снима в обща снимка с децата и облечени и те в булченски роклии.

слава на бога че наи на кря са пуснали снимките от сватбата на анжелина .ако знаете колко бес сънни нощи съм имал докато пуснат тези снимки.

срамна езическа история.

не се притесняваи много за езика , за сърбин езикът е много добре

Ако отидеш в Асеновград ще намериш къде къде по-стилни и красиви рокли. С тия цветни закачки по воала ми идва в повече!

Това отново доказва, че съединените американски държави /САЩ/ не са християнска държава. В противен случай - това е необяснимо, а и му се дава гласност, вместо едно виновно/гузно мълчание за да бъде скир този срамен факт - при толкова деца тези двамата нямат брак.

Олииииииииииииииииии, малииииииииии, ужас, деца без брак.Позор.Я марш в концлагера.

Абе красива е жената, ама има нещо сбъркано в нея, не знам защо

Дето викат турците:"Аман".Аман от тия хора.Няма ден, без да ни осведомяват за тях.Не бяха сватби, не бяха разводи.....

Ми браво, да са живи и здрави, но Анджелина ми изглежда много "измършавяла". Няма здравословен вид на лицето...А и на снимката изглежда загрижена...

Аха, виж и ръцете само...

ми да не е нещо свързано с хеп-ц,дето го има.

Уникална е!!

Спирам да чета Дир, това не се издържа.

Ха, честито!