Първите съквартиранти в къщата на VIP Brother

Кои са първите 10 съквартиранти от ВИП Брадър разкри ексклузивно списание "LOVE style".

Обратно в новината

Коментари - Първите съквартиранти в къщата на VIP Brother | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Елеонора Гигова е просто уникална ААА-ААаааа -

Ели Гигова е най-свестният човек във ВИП Брадър. :)

Ива Екимова е първата изгонена от къщата.... стига да я номинират... няма по-дразнещ и досадно разглезен човек от нея

,,Като няма хляб, яжте пасти,,.

Тити Папазов много ме дразни - отврат е . . . . .

Нова порция излагация за известните. Обикновено губят от вече наложилата се в обществото представа за тях. Аз лично бих предпочел онова недоразумение Ива Екимова да не е сред участниците, останалите са личности.

След първия "Биг Брадър" вече тая глупост не гледам, но се чудя на Данчето толкова ли е закъсала за пари та се подлага на това? За останалите дето нямат друга работа освен да киснат по телевизиите /Ива, Евгени, Кали, Ели/ не се и чудя, те просто друго не могат, а все пак трябва да се живее.

А Тити дали пак ще плаче?Ще бъде много "интересно"....

Та това ще са сълзите на този сезон...този рев не е от чувствителност...то си е диагноза...

Това е положението, хляб и зрелища.

Вчера споделих някои споделяния относно съквартираните в ВИП Брадър.с вас. Засегнах БЛАГОРОДСТВОТО на една песона там. Толкова сте семпли и гладки нямате никакво блго-родие и се занимавате на аморфни глупости. Докато вашата продажност кореспондира с нихилъзм вие покварено изисквате естетиката на сметта и я докладвате порядъчно през висотата на безпаричие и несгоди, изисквайки отношения и постановки, несъдържащи амалгамни насоки, а безцелни аморфни тежнения и разлъки-любови към нескончаемите парарадокси на безпътното съвремие, обладано и изнасилено от викове, въртеливи вихри и регентски уклони. Ако имате сърце и космически повеи ще се преклонието пред Словата ми.

Никой няма да Ви разбере. Тук са събрани само хора с ниско до средно интилектиално ниво о без образование. Не се хабете с тях, а дерзайте в вашата сфера, която е над дребните душиси тук и там.

Космически повеи да се преклоня пред словата Ви нямам, имам медицинска диагноза.

Евгени ти ли си това миличка ??? Само ти се опитваш да говориш и пишеш префарцунено но в крайна сметка да не казваш нищо.

Познах Ви - Вие сте бившия министър на младежта и спорта!

Пендел Брадър

Иииии ХА. Добре че има и други канали за гледане на TV

ОТ-ВРАТ!

ДАЙТЕ ДА НЕ ГИ ГЛЕДАМЕ ТЕЗИ МЕРЗАВЦИ НЕКА СИ ГИ ГЛЕДАТ САМО ПРОДУЦЕНТИТЕ И ГЛУПАВИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ КОИТО СИ ПОЗВОЛЯВАТ ДА ОПРОСТАЧВАТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД !!! МОЛА ВИ НЕ СЕ ОСТАВЯЙТЕ ДА СТАНЕТЕ ГЛУПАЦИ !!! МОЛЯ ВИ!!!

към този зов. Парите никога не стигат. Колкото повече имаш, толкова повече искаш да имаш. Не преследвайте тях, а спасете вашите души!!!

Явно, и те са закъсали финансово. Не само ние, НЕ Виповете.

И този път не мина без кви и прасти. Само цнин липсва, но може би на по-късен етап ще има.

а ти какъв си от тези изброениети?

какво ли не е готов да направи човек, само и само да не работи ! да си продаде авторитет и достоинство за пари ? искаме да ги видим как могат да работят на пълен работен ден от 8 до 5, например в шивачна фабрика. или пък да работят в Пирогов, на каквато и да е позиция там. това ще е шоуто.

Пак ли тязи простотия започва. Радвам се, че не съм в България и няма да ми се налага дори за секунда да ставам свидетел на толкова безмозъчни предавания, дори и само когато прехвърлям каналите.

А мой ли и яз дъ тъ изплющя?

Ако на всеки от Вас, мили плюещи, ви се предложи хонорар, за да участвате в Биг Брадър, не само, че ще участвате, но и ще кажете, че столицата на Англия е Франция.Защото парите не миришат.Така, че не плюйте нещо, което вие самите бихте направили и то за по-малко пари.Имайте доблестта да си го признаете.Поне пред себе си.

Явно не познаваш хора с достойнство, чест и себеуважение. От моите познати и приятели няма хора които биха се съгласили дори и срещу пари да си развяват гащите и да правят маймунжелъци в името на някакъв си рейтинг, още повече че неизвестните не получават кой знае какво отплата като излезат, най-много да се качат акциите на някоя кака, а известните се виждат какви дребни душици били, хора запазили достойнство там са малцина. Можеш да се продаваш за повече и в реалния живот ,без цяла България да ти гледа резила, ако си решил.

...вий вий сте идиоти,но защо продължавате да видиотявате бедния и глупав народ има ли изобщо някой който гледа подобна помия .Нямате ли си работа ,а се занимавате с тъпи шоута.Според мен този биг брадър трябва да се забрани.Тези които участват изобщо чели ли са антиутопията 1984-Оруел.Мисля ,че умствения им потенциал е на ниво гигова .спортисти и артисти,чалга и тъпотия до забрава.

Нали имаш дистанционно,какъв ти е проблема?

Victoria

Абе джанъм, тия предавания не са ли на загуба отдавна ? След като всеки се кълне че не ги гледа и че са тъпи та вдлъбнати ?

Щом продължават да ги дават, явно не са на загува.Само смятай клетвите на съфорумците, които се кълнат, че не ги гледат колко са верни.

Престъпление ли, че гледам от време на време брадърите??!??Или това ме прави по-тъпа и ограничена от онези,които не ги гледат?? Всеки има право да гледа каквото си иска и колкото си иска.И това не е повод да квалифицираме какви са качествата на хората,които гледат такива предавания!! Смело мога да кажа,че огромна част от плюещите си превключват на брадърите,но явно тайно за да не ги сложат после в графата "прости":-)). И още нещо ще споделя: И на мен да ми дадат един отличен хонорар, и аз бих участвала,защо не?? Пари на никой не са излишни. И още нещо: И този сезон ще гледам брадърите, дори ми е интересно как ще съжителстват заедно,кой какви качества притежава...и т.н. На всички плювачи: Ами не го гледайте, без да се хабите в излишни коментари.Хайде сега със здраве, и все пак да поработим, а не само да си "чешаме" езиците по форумите!!!От това полза НЯМА!!!

като продължават да крадат и да "усвояват" еврофондове, не Ви ли хрумва, че могат да си позволят да харчат откраднатите от нас пари, за да ни съсипват и духовно, сега с 3,5 милиарда от КТБ колко предавания ще могат да се направят за наша сметка дори без да ги гледаме замисляте ли се?

не виня никой че е влезнал там,това си е бизнес!!за тия хонорари,който им се дават,и аз бих влезнал и бих правил каквото ми се каже!!данчето христова се е подписала за 250.000 лв!!казвам го от достоверен източник!!!някой още ли я вините???АЗ НЕ!!!

вече нищо не ме учудва Никога не съм гледала тази чалгийна ТВ помия -под моето достойнство е !!!А за вземащите участие в тези идиотски предавания -до там ли изпаднахте !!за едни пари

Прилича на стриптийз бар.Плащаш-събличат се. Плащат им и влизат вътре за да покажат още малко чалга.

Да изкажа и моето скромно мнение, ако ми позволите (къде ще ходите)! Повръща ми се от тази Ива - дано не вкара и дъщеря си вътре (Дими беше уникален)! Камелия бе една от любимките ми в студентските години и до момента изпитвам симпатии към нея. Данчето Христова винаги се е стремяла да се изкарва жертва - използвайки самочувствието на харесвана и лъчезарна жена, тя винаги е пускала партенки за Фидел , защото в професионално отношение винаги е оставала в сянката на Лили. Нейните песни са темпераментни, но не представляват проблем да се изпълняват от повечето хора - това се отнася и за Ивана, т.е. песни, за които не изискват кой знае какви гласови данни. Но пък винаги с лъчезарната си усмивка ни е убеждавала, че тя (за разлика от някои нейни колежки) никога не е имала амбицията да бъде номер едно, защото е предпочела да роди децата си (което колкото и хуманно да е, звучи в конкретния случай грубо от устата на една чаровна дама- знае се по чия градина са тия камъни)! Тити винаги ме е печелил със своята сърдечност, но при Влади халтурата винаги е била определяща, Ели е посредствена, а Кали поне е искрена и джаста-праста...

+, но с малко резерви относно мнението Ви за Йорданка Христова.

вип до випка мила моя майно ле

Аз очаквах да е истински соц брадър с лица от соца, а то някяква шитня с Елена Кучкова, отвратителната некадърна и отблъскваща Ели Гигова, палячото ЕВгени Мичев, психично нестабилния кики папазов. От всички единствено Влади Варгала и Йорданка Христова по-стават за гледане. По принцип не съм гредал това предаване откакто имаше там един Найден дето пърдеше и Гроши пияницата. Но все пак съм против да се излъчват глепости в ефира, даже и да не ги гледам!

Влади, Влади, не очаквах, че можеш да паднеш толкова ниско и да участваш в това долнопробно "шоу"! Приятно пърдене в къщата на извратеняците. Тук модераторите не трябва да изтриват нищо, защото нито един коментар за това вълнуващо обществото ни събитие не маже да бъде толкова гаден, нецензурен, аморален, колкото самият обект на коментиране!

За Влади и за Тити само мога да кажа "И ти ли Бруте" Не очаквах да влезете в тази обществена тоалетна

Този път са извадили наистина много пари. Т.н. звезди са наистина утвърдени, НЕ бедни и достатъчно познати както в миналото, така и сега хора. Жална им майка, както се казва на звездния имидж :)) Коя е Елена К.? Хич пък да не съм я чувала?

Въобще не ни е изстрадал народът! Който се чувства страдалец, да ходи да гласува на 5 октомври, белким се оправи. На мене ми е все двеста и няма да ходя. Проблемът ми е, че когато ми свършва работният ден, готините кръчми вече са пълни и няма къде да си изпия уискито.

Аз пък обичам да се прибера ВКЪЩИ и да си изпия уискито с удоволствие!!!

ми ела да ти го подам леко в устата и си пии колкото си искаш....само да не се задавиш!!! хахахахаххахх идиот

VIP Brother - най-сигурния път за качествено затъпяване на нацията.

Кой интелигент ще гледа тази глупост???

АМИ,ЧЕ ТО ОСТАНАХА ЛИ ТАКИВА? МАЛКО ИЗВЪН ТЕМАТА БРАДЪР ПРЕДАВАНЕТО НА ОНАЗИ НАНА ИМА ЛИ НЯКАКВА ЮРИДИЧЕСКА СТОЙНОСТ ИЛИ ПОРЕДНИТЕ ЗРЕЛИЩА ЗА ПРОСТОЛЮДИЕТО.АКО ИМА СЕ ПИТА ПОРАДИ ЩО ПЛАЩАМЕ ДА ИЗДЪРЖАМЕ ПРОКУРАТУРА И СЪДИЛИЩА НАН ЩЕ РАЗДАВА ПРАВОСЪДИЕ ДИРЕКТНО ОТ ЕФИРА НА НОВА.

пък Камелчето си е чисто и просто- Бабет отива на война! Господи, колко БЕШЕ хубава накога!

Беше много красива - Тър Царица.

Наркотиците и алкохолът на никого не прощават. Тя самата в няколко интервюта си признава, че това е много лош период от живота й.

Bell

Голям сеир ще е, няма спор.

Дано Й. Христова не е сгрешила влизайки в това реалити предаване. Вероятно има " железен" договор с продуцентите, но рискува да се ровят в миналото , в семейството и и за рейтинг да извадят всичко " жълто" и клюкарско около нея и близките и. Сигурно ще се появи на някой от лайфовете бившата на Люси Дяковска Камелия с новото си завоевание- дъщерята на Йорданка Христова. Ах, защо една жена с утвърдена кариера и име на певец, артист и човек поема такъв риск да участва в това пошло и интригантско предаване>

заприличал е на угоен и късоглед Мефистофел!

време е вече освен фистинк да гледаме и писинк и пупинк в къщата

Дааа, тамън с твоя, глупавите коментари се увеличиха с още един. И с моя, да те репликирам, още един. Нямаме спирка, ей. :-)

Вие с какво СТОЙНОСТНО се занимавате в момента?!

Чисти кенефи или мие чиний, ама друго си е "От Лондон".....абе,мани-бегай....

Има си яки комплекси жената и иска да си ги избие тук. Друго си е да чистиш кенефите на черните, авганистанците и т.н. Ако тя има хубава работа там, няма да има време да погледне тук, пък още по- малко ще има време да коментира.

Каквото и да прави,поне е научила ПРАВОПИСА,драги!Най-простото правило е: НИТО ЕДНА ДУМА В МНОЖЕСТВЕНО ЧИСЛО НЕ ЗАВЪРШВА НА"Й"!

Не е извън темата и не съдържа спам, само исках да кажа, че е КОФТИ с по-остра дума.........

Евгени е пич, Влади е пич, Данчето е пич, до някъде и Тити. Другите са си плащали, щото не само ние знаем, че не са ВИП-ове.

А бе тази Кали , как смогва тая жена - три деца , едното бебе , кога ги гледа, кога ги възпитава, кога им готви и им помага за училище , мъж върти, нали мята гюбеци и по заведенията вече , кога ще смогне и в брадър да участва - евала , е те тва се казва мега вип супер турбо жена ! Те затова децата им само по телевизията ги виждат.

Ако й дават като на другите между 50 и 70 хиляди лева, ще намери, кой да й гледа децата.

Може и да сте прав/а , за секунда забравих финансовия въпрос, той и пред мен стои , но не бих си оставила децата , особено бебето, може би и за това имам само 2 деца и то - леле колко старомодно - от един и същи мъж, пък и брак имаме - пълни смотаняци сме.

Я кат ги глеам - сите са уруспийници, само от Влади и Тите че очаквам нещо 'гледаемо' и 'слушаемо'...

Ти пък най-малоумните и продажните избра.

от Тите е само гледаемо

Е па той много ще ридае

Тези пари за това шоу не могат ли да се вложат за развитие. Не ми се живее в тази държава- няма нищо в нея, всичко ялово, а сега и да гледам някакви муцуни. Прекалено е. Как не взехте нещо хубаво от САЩ и запада- а само най-вулгарното и най-лошото.

И на мен не ми се живее тука и затуй че бегам есенеска...

Вземи ми и мен :)

Тя, държавата, какъвто и манталитета на народа...Няма оправия, щото никой не иска да има.