10 малки тайни на Кандис Суанепол

Моделът на "Викторияс сикрет" сподели пред британското издание на списание "ELLE" малки тайни от ежедневието си.

Обратно в новината

Коментари - 10 малки тайни на Кандис Суанепол | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Питам се за какво служат тия категории в Лайф. Чарлийз Терон е в Мода, тази тук е в Звезди. Браво, няма що!

Какви кракааа, лелеее.... Не като нашите ниски и късокраки трътки...

Еее, не е така. И при нас има високи и стройни хубавици. Като цяло сме ниска нация, но има и такива жени, макар и по-рядко срещани. Но ми прави впечатление, че мъжете ни масово са ниски. Една висока мацка би видяла голям зор тук да си намери висок мъж, който да й подхожда.

Що бе? Аз ще й подхождам.

Сега, да не кажете че съм късокрака, напротив, имам по-висок от желания от мен ръст и краката ми са по-скоро дълги, но искам да защитя късокраките /респ. ниските/ жени. Доказано е, че колкото са по-къси краката на една жена, толкова повече тя отговаря биологично на определението Жена. Чисто хормонално са истински жени и са страстни и плодовити. Твърде високите жени са такива, защото по време на растежа си са получили някакви хормонални отклонения, при които крайниците израстват дълги- това няма общо с гена им. Много от тях са студени в секса и не могат да имат деца. Ето защо дребните жени като цяло са по-харесвани и желани - на чисто подсъзнателно ниво. А мъжете, които предпочитат манекенки - или са повлияни от модните влияния, или са не съвсем хетеросексуални. Ако имате съмнения, че това е така - обърнете внимание колко слабо коментирана е темата. Писали са само шепа фенове, нормалните мъже не се впечатляват.

По-големи глупости не бях чел. Вярвай си. Жената е с нормално дълги крака и ръст. Повечето от тези имат по две деца, въобще теорията ти е пълна измислица. Не знам къде си ги чела тези простотии. Височината е генетично обусловена. Високи родители - високи деца - схващаш ли, няма нищо ненормално в това. Тук не говорим за гигантизъм, а за жени с нормална височина. И да ти кажа няма нормален мъж, който да не се впечатли от тези жени. Друг е въпросът дали такава жена ще ти обърне внимание. Жените с по-обикновена визия са по-лесни за сваляне, затова мъжете ги предпочитат. Но не защото не харесват тези кукли. А и в БГ повечето жени са ниски, така че и да искаме нямаме избор от високи мацки.

Не, ти изобщо не си с къси крака, затова първо започна с оправданията. Само комплексар не би предпочел дългокрака хубавица, примерно Лима, Ирина Шейк, Белучи и т.н. пред някоя късокрака. Разбира се това не са истински жени, според твоите разсъждения.

Каква тайна ще е тази тайна, дето я казваш на журналист?!?! Това си е жива реклама!

"Топинг", "тофи"!! Абе, кой я е превеждал тази дълбокомислена статия?! Що ли ни трябва превод всъщност - вече всичко така или иначе е на английски в България. Що се хабите да пишете на език, който не знаете - български!

Тцтц, простите и озлобени идиотчета веднага се разписаха. Мацката е супер яка и без цици, похвално е, че не се е надула със силикон. Продължавайте да се радвате на гнусните чалгарки и не коментирайте жени като Кандис.

Абе друго си е 300 кубика Stereo да ти се разклатят! Някакси навдига ти настроението!

Като искаш 300 кубика, ходи на село да гледаш крави.

Силиконова долина, коментарът ти ще го приема за проява на чувство за хумор и ирония. Ако е написан сериозно е проява на много лош вкус или по-скоро липса на вкус...

хаха, а аз си мислех, че тя вече няма тайни след като изтече гола вчера в интернет. освен това е видно, че от Виктория Сикрет ползват push-up сутиени за да им правят боцките да изглеждат напрещали, дори и на доста плоски като тази моделка.

Къде са и гърдите??? На снимката с деколтето до пъпа изглеждат като изгладени с ютия в посока подмишниците?

Голяма работа, ти какво очакваш на стройно тяло да е като дойна крава. Големите гърди обикновено вървят с доста тлъстини навсякъде :) А ти дали имаш такова страхотно тяло и толкова дълги и красиви крака и дали печелиш милиони от визията си? Само гърди не стигат, гледа се цялостната визия. Мацката е трепач и отдавна са я оценили професионалистите.

Модел на Виктория Сикрет без цици.. На др. снимки личат циците и, само на тези снимки нещо са и ги изравнили, така че доста е чудно, не е ли

Все пак най-важното е обмяната на хормони и колкото повече, толкова повече!

Това е скъпа и луксозна жена.

Това е много скъпа жена, луксозна играчка за успели господа.

Тази много "скъпа" жена сама си вади парите и е с приятеля си още преди да стане известна. Той също работи като модел. Така че не винаги красивото е "скъпо".

Същото бях писала и аз преди под статия за нея. Момичето е доста земно и не се взима много насериозно, особено в сравнение с други нейни колежки "ангели". А иначе ми прави впечатление, че сред коментиращите господа в този форум преобладава мнението, че всяка красива жена непременно се купува. Откъде да им хрумне, че и красавиците са способни на истински чувства, които се заслужават с нематериални качества.

Да, хора, разсъждаващи като вас никога не биха могли да си я позволят, ако разбирате какво искам да кажа

е как пък всяка маникенка е чела точно тая книга:) въобще не е важно - мацката е изключително знойна и така си е перфектна. На всички, които я оплюват припомням най-висшият, елински, идеал - вътрешна и външна красота.

Преди "50 нюанса сиво" всички манИкенки четяха Пауло Куельо. По-точно четяха кориците.

Кандиската е супер, но за съжаление, за такава жена са необходими много пари, които ти нямаш.

Яко кифле не като нашите оФчи кожи дето се барат моделки...

Като са тайни , защо ни ги споделя?

И две явни - най-вероятно това е и първата книга, която е прочела и изобщо не ме интересува дори и да не може да чете О.о

Че това 50 нюанса в не знам си какво изобщо книга ли е??? Едно 5 годишно дете може да напише по-смислена книга от тоя бълвоч без никаква литературна стойност.

Ей тЪз' ако ми паднИ и шЪ умрЪ щас'лиФ!

Ооооо, и аз брато! Ма надали

Никакво мреке,остааш тука да разказваш,да откараме некой убаФ час....