”Живи легенди” с още 2 международни награди

"Живи легенди" - вторият игрален филм на Ники Илиев и съпругата му Саня Борисова, получи 2 международни награди.

Обратно в новината

Коментари - ”Живи легенди” с още 2 международни награди | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От фестивала за най-много умрели мозъчни клетки по врвме на филм сигурно е взел във всички категории първо място

Много добра идея, прилично реализирана. Че Ники е връзкар и с подкрепа от майка си, донякъде е така, има връзки, но не и в киноиндустрията. По-важно е друго - момчето СТАВА, става за режисьор, за продуцент, филмите му са добри, със замисъл, забавни са и с прилична реализация, не очаквайте чудеса - първо бюджетите са малки, второ актьорите не са първокласни, а просто прилични. И не завиждайте на парите на майка му! Какво лошо има в това, че майка му влага парите си в творчеството на сина си?! Всяка майка би го направила! И е много по-добре така, отколкото в коли и имоти, тогава по-щастливи ли щяха да бъдат хейтърите?

И двамата са много секси!

Прелестни са! Виждам нежност и обич.Виждам вяра в това, което мислят и правят!Не приличат на никои други.Филмът ме очарова, както и самите те.Наистина пазете ги от зли очи и лоши енергии....Дано небето да ги пази.Нека да са живи и здрави и все по-красиви и все по-талантливи...

Така е, като всяка майка и вие си хвалите децата! Права сте!

Въпрос на пари и връзки. Нали знаете на Ники коя е майка му?! И вижте й само клиниката за милиони!

БРАВО - различни, креативни, свежи и позитивни! Все така напред! С нетърпение ще очакваме следващия ви филм!

Много са ми симпатични тези двамата. Първият им филм не ми хареса особено, но беше забавен. Нямам търпение да гледам този. Харесват ми като двойка, и като актьори са доста по-убедителни и играят естествено(Саня) в сравнение с някои други, които са учили за това. Плюс това са интелигентни и свежи. Дано повече такива млади българи да взимат пример от тях.

да взимат пример - а парите и връзките откъде?

Филмът е много забавен и приятен!!Гледайте го!Явно се учат бързо, защото е по-добър от първия

Уредена работа.Саня е влахиня и тази награда е поощрителна към влашкото малцинство в България от румънските власти.Един вид-елате си в Румъния,за нас вие сте номер едно.А Ники Илиев е взел колкото да не се говори за дискриминация.

Филмът не струва - страшен отврат. Актрисата / най - добрата на фестивала / , която между впрочем изобщо не е актриса, по - добре да иде в цирка. Режисьорът да се откаже от амбициите си и да спре да харчи парите на родителите си за тези глупави филми, които никой не гледа.

Боже, Боже, тези си мислят, че са Брад и Анджелина, ужас. По слаба актриса (ако изобщо може така да се нарече) от Саня в България няма

Това сравнение е нелепо, не защото американците са несравними с когото и да било по света, напротив, има къде къде по-добри от тях, а защото това е прохождащ тандем, с добри идеи за филми и опита, който могат да натрупат с времето ще е само в техен плюс.

Глупости. Много бездарна работа. Лошото е, че у нас на твърде много места нещата се уреждат с връзки и такива недоразумения като тези двете "правят кино".

По-хубави са от Брат и Анжелина, по-млади и са българи ...

Точно така е !

Това недуразумение се беше изцепило , че Сталоун е страшно слаб актьор. От тогава съм наясно, че вродените му комплекси нямат избиване.

Факт е : сталоун е много слаб актьор : )))) За "филмите " му да не говорим - еднообразни касапници за индивиди с ментални увреждания , като самия него .

И ти ни стана ясен щом мислиш Слай за добър.

Браво , красиви и талантливи Българчета ! Още много успехи и късмет ! И двата филма си заслужават . Със здраве : ))))

Егаси готината двойка,красиви,позитивни, талантливи като холивудски цвезди.....СКРИЙТЕ ГИ ОТ ЗЛИ ОЧИ.........

Браво, който иззлобее, значи завижда! Направили са филм без лев държавна пара!

Как бе, а ВМА-то частно ли е?!

Млади, красиви и талантливи - живи легенди :) И двата филма, но особено втория, са страхотни!!!

Каквото и да е, радвам се за тях. По някакъв начин са ми симпатични, може би покрай първият им филм, който не беше никак лош. Имаше си пропуски, но изненадващо добро начало все пак. А и бе нещо по-различно от мрачните бг драми и криминалета. Желая им успех и все напред.

Щом на румънците им взехме наградите, албанските и македонските са ни в кърпа вързани... А пък на фестивалите в Уганда и Хондурас направо ще ги разбием... По принцип се радвам, че правят филми, ама нещо не се получава както трябва... актьорите ли са слаби, режисурата ли, ама накрая излиза някаква рядка бозица... А това дето ходи да се моли на тоз и оня бивши величия да участват във филмите по-скоро е минус, отколкото плюс! Преди да бъда наруган от феновете им искам да кажа, че това си е мое мнение от позицията на обикновен зрител...

Дали са връзкарчета, не знам, интелигентна двойка ми изглеждат. Саня ми е чаровна на мен.

Малко са ми посредствени връзкарчета, но са симпатяги и са българи, което не е малко :)