Коментари - Крум и Мая за възпитанието на децата | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

много Крум Савов - един от малкото интелигентни спортни журналисти. Знае добре няколко западни езика. Разбира и от футбол и то доста. Че е темпераментен - няма лошо - повечето фенове на футбола са такива. Обиколи няколко телевизии - не живея тук и не знам къде е сега. Не би трябвало да оставя жена и малки деца за дълго по причини - той си ги казва в последния обзац.

Повечето в НУКК сме (senza nobilita) "без благороден произход" .Малко са "виповете", а и сред тях има хора.

За всички по-хубави училища има подкупи,а и за детските градини...ама не може-100 процента от децата да са по оня начин-смешно е. А и това за нукк е стро инфо-Децата на виповете са по частните училища и чужбина

Гледах интервю с Крум Савов в предаването "Търси се".Изключително надменен самохвалко.За журналистическите умения и способности на жена му - без коментар.

Ей бе много умни тези деца на тези наши "велики" и известни "бг звезди". Пък и толкова възпитани, че чак страх ме хвана. Чудя се дали НУКК приемат циганета или деца на "простосмъртни" родител (въпроса е риторичен)

има,има-моето

Да,тези деца са там- те са малцинство...както и стотици други деца,на нормални хора,като мен.Ако нямаше там деца с акъл-Нукк нямаше да е сред първите места по успех.

Важното е, че си вярваш колко си велик. И коя е тази статистика в която "Великия" лицей е водещ по успех.

Класация на училищата в София и в страната според показаните резултати на матурите в 4, 7 и в 12 клас Училища с най-висок среден тестов успех след 4 клас в София: 1. Частно основно училище с изучаване на немски език ВЕДА 2. Частно езиково средно общообразователно училище Дорис Тенеди 3. Частно основно училище с ранно чуждоезиково обучение Българско школо 4. НУКК 5. Частно средно общообразователно училище Свети Георги 6. 40 СОУ Луи Пастьор 7. 127 СОУ "Иван Николаевич Денкоглу" 8. Частно начално училище Питагор 9. Частно средно общообразователно училище Евроучилище РОВЕЛ 10. Частно средно общообразователно училище Евростар

От частни училища международни състезатели по всякакви науки не съм виждал. Жалко е, че децата от добрите държавни гимназии, като например СМГ, трябват сами да си търсят спонсори, че да отидат да представят страната на международно ниво, а когато се връщат в страната със златните медали, ако някоя медия се сеща да го отрази, то ще е в рамките на статийка, наполовина от тази "новина".

Тея двамата са страшни комплексари!

Ама само вие ли имате деца бе .

Аз нямам деца и не съм пристрастен. Директорката на Лицея е една от най-корумпираните хора в България, Питайте я как преди няколко години "си закупи" апартамент за жълти стотинки ог АДИС - агенцията за дипломатически имоти. Лицеят е пълна ПОРНОГРАФИЯ - там учат малки и по-големи бездарници - деца на измислените български ВИПове като провинциалната тетка Салич, Петко и т.н. самозабравили се Сульо и Пульо. Това са нагли и бездарни деца на прости и измислени родители - да ме прощават българските ВИПове. Питайте къде учат завършилите лицея - ако въобще учат някъде - то е в най- смотаните университети.

Точно така е! Без да повтарям казаното, всяка една дума е вярно написана!

Възпитаници на Национален учебен комплекс по култура са децата на вътрешния министър Цветан Цветанов, ексцаристката Весела Драганова, соцдепутата Кирил Добрев, сина на Искра Фидосова, Надежда Нейнски, Ахмед Доган, както и на шефа на НАП Красимир Стефанов. В лицея учат още наследниците на покойния Жоро Илиев и вдовицата му Мая. В същото училище е записана и дъщерята на Ани Салич, Хана. Това е училището и на сина й Лазар.

Да,тези деца са там- те са малцинство...както и стотици други деца,на нормални хора,като мен.Ако нямаше там деца с акъл-Нукк нямаше да е сред първите места по успех.

А мангала по средата кой е?

Chefo77

Мангала е ДиДжей Теди Джорджо, но ние си му викаме "чехльо", защото жена му го строява пред хора редовно :)

Офф се тоя италиански лицей, Какъв е изпита - броене до 10 000...лв? Или изискванията са по-големи числа ????

Какъв е изпитът не знам, но го покриват само деца на известни родители :)))

Само две деца ли са за първи клас тази година?!

*Коментарът е скрит, защото на модератора му се изтропах в трахеята

Kруме,за колко пари се представиха отлично на изпита децата ти?

Преди много години когато бях младо гадже този Крум бе на никой неизвестен четец на спортни новини....вървя си по витошка аз и крум ме спира да ме сваля хехе и тогава ми каза знаете ли ,че луничките са признак за наивност ха ха та това съм запомнила за крум търсеше мацки той и явно си е намрил точната да са си живи и здрави

льобопитно ми е дали си се омъжала ?

Разбира се щастливо омъжена съм с дете но не за крум де хеххеххе

Явно е циркулирал по Витошка,защото и на мен ми се случи същото :-))) Нямам лунички,та лафа за свалка беше някакъв друг.

Крумчо не пропускаше свалка. Голям женкар е, или беше...

Както винаги коментарите по-интелигентни от новината.

В италианския лицей се влиза с пари, а не с изпити!

Dir - оправете си заглавието. Помислих си, че статията е "творение" на Деницова.А за тези от снимката нямам думи. Силиконова аптекарка, която благодарение на деденцето до нея е станала "водеща" и то на какво само предаване.

С този приятел чалга ди джей по средата, ясно е възпитанието - пак по средата - между спорта и чалгата.

и се чудиш - кой е по-тъпият. Важното е да си вярва, че има хубава жена, няма значение, че ние не мислим така.

Гледай си децата, драга, чаткането на минуси в интернет, няма как да те направи от нищо нещо, нито да накараш хората да те харесват, госпожо Посредственост.

Поредната платена пиар публикация. На кого му пука този смотаняк и неговата креватна половинка как си възпитават плевелите?

Как нямат срам тези хора, само техните деца умни и можещи, като, че ли ние ядем доматите с колците и не знаем как става приема там. Това училище си е направо за прокурор.

В ТОЗИ ИТАЛИАНСКИ ЛИЦЕЙ УЧАТ НА ВСИЧКИ" ВИПОВЕ"ОТРОЧЕТАТА. И МОЯТА ВНУЧКА Я ПРИЕХА , НО СЕ ОТКАЗАХМЕ ЗАЩОТО НИВОТО ИЗОБЩО НЕ КАКВОТО БЕШЕ . И НАШЕТО ДЕТЕ НАИСТИНА СЕ ЯВИ НА ИЗПИТИ И ГИ ИЗДЪРЖА , А НЕ ДА ПРАВИМ ДАРЕНИЯ. НЕКА УЧАТ ТАМ ДЕЦАТА НА ПЕВИЦИ,СПОРТИСТИ И ТЕМ "ПОДОБНИ "ВИДНИ ЛИЧНОСТИ "

...деца на всички вип чалгаджии, включително и на това майско селянче с несъразмерен за фигурата му силикон и мъж без вкус.

"Близнаците им се представили успешно на изпита в Италианския лицей." Трудно бих си представил обратното за толкова известни, някои и много красиви, хора в БГ. ;)

В това училище са само деца на депутати, певици, тел.говорителки и всякакви други псемдо звезди, а изпита е парлама, за да кажат на ватманката или учителката защо не са приети децата им.

Задачите тази година бяха толкова трудни, че без да са ги получили предварително, е абсурд да ги решат сами. Така че Крумчо и тунингованата му жена да не се правят на интересни.

много съм любопитен да узная какви са били задачите на кандидат първокласниците?

Задачите са прости като фасул. Аз взех един комплект и сина ми ги реши за 3 минути. На изпита обаче момата, която го изпитвала видяла с каква скорост ги решава и в средата му казала"Браво моето момче! Отлична рабата! Стига толкова." И естествено резултатът е че той не е решил половината задачи понеже не сме от верните хора. Чудно ми е само защо му казват италиански? Ние си имаме други думички за такива сборища.

се възпитават и от десетките детегледачки. Както вече писаха, сменят ги на няколко месеца, защото не им плащат. Нормално български "Елит".

"Като строг баща, Крум дори се притеснява, че децата му са прекалено възпитани и деликатни за днешния ожесточен свят." Ми не бъди толкова строг бе. Ще ги направиш страхливи и боязливи за цял живот.

В Италианския се влиза с връзки, не с изпит!

И аз така мисля. Иначе ще излезе, че децата на всички известни и богати са надарени с нечувани таланти. Какво ни се перчат. Все едно не знаем.

"А и не върви с малки деца и красива жена да си отпуснат дроб", казва той и допълва пък и селското в мен не моа да го скрия

Мая Савова нали е фармацевт по образование как така стана водеща. Тук в България всеки работи това за което не е учил. Балерината е логопед, логопедът е водещ и т.н. А т.нар. Италиански лицей е голяма порнография. Как все отрочетата на "видни" "светски" люде учат там. То не бе гения на Софка, на тетка Салич, на мутрата Петко- танцьора и други знайни и незнайни герои. "Великото" школо да го преименуват на "Академия за наследниците на "титаните" на мисълта". Вундеркинд е татко, вундеркинд ще стана АЗ.

ти пък, много я надцени!!! НИКОГА не е била такава, не ми се обяснява, има достатъчно информация за тези, които не я познават.

Здраве и щастие на цялото семейство и весели първолачета! :-)

Изпити за първи клас- тия нормални ли са.

Е защо не? И аз съм ходила на изпити за прием в първи клас (нищо, че беше преди 17 години и в доста по-малък град).

тоя лицей е такъв майтап....плащаш си и готово, пожелавам им да влезант в Кеймбридж и тогава да се фукат.А Крум е много нисък за мъж

Като гледам не му е попречило. И жена има и деца и пари....

че си дроб - дроб си, поне се стегни... едно отпуснато нещо ти стига, круме...

Тия двамата са толкова антипатични, никой не ги иска, но постоянно ни информирате за тях. Поне плащат ли?

Е то е ясно, като си плащаш, ще вземеш теста! И то в италиянския!

"Крум Савов."...това цяло изречение ли трябва да е?

Ами то е многозначително - як и ...тъп. Точка.

Трябваше в заглавието да напишат Крум Савов. С големи букви. И чак след това, ама два абзаца по-надолу да говорят там за някаква си Мая и децата. Никакво уважение нямат към личността КРУМ САВОВ(вълнувам се и неволно пускам сълза, докато го пиша). :-))