Джеймс Артър влиза в българския ”X Factor”

Победителят в британското издание на шоуто ще стане част от третия сезон на "X Factor" България, който стартира на 9 септември от 21 часа по "Нова".

Обратно в новината

Коментари - Джеймс Артър влиза в българския ”X Factor” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

всички тези музикални предаваня като х-фактор , идол.,талант , конкурсите на слави трифонов,използват учасниците като дърва за огрев използват ги ,правят пари покраи тях после ги оставят и ги хварлят да се гърчат в бавна агоня

90% съм съгласен с вас. Това е факт. До тук само 2ма реализирали успех са от Х-Фактор. Рави и Жана Беге...... Но до тук. Гледам горепосоченото и гласът само заради талантливите деца и хубавата музика. Всички други "реалитита" са пошли.

Извинете простотата ми и духовната ми низина, но кой е Джеймс Артър? И ако все пак е някой, свършиха ли талантливите български музикални примери?

Нямам думи да изразя колко ме отвращава това предаване...

Я па тоа.

Опа, що за недоволство "Я па тоа". Ха, има талант, станал и известен...че и селско изказване..

Да бе, този кога стана ром, кога му почерняха задните части, че вече помага като експерт? Или май сме му като Сомалия, където дори чистачка от Англия е топспециалист по всичко и готова за министър...

Нали и Дивна беше жури. И тя е толкова компетентна. Въпреки че и другите не ми харесват. Доколкото си спомням, Невена Цонева съдеше Саня, поради неспазване на договора. Така че, победителите от това шоу много-много не печелят. Продуцентите правят парите. А младите изпълнители ги лъжат, че ще пробият.

office@

Единственият човек чиито песни са тъжни колкото тези на Графа...

спечелил х-фактор разбрахме ама не разбрахме кога стана спец зада велзе в къщата на съдиите

Ох, на дяда. Ши го ишпапкам.

сладурче е...

На кой му пука за тоя 'асматик'. Ако не беше рекламата "X-фактор", едвали някой щеше да го слуша. И като цяло, колко негови песни има като хитове в България, че го представят като 'мега звездата, която ще помага'?...

Я си слушай чалгата и мълчи!

...и ако не друго, поне малко се ограмоти, че е срамна работа твоята - пише се "асТма", "едва ли" се пише отделно.

Уж компетентни по въпроса, а всъщност хич ги няма. Като стигнете до там пак говорете, и за начало оправете си българския, че е срамно.

Много е талантлив, страхотен глас. Фен съм му, след изпълнението на финала.

Айде бе, не думай ! И какво толкова е изпял ?

Пипи е написала, че човекът е талантлив и има страхотен глас. Това е нейно мнение и е изказано културно, а е проява на лошо възпитание да се репликира подигравателно и не на място. Още повече, че е съвсем друг въпросът "какво е изпял". Само между другото, за краткото време, в което се изязява, момчето има няколко доста приятни песни - напр. Impossible и Recovery.

Да не е само от американското предаване, а не британското?

Ей това е идола на днешното време от мъжки пол - с поглед на влюбена крава, ревящ по съсипаното си сърце от изчезналата му "любима".

Това е нормално и за предпочитане, отколкото да се държи с любимата като с танцуваща мечка:,,... покажи на тия хора как се мяташ, как се...,,

Малко уточнение, че много грамотно пишеш, за разлика от някои смешници, които рецитират - "Как СА мяташ, как..."

Джеймс Кой ?

Артър- не Бонд. На Джеймс Бонд пее Тина Търнър-,, Golden Eyes,,.

Джеймс Гей от Британия....