Знаят ли наистина мъжете какво искат жените

Мъжете смятат, че знаят от какво се нуждае една жена, за да изпита удоволствие в спалнята, но дамите не винаги са на същото мнение.

Обратно в новината

Коментари - Знаят ли наистина мъжете какво искат жените | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мъжете ни много добре знаят как и какво трябва да направят, ама и за това много почна да ги мързи.виц- "Мъж казва на жена си:-Скъпа ще правим секс тип пчеличка.А тя-О, ще ме намажеш с мед и дълго ще ме ближеш.Той-Не. Ти кацаш, смучеш и отлиташ."

Toni

Тоя от вица май не знае за новата поза-"гръб в гръб" .

Истината е ,че голяма част от мъжете изобщо не се интересуват как могат да доставят удоволствиена жената и най-вече -не им пука. В същото време като се блъскат 10-15мин. като животни си мислят , че са големи майстори. Няма жена /без патологиите/ която да не може да изпита оргазъм , но зависи на кого ще попадне.

Цялата работа е да се внушава разюздано поведение. За мъжете порно списания и филми, за жените женски списнаия, на които винаги на първа страница кокетно винаги фигурират думите секс, флирт, оргазъм. А резултатите? ;-)

Жените не спират да искат. Те това е!

8901

Това клитор какво е? Яде ли се? Боли ли? :-)

Доставя му се удоволствие. И най-вече на неговата притежателка.

Жените не обичат да им бъде отказвано, независимо за какво става дума - разходка, покупка, планиране на нещо сериозно, промяна на дома, храна и хиляди други дребни неща... - съвет към мъжете - не отказвайте! Дали ще направите нещото наистина е друг въпрос, особено, ако има време до неговото приключване - но ясният отказ може да разяри всяка жена. ПС - пълният портфейл, както се коментира тук, не винаги е гаранция за щастие.

И за "спалнята" важи да не се отказва :) но пък тук има доста ясни срокове....

А как да не откажа като нямам пари? Примерно за покупка или нещо друго което се купува? И да не искам да откажа, като нямам пари, как да стане? :(( Иначе за в леглото никога няма да й откажа :)) Там по скоро тя може да откаже защото съм ненаситен :P ps:дойдоха такива време че за жените в България има повече работа и много по лесно си намират работа, отколкото мъжете за които е адски трудно да се уредят и намери в БГ. И жените вече осигуряват повечето финанси в семейството, така се случва ако сте забелязали..

"23 % не могат да намерят клитора". Е, не. Ще падна. Ама то това е все едно да търсиш игла в купа сено ли, що ли?! Невъзможна работа. :-)) И статията пак е написана неграмотно. Някакви проценти, ама кой са питали, кога. Не се знае.

Явно 23% са кръгни идиоти-все едно да не могат да намерят къде да влезнат...ама , че има големи "майстори" , които наистина не знаят това и онова е вярно.

щом повечето жени симулират по време на сех няма смисъл дали ще разбереш или няма да разбереш от какво има нужда жената. и както е споменавал дя-до водещо при жените е дебелят порфеила.

дя-до

То голямата тайна! Жените искат голям портфейл и голям.... Първото компенсира липсата на второто.

А второто компенсира ли първото? Защото аз имам голям.... но портфейла ми е празен.

Не вървиш!

Стана така, че и мъжете търсят голям полтфейл и забележителен балкон/тезгях. Липсата на второто се компенсира от първото. Лошото е обаче, че търсят и празна глава. Не всички разбира се де......Получи се обаче, че оптимално надарените с от всичко имат проблеми.......Другите се напасват, нямат такива екзистенциални въпроси и съответно терзания и хич не им дреме:)