Американци произвеждат мебели за котки

Американци започнаха нов бизнес, след като си взеха коте, което ги вдъхнови да създадат мебели мъркащи любимци, съобщи Ориндж нюз.

Обратно в новината

Коментари - Американци произвеждат мебели за котки | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

новина ако от котки правят мебели :)

Дреме им на котките!

Забавляват се, но повече обичат да се забавляват навън! Да гледаш котка затворена в апартамент е по-лошо от това да гледаш куче в апартамент, кучето поне го извеждаш навън да тича за по няколко часа, а котката се чуди как да се измъкне и къде да задоволи ловните си инстинкти.

И аз така си мислех, та занесохме нашия котарак на село на чист въздух и свобода да лови, каквото си поиска. След три месеца си го прибрахме, измършавял, изпохапан от чужди котки, издран, явно от плъхове/големи са колкото него/, неспал, проскубан и с инфектирани ранички от кърпежи и бълхи, въпреки капките против тях! Като капак след битки някой му беше изтръгнал нокътя на единия крак и зееше дупка, инфектирана и едва стъпваше. Гледам ги уличните котки, като никой не се грижи за тях, много са болни, слаби и наплашени. За котката май най-добре е да си мърка в къщи на топло до стопанина.

Ти май говориш за дивите котки. Иначе на домашните котки никак не им е зле удома. Имахме и ние котарак. Всеки път като "бяга" след половин един час самичък се връщаше и седи пред врата. С кучетата е друго, не са за апартамент (освен ако не е някакъв дребосък де).