Деси Цонева: Синът ми почти не вижда баща си

Дъщерята на Митко Цонев - Деси, е категорична, че за нея бившият й съпруг Янчо Таков не съществува.

Обратно в новината

Коментари - Деси Цонева: Синът ми почти не вижда баща си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А когато се жени за сина на Янчо Таков, къде ти беше мозъкът, жено?

ок ,но защо трябва да я гледаме тая и да ни обяснява за глупака янчо. и моя бивш не е виждал сина си от 35 години,но аз го отгледах и изучих и сега е добре детето ми,но не ходя да рева по вестници и телевизии.ебах го и в простите хора в тая дарява.коя е тая глупачка просто не я познавам,за да ме интересува дали сина и виждал ли е баща си.

За кой Янчо Таков става на въпрос? Да не е внук --Янчо? Защото старият дърт Янчо ,е по-стар и от Митака ЦонеФ.. оТОЧНЕТЕ!

Добре че е дир.вг ,че да разбера че на мазния Митко Цонев това е щерка му и се оженила не за кой да е, ами ,както казват тук някои във форума-навързани като свински черва.Та аз искам да и кажа ,защото знам ,че ще прочете всичките коментари... Абе ,къде си тръгнала бе ,мойто момиче,за този старец да се жениш бе,нито ти е на акъла ,нито ти е на манталитета.Янчо е пич ,но за неговото поколение ,а ти какво дириш при него,че седнала и да пише ,че не искал да гледа дето то си и така ги устройвало.Ами той му е дядо бе ,прав е човека ,ще се занимава на тез години с пеленачета.Да си мислила ,ама те 80% сегашни млади всички с празни кратуни,Хак ти е! РС:Жалко ,че накърняваш авторитета на известния си баща ,ама той е нагаждач и вечно лукаво усмихнат ,така че.....хайде със здраве !

Беше омъжена за младия, не за стария :)

Хубаво е, че си читател. Сега остава и да се научиш да мислиш.

според мен голяма част от разведените жени злоупотребяват с дадените им права за отглеждането на детето .а и с стръмежа им към финансовото изнудване те ги отбласкват и ги отдалечават от децата.

Чест прави на бащата, че запазва мълчание по развода. Тя какво очаква - ние да оправим отношенията им ли? Това са лични неща и абсолютно не ме интересуват.

за първи път я чувам тази жена?! на пъпеша ли е щерка?тоя таков от червените крадци ли е,ако е от тях,това са нормални отношения :д

Той просто не може да чете и пише затова мълчи. От друга страна винаги е или пиян или надрусан

Понеже имам "удоволствието" да познавам и двамата , мога определено да кажа ,че по долния е тя . Янчо от както го помня си се държи по един и същи начин , пие , перка и се влачи по курви. В началото тя се правеше на "светица" и като го върза , се разкри . А това, което показа даже него го отрати . С една дума същата като него , само, че в женски вариант ....

Веднага го местя от единия в другия.

И аз ще го оставям. Не мога да му насмогна на пиенето и магистралките. Дано се разберат за безплатната пиячка и белото в брадъра за да го видите какъв е и после обвинявайте Деси

Тези комуняги са се навързали като свински черва. Сега и внуците и правнуците им ще трябва да търпим.

Напред до пълна победа на модела от бившия Съветски съюз: Семейството се състои от майка и дете/деца, бащата е само за оплодител.

КАЗВА СЕ ОСЕМЕНИТЕЛ БАТКОВОТО .

Престанете да пишете за мамини дечица, до там води угаждането и уйдисването на всякакви капризи!

Независимо какво се е случило между двама човека и как са се разделили, детето си е дете, то има други усещания към бащата и нещата не трябва да се смесват. Той трябва винаги да може да го вижда, а ако не проявява на моменти желание трябва да му се обяснява, че има и отговорности не само парични разбира се, а морални такива. Тази девойка е доста объркана май.

Още помня сватбените им снимки с цялата рода и коментарите към тях колко са щастливи и колко се обичат.....как тъй помръкна таз любов голяма???

КАТО СЕ ЖЕНИШ ПО СМЕТКА, ТАКА Е СКЪПА...........НЕ ЗНАЕШЕ ЛИ ЗА КОГО СЕ ЖЕНИШ, КУХА ЛЕЙКА ТАКАВА

Жалко за красивата баба, която имат и за талантливия дядо, който имаха.

Деси Цонева, който я е виждал по заведенията, и не само там, шмърка магистралки като за последно, полети с обилен концентрат, след което нещата прерастват в с.е.к.с. оргийка в апартаментчето й или на чужд терен! Това работи тази... Разврат! То не е сигурно, че детето й е от т.нар. баща!

Е прекаляваш!Много злобно и интригантско!

Много са й изпъкнали очите на таз лелка, да не е болна от базедова болест.А каква работи?А, сетих се, като Мика С.-НИЩО.

Hе са изпъкнали. има красивите очи на баба си Aнахид.

Баба й Анахид е била една от видните столични красавици. И сега е чаровна , което не може да се каже за другарката от снимката. Жестока нещо е генетиката...

.....драйф....драйф.....тия пионерски ..

Малеееее егати и кефа,ама са се навързали като черва са.Червен до червен и в червеното пак червено.А за Пенчо Кубадински ІІ-ри и ІІІ-ти нищо не пише.Много ми е интересно.

Нещо не вдявам - това същия онзи Янчо Таков ли е, дето преди сто години беше ортак на Кеворкян? Тази девойка не е ли на възраст да му е ... айде дъщеря, да не кажа внучка? Ако греша, простете невежеството ми за хай-лайфа, ама просто се изненадАх.

Син му е, май:-)) носи неговото име:-)

Не това е синът му, но журналятя не се сещат да добавят-младши и стават грешки. Внукът на Димитър Цонев е Я.Таков-ІІІ

Благодаря, че инак нямаше да заспя нощес :)))

що бе,нали голям шум беше, че ще се сродяваш с тази велика партиина рода,та и детето си кръсти с това звучно и хубаво име,нещо не ти се получчиха нещата.

Нас червеното знаме, родини...Ние сме на всеки километър......Пффффф

Само едно ще ви пожелая - точно вашите деца да не им се налага да имат такива бащи. Бъдете здрави!

все пак ти се ожени за него, а не ние. следователно точно на нашите деца това не може да се случи. и ти бъди здрава

Ами маце, като сте от голямото добро утро и искате бракове по сметка...ето ви !

с сигурност нашите деца няма да имат родители като вас.нали женитбата е личен избор къде ти беше мозъка като го взе .освен това не се знае кои е по калпавят ти или другата страна понеже за сега слушаме само твоята верся която се съмняваме да е много достоверна

Тази няма за какво да се притеснява. Намисля си желание, дръпва единия край на мустака на Митко Цонев и нещата се уреждат. Само не е ясно Митко Цонев чий мустак дърпа.

дя-до

Що? Мъжът ти ли не му дава да го вижда?

Като се има в предвид каква си долна наркоманка и к..ва по-добре да не вижда и тебе!

Много добре е направил,даже е закъснял !

Поредната тъпа овца.

и наркоманка .....

Пишеш глупости!жената е решила сама да се справя,явно бащата не става за съпруг или не е дорасъл за семеен живот,така че нейна си работа,тя ще се грижи,а бащата шапка на тояга!

В Бг ,..какво ли не се случва ,ИЗВЕСТЕН,НЕИЗВЕСТЕН ,...ВСЕ В ГРАФА ----''ЗВЕЗДИ''????? КАКВИ ЗВЕЗДИ??????

В тази държава, нищо незначещи безработни индивиди ни занимават с интимните си проблеми, а нас слабо ни интересува.

е, и ?!?

мене ми е през бай Хой

Не знаят колко ни помагат, като не искат да си виждат децата :) много по-лесно е за детето да знае кой е родителят му и да не се раздвоява. Вече 10 години живея в хармония - сама с дъщеря си :)

това показва колко си егоиска , лишаваш детето ти да се запознае с баща си .винаги децата са жертвата на родителите

Не бързай да съдиш жената- не знаем що за човек е въпросния бащица. И по принцип да- детето трябва да има връзка и с другия родител, освен с тоя ,при когото живеер нооо....много е важно въпросният или въпросната поне да прилича на човек

проста женаси затова *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

не разбирам какво те устроива след ,като детето не вижда баща си. питаи детето него дали го устроива

тая явно е същия пъпеш като баща си след като е решила да изнася семейните си помии по медиите

След всичко светско, което следя - тази вече наистина не я знам коя е?

Деси котенце, не се кахъри моито момиче, ела си при мене, хубава женичка си, откога си мечтая за тебе, разкарай го този Янчо той нете заслужава, аз съм мъж за тебе, ще си те гледам като писано яйце.

Имай предвид, че е доста разглезена и егоистична!

Как стават тия работи, чудя се, голяма любов, деца, зрели хора и изведнъж край, даже и не искам да чувам за рода му. Ами няма ли друга баба и дядо, те не искат ли да виждат внучето си? Страшно е детето да расте без баща. Може да е задоволено с всичко, но други си е вниманието.

Зорлем никой не може да бъде накаран да се грижи за дете/внуче. Стига все сте нападали майките, че са виновни за всички беди по света.

Къде прочете, че нападам майката?

Чак пък страшно!!! Не си права...

....гадно е .....детето не расте нормално

това се случва когато маиката е пълна с злоба и две не вижда

Toni

Как деца им разждате, после не искате и да чувате за тях?

може би като не ти излиза сметките така става