Бременната Йовович в страхотна форма на премиера

Актрисата показа наедрялото си коремче на премиерата на новия си филм "Цимбелин" във Венеция.

Обратно в новината

Коментари - Бременната Йовович в страхотна форма на премиера | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе добре си изглежда жената, какво само й коментирате годините, има си кариера добра, съпруг, сладко детенце, сега очаква още едно, аре стига на тема години, това само в България го има да се одумва кой на колко е.

На глупаците, които казват ,че Мила е стара и грозна ще кажа ...ТЯ Е УСПЯЛА!! И това автоматично я прави привлекателна и готина. За разлика от повечето 20 годишни барбита, които нито на 20,нито на 40 ще постигнат нещо. Тоест и млади, и стари все ще си останат грозни !!

Много привлекателна!

изглежда добре за годините си, но пък от що толкова да се вълнуваме за формата й, много наши актриси изглеждат доста по-добре от нея, ами покажете и нашите най сетне.....

Че тази йовович е одъртяла - ми одъртяла си е! К'во готино гадже си беше преди години, не можеш я позна сега! Че в тази тъпа и клюкарска рубрика "Лайф" влизат предимно жени, си личи от рейтинга на коментарите. Ако пуснеш коментар с някои истини за характера им, веднага те засипват с "-" и епитети "тъмен балкански субект". Щото те са най-великите и вечно неразбрани! А е напълно ясно, що за хора са, щом посещават напълно сериозно тази рубрика - тъпи и ограничени, както и нискокултурни. Ха-ха, можете да ме плюете колкото си искате, но това изобщо няма да промени фактите за Вашето състояние, "мили" комплексирани български жени и девойки! Аз влизам тук, само колкото да се удивлявам на Вашата простотия.

Колко вярно

Аз като прочетох коментарите, 80% са на мъже, а от тях пък 80% са на субекта Мan, който си мисли, че е генетично чудо или шотландския боец и от тази си позиция плюе ли плюе по напредването на възрастта - типично като тъпоъгълен Ганьовец.Та ти и той или сте едно и също лице, или и ти спадаш към описаните от тебе субекти.

Ще се съглася с Man - хич не й е понесла възрастта. Като си представя какво извънземно същество беше в "Петият елемент" и ми дожалява. За жена, която носи на години признавам Мадона. Тя и над 50 си изглеждаше доста съблазнителна бая време. Сега вече не.

Колко бая време Мадона след 50 те е изглеждала доста съблазнително? 10-на години ли? Или само 6?

Мила си е мила, но тоя с костюма на пиксели от общата снимка ме изкефи яко

Не е остаряла бе - погрозняла е - вяроятно от живота на запад. Не че на снимките изглежда зле обаче там грима много помага

Най-сетне и Жана Д`Арк да остави наследник. Да се пази от огън и клади.

Малка поправка - 40+, не 30+. Има голяма разлика при жените :-)

ман по принцип е прав когато казва че една жена на 20 не е като на ч0+.природата го доказвала. но не винаги вазраста е водеща всичко е индивидуално има жени на ч0+ изглеждат много добре с супер визят плус улегнал характер .а има момичета на 20 и изглеждат зле. та не бива да обобощим.

На 40 повечето жени се скапват, кожата потъмнява, сбръчква се. Тази беше готина на 25, но сега... та тя може вече да е баба.

Типично мнение на балкански комплексар. Такива по вашите ширини има много, за съжаление. Невзрачни, незабележими, без някакви таланти, без кариера, без характер или умения, със скучен и сив живот. Единственото което могат е да плюят и да злобеят, за друго не ги бива. Ааа, и още нещо - тъй като са неудачници, жените ги отбягват, затова карат цял живот на ръчна, хахаха

Комплексиран отговор на типична булгаристанка, страдаща от житието си в БГ. За твое сведение от години не живея в БГ :-) А че, Мила е остаряла, то се вижда с просто око. Да си на 40, когато си от Балканите не е като да си на 40, ако си западнячка. Беше супер готина, но времето си казва думата. При мъжете е ок, но при жените... стават грозни на 40+ и след това.

Тя е на 39г. и е в топ форма с каквато малко 20 годишни могат да се похвалят. Това само в бг така се гледа на жените, на запад 40 те са новите 30...

Преди 15-тина годинки изглеждаше ок, но сега... И не е на 30+, на 45+... Подпухнала, сбръчкана. А какво гадже беше като млада.

Мила е 75-ти набор. Ако можеш да смяташ ще видиш на колко е. Живяла съм доста време в чужбина/ Европа. Имам чувството, че само тук на старостта се гледа като на порок. А жена на 38 години не е стара, а в разцвета на силите си и за един истински мъж е много по-предизвикателна от едно 20 годишно момиче. Ти от кои си?

На 39. Грешка:)

Леле колко е остаряла... Ако не бяха написали името, нямаше да я позная. И тези бръчки...

Е, айде сега, очевидно е, че изглежда добре отвсякъде. Това е така, дори и да е "остаряла" /не че човек на 30 и няколко може изобщо да се нарече "стар"/. Хора, разберете, възрастта не е порок.

Представям си ти на какво ще заприличаш като остарееш. А да наречеш 30+ жена стара трябва да си яко комплексиран.

снимка 7 се вижда, че Йелчин е "обрал точките" във Венеция

Хехе, без конкуренция и точка!:) Но е сладурче и свежарче момчето:)

Блазе му на мамула!

СтраОтна е!

ИЗЯЩНА, и много много талантлива