Принц Хари: Нямам търпение да видя как брат ми страда повече

Първата реакция на принц Хари, веднага щом бе обявена новината, че брат му очаква второ дете, обиколи английските медии.

Обратно в новината

Коментари - Принц Хари: Нямам търпение да видя как брат ми страда повече | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всики мнения до тук са положителни! Ретро политическа системна от 16 век. Гнила,мухлясала, изгнила. В английския парламент все още депутатските места се заемат по наследство. Каква извратеност и после защо има гей парад. Вой голямата заслуга на Кралицата, ече все пак ппрати жена за посланник, а не гей.

Започва се кампания за излъскване на Чарълс - май на бабетката кралица и се вижда краят.

днес погледната от разстояние Диана изглежда като егоцентрична и амбициозна да получава внимание и бере популярност жена, неготова и невъзпитана да заеме отреденото й и избрано от нея място в кралското семейство. поведение на холивудскща звезда не на бъдеща кралица. Което говори и за не особено висок интелектуален багаж.

Много нормални, много земни, адекватно държащи се млади хора според ситуацията.Не им е лесно, въпреки че всеки ще каже - да им имам проблемите.Но има една английска поговорка "благородството задължава" и те се справят чудесно - не закостеняло, разчупено, с достойноство. Генът си е ген.

монархията е анахронизъм. колкото по-скоро бъде обявена република англия - толкова по-добре. римската империя, османската империя, византийската империя ги няма вече. време е!

живееш ХХХ, изостанал народ!

За кой е по добре, за тебе ли - велик историк? Републики колкото си искаш - дори и РУСИЯ е, и? Какво му е хубавото? България е също РЕПУБЛИКА!!!!

9.9. и монархията се премахна! Колко наивни хора пишат ли пишат и ни показват как ЗНАЯТ СВЕТОВНАТА ИСТОРИЯ /дебело поръсена с НАФТАЛИН/

АБЕ, НЯМАТЕ ЛИ СИ ПРОБЛЕМИ, ЧЕ РОВИТЕ КОКАЛИТЕ НА ЖЕНАТА

вие сте много добре та пишете за Даяна

Хари, спокойно. За Вас ли да мисля? Оправяйте се. Братя сте.

Принцеса Даяна е велика - мир на праха й. Красива, умна и перфектна майка. Не знам как го търпеше този изрод и рептил Чарлс толкова години преди да се разведе. Роди две прекрасни деца на династията Уиндзор, а онси изрод й изневеряваше с това чудовище Камила. Не й ровете костите - благодарени на нея и само на нея Хари и Шилиам станах нормални хора, а не изроди като баяа си и брат му Андрю.

Велика е Баба Тонка Обретенова, а Даяна беше некаква си мърла и кифла...айде у лево, селяни довчерашни, а сега фенове на разни измислени кумири...

Турските и американските сериалчета не прощават! Фльорците стават героини!

Аз също.

пак е писала, но не е съвсем правилно: Нямам търпение да видя как брат ми страда още повече." Правилното в шегата му е така: "Нямам търпение да видя как брат ми страда И АКО Е МОМИЧЕ още повече."

Стою

Шега ли?

че е шега - но ката не ви пускат в България интервюто в оригинал, си мислите все неприятни /злобни/ неща! Хари се беше разкефил!

Училищен психолог вика на среща родителите на един ученик и казва: -Вашето дете е злопаметно, завистливо, злобно, отмъстително и разпространява невярна информация сред съучениците си! Безпомощно родителите питат: - Как да му помогнем?! - Насочете го към журналистика!

най-добре да пукне, таман няма да се мъчи а и един паразит по-малко ще остане на земята!

jurnalitite sa nai-dolnoto pleme

Че колко съперници е имала Даяна? Доколкото е известно тя е само една!

И кой каза,че Даяна се е обаждала?Камилата ли?Ега си противното животно!Ама, доколкото чувам,май ще й духнат под опашката.

Така като чета - виждам, че журналистката го казва, а журналистите са образовани и компетентни хора и на тях трябва да им се вярва, защото те винаги обективно отразяват истината. Освен това за разлика от обикновените хора разбират от всичко и мнението им по всички въпроси е меродавно. Затова е важно да се гледа телевизия, новини, да се четат журналистически статии и списания и вестници и т.н. и т.н.

Ще и духнат под опашката, но Камилата води преговори за солидна сума обезщетение. Заплашила е, че ще напише книга с всички пикантерии от кралския двор и сега се чудят как да и затворят голямата уста.

тоя е отвратно създание -поа физиономията му личи

Какво очакват от Даяна да си седи кротко и да се самосъжалява ли, при условие че мъжът и си кръшка зад гърба и с камилата и е била използвана като инкубатор от кралското семйство. Хората я обичаха , защото имаше чувства и емоции като всички нас , показа че е Човек с всичките си позитивни и даже и негативни страни, но с главно Ч. Даяна не се вписваше в лицимерния и снобски кралски двор- това е истината...

Е да не се беше женила за крал, ако не беше искала да я ползват за инкубатор. Тия бракове са по сметка, не по любов. Тя Чарлз преди брака го е виждала не повече от 3-4 пъти доколкото си спомням...

Империята никога няма да се разпадне!!!

Така са говорили и за Римската.....

Пишат - не пишат - Империята са разпада!

n

За пари биха написали всичко, а на тази Пени Някоя си май са и платили много повече от пари :(

ЩЕ ПОЗНАЕТЕ ЛИ ОТ ЕДИН ПЪТ И ПОЛОВИНА КОЕ СЕМЕЙСТВО Е ПЛАТИЛО ЗА ТОЗИ ПАСКВИЛ. . . Сам дето са пропуснали да напишат, че Даяна е закусвала малки деца.

Тея са просто отвратителни!

Що и надигат костите на жената - такава била онакава, има една приказка - за мъртвите или добро или нищо. Явно е била личност и то обичана , а платени драскачи да я плюят след толкова години нито им прави чест нито нищо. Да са живи и здрави синовете, снахата и внучето и бъдещето и да я оставят на мира - защото така е редно, благородно и честно.

То както се вижда и да се първи по ред престолонасленик, може и да не стигнеш до трона... бабата явно не й пука от нищо и е решила до гроб да е кралица.. дори след като двама в европа се оттетглиха в полза на по-младото им поколение..

когато нещо работи, не трябва да се променя :)

Бабата, както казваш е много по с акъла си от престолонаследника си. Ако питаш англичаните те искат след Елизабет-Уйлям, а не баща му. То както вървят нещата тя ще доживее до 100, като майка си.

Джеймс Кавизъл и `ного готин

Bell

Почна се ПОЧНА СЕ!

Принц Хари е пич!

като чели има разлика дали си крал или син на крал или внук нали всички до един живеят кралски живот на гърба на простолудието дето им се радват

умрия жената и сега големи прикаски била с тоя била с оня а неиният красавец с нговата кобила са много примерни

Тя започна първа! И беше твърде наивна, дори глуповата за ролята, която се опитваше да играе.

Първа друг път. Нейният хубосник въобще не беше оставял камилката.

дайте сега и цялата рептилска линия какво мисли за поредното паразитче в клана!

Може да си пишат каквото си искат, нооо.... на СНИМКИТЕ си изглеждат чудесно, излъчването си се вижда... и си приличат.

Ма само как си приличат! Кат еднояйчни близнаци са! Я посочи поне по един елемент от лицата им - коса, нос, очи, уста, скули, брадичка, които да си приличат

Пропуснах ушите - явно се различават значително!

Виж снимки на Джейм Хюит, един от любовниците на Даяна и тогава пиши на кого прилича Хари.

Леле, наистина прилича на този Хюит! :)))

Тънкия английски хумор- почти успях да го разбера :)))))!

Toni

Там трябва яко въображние.

превода е неточен, за това звучи гадно

Тия двамата определено не са от един татко правени! Даяна е сложила на Чарли разкошни еленови рога далеч преди да тръгнат да се разделят.

Ми и това не е вярно. При първото дете се е преборил гена на Даяна, а при второто не е могла.

В този случай би трябвало да са гените на Чарлз, ама нещо не ги виждам.

С един ДНК тест всичко ще се изясни, но ако се окаже, че Хари не е на Чарлз това може да доведе до големи сътресения в семейството затова не го и правят.

браво хари, браво принце! то си е мъка да играеш пред цял смят, че жена ти го е раждала това дете, още повече, като не е от твоето семе.

Luna0102

Имаше снимки как Даяна язди някакъв, явно не е била съвсем добре в главата, ама ...

С тия коментари Вие как сте с главата?

Luna0102

Тра-ла-ла, редно е да се заинтересувате от собствените си ментални проблеми преди да питате за чужди.

Какво, пък, толкова! И във висшето общество има нимфоманки!

Ей, край няма! Що не я оставят на мира?

Щото беше твърде ограничена и шавлива за член на кралското семейство.

Ти там ли беше??? Видя ли???

Тя беше добре , красива и слънчева. И да е правила гафове, това са били гафовете на човек. доведен до отчаяние! Ти какво си, обаче?

Поредната платена от Камилата драскачка,която плюе Дайяна. Принцовете най-добре знаят какво е била майка им! Камила все още я мрязят и винаги ще я мразят!

Ти пък от къде знаеш кой какъв е бил? По мое мнение всяка една "платена драскачка" е много по-добре осведомена от такива като теб.

Платена драскачка може да напише, че брат ти е гей, а ти да нямаш брат. Може да напише, че сестра ти е к*рва, а ти да нямаш сестра. Поръчковите драскачи могат да убият човек с вестник!