Йорданка Христова представи ”VIP Brother”

Певицата и пиарът Евгени Минчев са първите сигурни съквартиранти в новия сезон на шоуто.

Обратно в новината

Коментари - Йорданка Христова представи ”VIP Brother” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Българският народ би сложил някои ценности по местата им, ако например масово откажеше да гледа мерзкото и извратено предаване! Но....това е, разбира се, мечта - светла, но недостижима! А бих бил много горд!

Напротив и на Йордана и на Женя им отива-пенсионери хора искат да изкарат още пари.... Амо Зурзелавата и Тупаревия имат още някоя друга година до пенсия, затова тях опростачването не им вреди.

Не й отива нито на годините,нито на положението,да се продава за някакви пари. Йорданка, не сме очаквали от теб такъв изблик на простотия.

Напротив, точно Йорданка Христова е най-автентичен аналог на соца. Тя просто е соц отвсякъде. И соцът й понасяше много добре!

Жалко, Йорданка Христова беше истинска дама! Явно обществото деградира под натиска на парите.

Като ги гледам тия на снимката се сещам за един стар виц. - Какво е последен писък на модата? - Евгени Минчев блъснато от трамвай. Как да е. Йорданка само ще загуби, че се свърза с този формат. Сър Гейлорд няма какво повече да губи. Толкова ниско е паднал вече, че освен да дръпне някой със себе си няма какво друго да направи.

Данче, ти пък за какво си им. Мислех те за по-целомъдрена. "О, парии презрени" !!!

Боби, не се опитвай да цитираш неща, чиито смисъл и произход не са ти ясни. Надявам се някога да научиш, че "парии" не произлиза от пари. И че "На крак, о парии презрени,..." е начало на международния химн на пролетариата - "Интернационалът" Чул - недочул, разбрал - недоразбрал... България се напълни с такива неуки, но самовлюбени псевдоинтелигенти. Отврат.

ДЪРЖАВАТА БЕДСТВА.ЧАКА ПОМОЩ ОТ ЕВРОПА......ЩЕ ПОЧАКА Й.ХРИСТОВА-80000,Е.МИНЧЕВ-70000,И.АРЪКОВ-40000 КАЛИ-40000,К.ТОДОРОВА-350000,ЕЛИ ГИТОВА-25000 В.ЩЕРЕВА-25000,ВЛАДИ ВЪРГАЛА-25000,А.ВУЛЕВА-25000,Е.КУЧКОВА-20000,ИВА ЯКИМОВА-20000,ЕМИЛ КОКАЛА-20000.....МОЖЕ БИ ИМАТ ЗАПОРИРАНИ СПЕСТЯВАНИЕ ИЛИ КРЕДИТИ ОТ КТБ.ДА ИМ ПОМОГНЕМ

очаквам да бъде отново страхотно шоу :)

Всички ще умрем, но защо някои бързат да го правят докато още дишат.

Никога не е късно да станеш рециклиран ЗИЛ - тоест реЗИЛ!

ЙОРДАНКА СЕ ПРЕГРЪЩА С ЕВГЕНИ, СТАНАХА СИ МНОГО БЛИЗКИ СЛЕД КАТО СЕ РАЗБРА, ЧЕ И ДЪЩЕРЯ И Е КАТО НЕГО. ЧУДЕХ СЕ ЗАЩО ТОЙ И ОРГАНИЗИРА ПРАЗНИЦИТЕ, СЕГА ВЕЧЕ МИ Е ЯСНО. ГОЛЯМА ИЗЛАГАЦИЯ ОТ 8 ВЕЧЕРТА, ПРЕДИ ДА СА СИ ЛЕГНАЛИ ДЕЦАТА. ПОЗОР.

ВИП = Връх нна Идиотщина и Простотия! Др. Й. христова-Шопова показва истинската си стойност - браво!

Какъв ВИП бе?Да вкарат Чирков,Кабаиванска,Васко Василев.Това са ВИП персони ама не се купуват с пари.А Йожени гранде е ВИП,само че на Лъвов мост.

тази жалка държавица съвсем се разпаса, жалко, млади хора бягайте, защото тази простотия ще Ви поквари

Имаше една песен-стар шлагер-в която се пееше "За пари продаде си душата...."

Ако Янчо и Тошко влязат ще трябва да дават реполтажите след 23 часа. И репортажите ще трябва да бъдат само тууууууууууууут.

Jeni

На Евгенчо с това клинче сигурно му е било много удобно да кара трамвая!

"Много Важни Персони" ай стига бе ?!?! За много, много са! Важни ?!!? Персони, ко туй ?!? Простотията е повсеместна и ни се натрапва от всички възможни канали, телевизия, вестници, списания, интернет и не на последно място Българският политически "елит".

Ама много ми беше любопитно да прочета всички подробности от статията. Ако така го карат, сигурно ще ни уведомяват и кой колко пъти е ходил по нужда...Благодаря, много важно, но не ме интересува! Ако някой иска да си вдига акциите с ВИП-а, по-скоро ще си ги смъкне.)

Не съм го гледал това предаване няма и да го гледам. Имам две деца и не желая да слушат и гледат простотии. Вместо да си губиите времето с това предаване, защо не прочетете няколко книги или да изучите някой занаят, или да си направите специална вечеря с нещо, което не сте яли до сега.

??!??

педеращина и простащина - те това ли ви е ползата от демокрацията, нещастна държава

Тези на снимката са жалки извадки на българските популярни личности! Срам и позор за България и Нова ТВ! Медиите се гаврят с народа си! Жалко!......

Щото па соц.проучвания не посочват Бойко, Миков, Местан, Бареков, Куневица и т.н, за любимци на народа, та ти се чудиш медиите кои ни пробутват за звезди на същия този народ.

Какво против имаш Й. Христова? За разлика от днешните еднодневки тя наистина е известна и то не с позиране, скандали и разголог.зване.

Ох, Бългориьо! Евгени Минчев ВИП. Докъде я докарахме? Марш на село да копаеш царевица, там ти е мястото.

Не обиждай трудолюбивите хора по селата ей! Намерил хърбел да се присмее на щърбел. Аман от граждани с работа в офис.

Ох, неграмотност.Ти пък не е лошо като възклицаваш с името на родината си, поне него да напишеш правилно.Я марш в първо отделение.

Няма да го гледам.И то с голямо удоволствие.Това ще е моят отговор на простотията,която ни залива и на "тарикат-продуцентите".А на тези които ще си изгубят времето гледайки тази боза мога да им преразкажа какво ще се случи без да бъркам особено.Първи ден-влизат съквартирантите,пият,усмихват се,всичко е ОК.Първа седмица-оформят се лагери,Данчето Христова почва да дразни някои от съквартирантите.Втора седмица-почват първите скандали.В студиото се водят сериозни анализи дали причината са неизмитите чинии на Х или защото Y нарекъл Z педеаст пред W и V.После лагери,номинации,рев,драма,изповеди и накрая половината ще излязат осани.И всичко това разлято в продължение на три месеца-отврат.Не го гледайте,стига простотии.

По-точно не бих могла да го кажа ! И се чудим защо децата ни растат такива ! Как няма да растат олигофрени като педали и празноглави кифли са им пример за подражание. Жалко е, че личности, които си мислех са нормални, като Йорданка Христова , са изпростели тотално, влизайки в тая лудница. Но, както е казано - никога не е късно да станеш за резил !

Децата ви растът такива каквито си ги възпитате! Това трябва да се... А Биг Брадър не е нищо повече от една представителна извадка на обществото ни! Какво всички се възмущавате, това предаване е отражение на обществото ни, характеррите ни и ценностите ни...

Ами просто забранете на децата си да го гледат! Както се забранява примерно порно на деца! Не мисля, че разликата е голяма - все мърсотия! Те, децата, може и да не ви послушат, но ще знаят, че това е мърсотия. Ако им кажете, ще знаят!

Кой е тоя бизнесмен??? От къде се появи??? О4евидно е закъсал с бознесО и има нужда от кинти... А в такива помии изроди като него наливат средства с неясен произход... оливуд бледнее пред тях!

Дано, Дано, и ти се оля снахо социалисти4еска... И тоя смърхел до теб е плод на соца, но сега е фешън да сте хейтъри!!! Хайде да бойкотираме това постоянно приъсътвие!!! Аман от шарлатани!

Д Е Г Р А Д А Ц И Я !!!

градация на простотията

Я, Гената страшни крака вади, същински балерин!

А на бас,че четвъртият член на Домсъвета,когото пазят в тайна ще е Елен Колева. Ето защо разлаяха кучетата преди 2-3 седмици с писаници за Ал.Найденов и Елен - реклама!!

Айде на бас, че няма да е тя. Антония Петрова ще е. Какво печеля :-)?

Че за Антония отдавна не са писали ...

ИСКАМЕ МАЙОНЕЗАТА И ЕЛЕН ВЪТРЕ!!! ИСКАМЕ! ИСКАМЕ! ИСКАМЕ!

Пълен упадък!

Toni

Аз чакам Сървайвъра.

Зер ще е по-малка простотия. Гледай оригинала по AXN да видиш разликата между качествена продукция и Боклук ТВ

Тази номенклатикурска нимфоманка обслужваше сексуално не само българските високопоставени червени тулупи, но и коменданте фидел кастро. Интерсексизъм в действие.

Никога не е късно човек да стане за резил. Една превтасала шантонерка и един известен пеерас направили комедиино шоу в ретро мавзолея на предателя и съветския шпионин Димитров.

понякога коментарите са по-интересни от самата статия

Колко интересно само...

Аз такива свинщини не гледам! Не ме интересува Бик Брадар и не желая да ме информирате какво става около нещо което не гледам, не искам да гледам и няма и да гледам!

наи важното да не се подават хората и да изпращат смс

като няма нищо свясно по тв ефир ще гледаме сеира.

Гледай им го, то така става, гледаш сеир, гледаш, пък после чакай и нещо друго да дадат!

българи, живеите си живота ,не гледате простотии-)).

за хонорарите който ще им платят всеки един от този форум и кавали в ефир ще прави!!!Данчето се е подписала за 250.000 лв..нека се излага иначече

ха ха хааааа, абе кой ще и даде 250 хиляди бе алоууу, да не е спасила две дузпи на Стяуа!!!

Данче, и срещу теб да тичат не могат да те стигнат. Само злобните и дребни душици не признават постиженията на великите.

...и затова трябва да се осе.а в такова предаване, като потвърждение на професионалните си постижения!

Ето една от дребните душици. Следващите...

признаваме я ама на сцената, а не в Къщата..

пускайте смс давайте си парите накрая от тези пари ще дадат на победителя,а другите да духат супата........ееееееее

Никога не е късно да стана за резил!

Всъщност някой гледа ли такива воайорско-ексхибиционистични предавания? Човек наистина може да си уплътнява времето с интересни занимания. Но първото трябва да изключи зомбовизора.

Много бързо триете!Какво не ви хареса в казаното за Венета?Не е ли вярно,че си взе мъж от първите предавания,не е ли вярно,че взе пари от "сделка или не"?Попитах какво ще си вземе този път,а вие решихте да ме изтриете.Не с лошо,господа!

Големи моралисти в този форум. Този такъв, онзи онакъв. А вие какви сте? Покажете се да ви видим и вас що за стока сте.

може да не сме стока но не се развяваме из разни долнопробни предаваяния да чукаме пари

едно е сигурно че при всички положения сме по честни от вас биг бротхер.поне не лъжем хорат и не им промиваме мозъците с глупости и не манипулираме мненията на зрителите с монтаж това сме ние

ела да ти се покaжa бе, дрис брадър,от коя миша дупка пишеш??!

Смешник.