Джейн Фонда се обърна към комедията на 76

На 76-годишна възраст холивудската актриса Джейн Фонда неочаквано се обърна към комедията, след като цял живот е играла драматични роли.

Обратно в новината

Коментари - Джейн Фонда се обърна към комедията на 76 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на нея, че има такъв дух на тази възраст, но със сигурност е правила някои корекции.

и тя на едната хубост иначе посредствена актриса

Страхотна жена и пример за нас дамите как да остареем с достойнство!

таз колко кебачета с всякъв размер е изяла.....да ти имам и достойнството от бардака.

много бих искал да видя преслава глоря ивана малина на 7ш години ...на какво ще приличат....за интелект и дума да не става...а тази жена ми е мечта от малак

пластиката си е пластика...без значение върху кой е приложена. По-скоро са важни уменията на хирурга.

В статията се говори за Джейн Фонда, а не за пластична медицина. Никак ли не ви интересуват киното, великите актьори-целият този вълнуващ свят - че отклонявате въпроса към клюки и посредствени заключения за битови подробности!?

Още е апетитна и става за секс, все едно та приканва "обладай ма".

Недостижима класа! Вечна жена!

Класика! Голяма жена!

Великолепна!!! Ама , айде да не се е обърнала чак сега към комедията : През 1963 получава роля в комедията "Неделя в Ню Йорк", Кет Балу (1965), е този, който я прави популярна. Това е комедия-уестърн, която получава пет номинации за Оскар и се превръща в един от 10-те най-добри филми на годината.През 1966 играе в друга комедия, "Всяка сряда",През 1980 Фонда се снима в комедията "От 9 до 5" ,снима през 2005 година, Monster-in-Law, е успех. Филмът е комедия, в който Джейн Фонда играе ролята на зла бъдеща свекърва на характера на Дженифър Лопес.

Стою

Ми то в Кет Балу почти я обесиха. Ква комедия, направо драма. Майтап, естествено. И аз съм фен.

Да не би "Кет Балу" и "Свекървище" са драми? Много обичам такива "вещи" и категорични статии, писани от хора, които изобщо нямат представа коя е Дейн Фонда, примерно.