Гери Турийска роди момиченце

Радио водещата тази сутрин стана майка на момиченце, съобщи самата тя в социалната мрежа.

Обратно в новината

Коментари - Гери Турийска роди момиченце | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само тая е родила.Другите жени в БГ абортират. ПС:Да не сте сложили по погрешка снимка на Чичолина?

Много сме злобни! Ама много! За кого точно трябва да пишат? За какво точно? И да не е негативно, и да не е за престъпници или простакаси, работещи като проститутки. Родило се едно дете - защо да не е новина, като искате да пишат за вашето или за това на съседа - ами информирайте ни, ще ви поздравя. Фамилиите им са смешни, но пък те са красиви. Еееей, народе, зарадвай се поне веднъж на нещо хубаво от сърце, накарай ме да вярвам, че има надежда за нас като хора!

интересна фамилия Турийска..... отъкде ли идва??

Като ти го турят, ще разбереш, Любознайко!

Село Турия - Чудомир е от там. Искаш Ахмед или Джонсън ли да е, за да си спокоен !?

Аз ако бях на мястото на този пич Ясен, щях да взема фамилията на жена си след сватбата. То не че Турийски звучи много добре, ама Козев е направо ужасно ... А сега наказаха и детето!

Йоко Захариев как коментира грандиозното събитие?

Той още на сватбата даде благословията си.

Да им е живо и здраво детето, да го гледат с много любов и нежност и никога да не се разделят! Ето за такива хора бих искала да пишете, напишете и какво е композирала и кои са и текстовете - да запознаете публиката.

Много е зле работата. Затриваме се. Новината вбесява повечето до тук. Не я били познавали. Ми нали се запознахте. Какво му е на момичето. Сега пък стана виновна, че е родила нещо май. ПрозД народ, прозДа държава.

Като видях снимката си помислих,че пак ще прочета нещо за Чичолна.

Абе кво ме интересува тая бе??? 1 на 100 знае коя е, кво ме интересува, че се е оженила, че е родила, на кой изобщо му пука??? Ае скрийте се с тия смешни новини, поне да беше някоя да я знаем всички, що не почнете да пускате новини за всички радиоводещи в България направо?? Кой кога се е изсрал, кога се е е*ал???

Бахти колко прилича на Чичолина на младини!

Май някоя роднина на Герито или пък самата тя е решила да натраска минусите на всички, които се чудим коя е тя, че така може би и по- известна от Джоли ще стане ;))) :D :D

Верно бе, тай много прилича на колежката!!

Поредната, която си е въобразила, че е световно известна личност и си мисли, че някой нещо го интерсува за нея освен роднините й. Нито знам коя е, нито искам да знам за нея!!!!!!!!!!

Да и е живо и здраво детенцето, ама коя е тя???

туем праС - ни я знам, ни я познавам, сигурно и Айшето от Филибето вече е родило третото си на 18 г, пишете и за нея!

''ФЪФ''Бг ,БЪКА от ''дЗВЕЗДИ'..'

Кефи ме как са обрекли момата на поне една декада бъзици с тази приятна за ухото фамилия "Козева"!

Детска радост, кисели бонбонки... Ти кой клас си?!

6-ти Б, що? Ама е факт, че децата са копеленца и обичат да се подиграват нали? Или ти си расъл в некое много напреднало училище дето всички са си говорили на "Вие"!?

Спрете се, бе хора. Дразните се как се пише само за Златки и тем подобни плейбойки и хора известни с това, че саизвестни. Ето, сега има новина за детето на текстописка и композитор, но пак сте недоволни, защото, видиш ли, не ги познавате и не са интересни. Това си е чист призив към повече новини за Николет и Валерка

И аз съм го забелязал това в коментарите в сайта - всеки път като се появи някаква новина за човек, който не е чалга-звезда и веднага се започва: "Кой беше тоя?", "Що ни занимавате!", "Тия звезди ли са!" и т.н.

Поради липсЪ на други по-важни новини ,шЪ сЪ занимаваме съЗ геритУ Турийска.

козев сигурен ли е, че само тои го е турял на турииска?

Айшето от Столипиново в същото време на 16 години роди петото си чааве.... И никой не разбра. А вие за едно раждане на красива българска правите събития. Тази на снимката трябва не да вдига пушилка, а да спасява България от поциганяване!

В Бг ,И КЬОРАВО И САКАТО ,НЕПОЗНАТО ,...ВСЕ Е ----ЗВЕЗДъ.

да и е живо и здраво. ама моето като сероди нищо не писахте ,защо така? пак наши и ваши

Нищо против момичето ,...НО И ТЯ ЛИ Е В ГРАФАТА ----''ЗВЕЗДИ"?

Прекрасна новина! Да е живо и здраво момиченцето! Вие, незнаещи коя е Гери Турийска, очевидно не слушате хубава българска музика, не знаете кои са Рубикуб, не знаете за "Пощенска кутия за приказки".

Пише се: "Добре, че не слушате "хубава" българска музика!"

Chefo77

Ами не, Гери няма пръст в "хубавата" българска музика - онази, която пеят руси к*рви със силиконови деколтета, IQ на топче силикагел и редови участнички в надпреварата коя ще лапне по-надълбоко Коко Диневия. Гери е нетолкова известна изпълнителка с приятен глас и страхотна водвеща в БГ Радио. Забравих - там чалга няма, затова не сте я чували. Да И е живо и здраво бебчето.

Хубава и симпатична жена, ама за първи път я чувам и виждам. Що трябва да е голяма новина, не знам?

Гери Турийска роди момиченце........от кого бе чедо?

Абсолутно си прав, брачед! Никой не ни е информирал първо кой го е турил на Туррийска и сега хоп-момиченце! Не може така!

Тази пък кая е. Да ли ми е нужно да знам че е родила

Ами, това е!?Като го "турят" на някоя мераклийка, често се случва и бебета да се раждат!?

Тази перхидролка коя беше?

Тая пък коя е,сигурно не игряла звезда,между другото и комшийката роди,Мери се казва да е жива и здрава и тя и детето й.

Коя е тая селска мома и с какво е известна?

Аз я знам, че едновремешната прашасала певица Йоанна /която се плющяла със съна на Батето в едната стся, докато в другата снимали кулинарно предаване в дома й/, като реши да се връща в ефир при бившия си мъж Яско Козев, той имаше до него ето тази жена и Йоанна/Йоко остана пак на сухо.

Ма много си начетена како Пено. Завиждам ти!

Да й е живо и здраво бебчето. Но коя е тази? Не за друго но Бг елита е голям.

Тази не се ли казваше Мери Члерийска?

А ти да не си злобната посбръчкана Йоко Оно, опс Захариев?!