Дейвид Бекъм: Харпър е мини Виктория

Дейвид Бекъм призна, че единственото му момиченце Харпър се е метналo изцяло на майка си Виктория.

Обратно в новината

Коментари - Дейвид Бекъм: Харпър е мини Виктория | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Горкото дете! Пош(лата) спайс отсега му е промила мозъчето. Ще стане и то като нея кифла...

"да си купи" хахахахахаха

ffrape

Е няма да е мини мозъчен хирург, я :))) ще си отгледат една малко кифличка, но, какви сме ние да им даваме акъл :)) момиченцето е родено с чудесни привилегии, дано се възползва от тях, а не стане поредната Парис Хилтън (въпреки, че я харесвам. Просто популярните паразити е допустимо да са в един санитарен минимум, а винаги е по-добре да са поне богати, вместо прости и пробивни чрез секс)

То и моята щерка още на две години имаше претенции какво ще носи, ама аз не си мисля, че е нещо извънредно специална... Тия (набедените от медиите за звезди нищоправци) си мислят, че дори л-й-ната им са извънредни и миришат на виолетки :)

Нищоправци били... А ти какво толкова правиш, любопитно ми стана...

Лекувам хора, а ти? А Бекъм? А жена му?

Горкото. Няма избор. На 2 години да го изкарват, че прави модна скица колаж, ми то ще не ще това ще прави, когато може да държи лист, ножица и молив, ако резултата не струва, ще ги прави някой който може, пък то ще се пъчи. Иначе голям смях на 2 години било направило скица, е няма такова бебе ще извиняване. Виктория затова ли толкова искаше момиченце, да го тормози и товари с болните си амбиции.

и аз това си помислих - горките деца на комплексирани, амбициозни родители

О,ама тя другият месец издава и книга с модни съвети и скици на дрехи,всичко това-за кукувците(като мен)дето четат тия"новини"!

Очаква се на 4 години да направи първата си модна колекция есен - зима... Ама много талантливи тия звездни отрочета бе :)))))