Елен Колева уволнена от Народния театър

Елен Колева, която в последните месеци работеше на щат в Народния театър, е била уволнена, разкри самата тя в личния си профил във Facebook.

Обратно в новината

Коментари - Елен Колева уволнена от Народния театър | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И двете са убави, браво на дедо!

що се не гръмне.

Тая пък коя е???????????Става ,ама за други работи.

сладурка!

Само не разбрах кое и е хубавото на тая боклучава жена без морал. Стига ни занимавахте с курвите на БГ. Не ви ли е срам след тая трагедия да пишете за тая смрадлива и гнусна любовница на сбръчканият майонеза. Да ходи да му лиже майонезения х.й и стига е ревала. Отврат.

Руиз

Много ми ахреса във филма "Шивачки". Героинята й бе наивна и чиста, самато Елен - миловидна. После участва в един телевизионен филм, когото не гледах. Не я познавам отблизо, но я намирам за симпатична.

То сичките ни истории в Булгаристан и... институциите дори - са се курвенски!?

Изключително грозна постъпка от старана на Александър, ако той е инициирал уволнението. Явно се надява да отиде да му се моли за работа и пари.... Не коментирам нейните изцепки /които не са малко/, но това е супер некоректно - като са се разделили, да я изхвърли от работа!!!

Уволнена, но кой й помогна да бъде назначена. Така че трябваше да й е ясно, че след като вече не е любовница на А. Найденов няма и да е в Народния театър. Там се влиза с талант, а тя не го е доказала още. Поне не за Народния театър.

"Шивачки" не съм го гледал, но в театъра не съм я видял да играе, казват некадърна била и пробивала с връзки. Сега, ако майонезеният крал е бил връзката й логично е след като я изгони от къщата си да я изгони и от театъра. Не казвам, че е мъжко, но той си има вид на отмъстителен дядка. Нали той я уреди да води кулинарно предаване и там видяхме, че и това не може. Да се стяга и явява на кастинги пък дано успее да се вреди сама някъде.

За шивачка? Ами тя май и да шие не може...

Това момиче явно се взе много на сериозно....аз не мога да се сетя за едно нейно постижение в театъра. А колкото до Народния театър той отдавна е престанал да е критерий за добри актьори.....

Абе тоя верно ли е в настоятелството на Народния Театър?!? Оставяме настрана каква е Еленка, ама това си е живо доказатлество за питекантропизацията на родното изкуство! И какво излиза - утре един майноезопроизводител ще има думата при уволняването на големите имена в българския театър, така ли?!?

Стою

Народният театър отдавна не е това, което визираш... :\

Курва гладна няма, дорде е млада! Споко. Като одъртееш ше му мислиш - сега се праскай и земай парите на глупавите богаташи. Те и без това са ги крали - не му мисли, ами земай с пълни шепи! :)

ЕЛЕН, ЗАПОМНИ ЕДНО ЗА ЖЕНАТА КЛЮКИТЕ И МАХЛЕНСКАТА ЛЕКСИКА СА ПОЗВОЛЕНИ НО ЗА МЪЖА ТЕ СА П О З О Р!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Александър Найденов - Майонезата е мутра

Верно, не съм я гледала в театрална постановка, но не съм и чувала нито добро, нито лошо. Сещате се за кои говоря. Казва се танто за танто. Назначили я - позор само поради влиянието на един т.н.меценат и после с голямо облекчение я уволнили. Поправена е една грешка.

И какво от това ,ще намери някой друг загубен дърт мераклия и ще се подвизава в виртуалното пространство.

Не знаех, че народния театър е станал бордей!

А може би за да не стане бордей са я махнали! Знае ли човек!

Е, вече знаеш. И непослушните к*ви ги гонят!

Викаш спряла е майонезата да папка!

Интересна работа. Толкова коментари и никой не посочи поне два образа които тя е изиграла "СМАЙВАЩО" ИЛИ "ЗАПОМНЯЩО СЕ". Всички говорят само за личния й живот. Е, тогава, защо трябва да е в "НАРОДНИЯ ТЕАТЪР"?

Ако е назначена заради влиянието на любовника си и е уволнена заради раздялата с него, според мен к..в..а е шефът на театъра.

Дреме ми на хаспела за Елен Колева. Егати новината.

А ако не беше налапала майонезата, дали въобще щеше да започне работа в Народния? Айде свалете си розовите очила и погледнете действителността в БГ из-от-вътре и из-от-зад , както би казал Швейк. Калинки и куротрошачки навсякъде. След като една 24-годишна кифла беше поставена да контролира милионите за земеделието, при това с фалшива диплома, какво да кажем за другите засукани кифли. Докато има стари корумпирани мераклии, ще има и Калинки и Еленчета.

Не се моли за лесен живот, моли за силата, да издържиш на труден такъв. - и това е от него, велик герой. Благодаря на Веселина от Малта - бях го забравила: Do not pray for an easy life, pray for the strenght to endure a hard one

Едва ли е огромна загуба за когото и да било. Изобщо не е толкова добра актриса, колкото тя си мисли, че е. Даже хич не е. А и без спонсор съвсем нищо не е.

Както я е назначил, така я е уволнил.Скрита форма на проституция.

ква е тая?

отмъстил си дрътльо,че го приела една млада,красива и талантлива жена като й взел хляба.при това,скрит зад декорите.стар сценарии от соца е това.и да го приеме, и да го отблъсне, дрътльо все ще е отмъстителен.сега поне я е освободил от греха пред Бога и се е натоварил сам с него.тук не могат да му помогнат ни пари,ни мазнини.

A по- ли е достойно да разведеш богат мъж, за да живееш охолно?

А този "мъж" има и горна глава. Да не мисли само с долната.

Еленчето ,не е гонена с пистолет от "дрътльо".Била е гладна ,евтина,неизвестна."Дрътльо" я е взел ,като сделката е била,той да я лигави и издържа,тя да лапа майонезата и да го представя в обществото.Заради втората точка,той я е назначил в Народния Театър.Потрошил е маса пари ,за визия и парцали и коли и апартаменти.Еленчето се наяде,отпочина си и като я масажират ,в СПА то след това иска и да я заковат."Дрътльо" не е кове редовно е наспаната и наядената,дето си е повярвала ,си намери други тесли,няколко."Дрътльо" я изпъди и взе парите и социалния статус който и беше осигурил.Да я издържат теслите.Това е целия казус.Какво толкова се пените богат стар мераклия и еФтина млада продаваща се за пари.Самозабравила се,след като се наяде и видя и другия живот.ГОУЕМ съспенс,ГОЕМО нещо.

силата му е в маиото-да спрем всички да ядем маио :D

Абе нали беше преспала с режисьора на "Шивачки", а в Народния Сандо я е уредил! Ясно е как напредва в живота, да не се прави на ощипана девица.

Ти пък да не си й светил???

Тя е достатъчно осветена:)

Много момичета и жени напредват така, да беше само Еленчето.

На мен в "Шивачки" ми хареса - може би заради образа, който играеше. После не съм я гледал никъде и не знам...Факт е, че да си държанка обаче не си е работа.

Стою

Работа си е. Понякога доходна.

Майонезата дала, майонезата взела!

Животът е пред нея, тя ще продължи напред и постепенно ще го забрави. А той може и доста скоро да потегли към пъкъла, защото злобата натам води...

Това да й е обеца на ухото - както казваше баба ми. Дърт и богат мъж нищо добро не може да й донесе.

То пък един мъж........................

Какво самочувствие без покритие...на такива като тази все някой им е виновен или не ги е оценил..красотата е до време, момееее.....

Майонезчо може много да се кефи, че си е отмъстил, но за него е срама, че е зарязан, а сега и, че е подъл.

Ега си "мъжкара". На такива "мачовци" в нашия край им викат dришльо.

Айде артисти с артисти ниедни. Виж кво, ушато, върви да заемеш картофи от Бойко и да ги садиш. Кат не си умна, поне си млада и се напъни да работиш. И си оправи името, защото си Елена, а не елен.

Дано дъртата майонеза да е щастлив...................... Елен много сгреши с него!

Муци нема да се плашиш, ела при мене аз ще те гледам пък ще те таковам за разлика от оня збръчкан психопат!

Проява на много лош вкус е връзката й с толкова неуравновесен, злобен, отмъстителен и с ниска култура човек. Ако приемем, че всеки греши, тази грешка на Елен ще й излезе скъпо, защото "този" си ввъобразява, че като е богат цената му е висока и трябва да се плаща с "вярност". Елен, ти си красива и наивна затова и си сгрешила само защото "тоя" е бил много нахален за да бъде с теб и точно затова сигурно пак ще сгрешиш, но дано следващия път разбереш, че толкова грозен и богат мъж смята всичко с пари и ти също ще трябва да "плащаш".

УжасТ! Поредната на пистата! Не можах да мигна цяла нощ...."Невинна", "непорочна", "нематериалистка", "недовъзползвала се", но умееща да ревне и събере малко съчувствие, че вече май засатява, а екрана я забравя! Коя е Елен Колева? Какво направи за благото на зрителя? Показа си ци ци те в един филм, докато беше младо парче в компанията на други две и "изгря" .........ама нещо не заслепи. Повече жълтинки и нищо стойностно. Обаче, видиш ли Майонезко виновен, че е е подлъгал "детето". А то имаше толкова кандидати-връстници, които са имали в джоба само за един карамфил. Ама предпочете КЮФТЕТАТА!!! А реви сега!!!!

Ти си по-зле от майонезата, щото той е дърт, простени са му комплексите...но млад комплексар, на който някой му е отказал карамфила...лоша работа!