Бившата на Рачков водеща в студиото на Сървайвър

Актрисата Христина Апостолова ще води 3D студиото на „Сървайвър Камбоджа” от 15 септември по bTV.

Обратно в новината

Коментари - Бившата на Рачков водеща в студиото на Сървайвър | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тюююх, тамън реших, че е някоя кадърна нова "дзвезда", която се е добрала до туй реалити, а то някаква дето ся въртоли с продуцента. Колко банално!

Семпла визия, семпло екранно присъствие в "Дървото на живота"

Като сте тръгнали да и нищите живота, да добавя: Преди Рачков Хриси беше жена на Димо от P.I.F. Завърши "Публична реч" в НАТФИЗ и беше водеща в сутрешния блок на радио N-Joy заедно със Спенс :)

Рачков за тая женен ли е бил или е бил омъжен!?

Стою

Ми по закон - каквото пише в акта за граждански брак... :D

От както сме в Еврогейския съюз такива подробности не се пишат в брачните свидетелства. Води се за дискриминация.

То пък един хубавец е малкия човек,че всички жени въздишат по него или има нещо друго ще остане загадка.Ех,тези жени ако може човек да ги разбере?Явно тайната не е във външния вид,а в портфейла,а може да ги омайват с дар слово.

Мисля, че всичките дето я оплювате не четете внимателно - първо тя е работила с Рачков и чак тогава почват да се плющят, след това е работила с Милошев и чак след това се взимат.

На мен ми омръзна да гледам няколко семейства от тв екран. А сега и баджанаците им ! Няма ли други лица ?

Я ! Тя е симпатяга !

Jeni

Таз по-мъжествена от Рачков!?

Здраво бие на траверс. Особено на третата снимка, с русата перука, съвсем нелепо й седи. Все едно Карамазов се докарал като жена.

таз ми прилича на извънземно...

едно време зада станеш жоурналист и водещ беше необходимо да учиш вишо , да имаш спецялност. да те обучат а сега , е много по лесно участваш в едно реалити шоу намират те предаване и ставаш водещ това е единят начин другят да станеш сегашна на някои влятелен.в областа.на медиите.

Въх те като две капки вода с Мара

Jeni

Въй, не тъй- Мара е по-убава!

И що "Камбоджа" бе ? (малко офтопик, ама все пак) И от собствен опит (преди 15 години работих там) ще ви кажа- Там няма никакъв вариянт на СЪРВАЙВ, без много имунизации и постоянен и адекватен лекарски контрол. Като начало, едно ухапване от комар и става една прекрасна раничка с гладко дъно (като гребнато с малка лъжичка) и зарастването ..... е там трябва да си много корав генетично !

Стою

Ми щото някой трябва да оцелее трудно. Сървайвър.;D Заглавието на новината дразни. Настоящата на същия Рачков с какво е по-добра? Просто питам.

Стою

ПС Не питам теб, а съфорумците.

За разлика от българите, камбоджанците не са спали последните 15 години и работят здраво, за да се развива страната им. Стават все по-предпочитана дестинация с хубави плажове и исторически забележителности. Анджелина Джоли им направи много добра реклама.

Всичките ги изтръшка тази ... Димо от P.I.F., Рачков, сега и Милошев. Така се прави кариера!

Който се хване за него, хаир не вижда. Е, поне Мара е по-юбава и...таковата, динамична де. Прав си е бил Рашков, с тухли се не живее. Па що се не сберат тримцата, таман децата на сичките да глеат и да се учат.

Евалата Евтиме, к'во ше даваш пари на нек'ви истински водещи. Я сложи жена си, да си седят кинтите в семейството.. ;)

И какво и е на жената ,способна , симпатична с хубава професия . Веднага е оплюхте . Може ли така . Ние да не би да сме много хубави ,че да правим сравнение и да я обиждаме.

"Способна, симпатична, с хубава професия.." ама най-важното забрави - знае с кого да си легне. Щото способни и симпатични има и други.

B дървото на живота се видя, че за актриса не става. Просто дразни. Mилошев да си я гледа в къщи и да и се радва, но да не мъчи зрителите. Pейтингът ще го покаже.

напротив-много добре игра в дървото на живота.

Е, тази сега я знаем като бившата на Рачко, после ще се прослави и като бившата на Милошев. Някои жени са известни с това, че са бивши на някой.

Въй тази ми прилича на пчеличка - хвръкне, литне, кацне някъде да я опрашат и от там към другия осеменител. А пък като ги гледам как са се навързали като свински черва тоя ми ти Рачков, Милошев и другите от компанията вече не знаят как да си викат - братко,баджо, колега, партньоре или нещо друго.

професионална характеристика сравнена с актьорските изяви на Рачков. Интересно какво е намерила в него ? Явно обаче и е слабост да се влюбва, но защо е необходхимо да ражда всеки път и то без брак ? :)

3ащото Mилошев я води на Mалдивите. Kак иначе да го върже?

Дзвер!

Тази си заряза детето, да и го гледа Рачков, дали като се раздели с Милушев ще му остави и на него детето им.

Много ясно. Нали се вижда, че тя е мъжа в семейството - детето рядко остава при бащата.

У тази жена няма никаква женственост, като две капки вода с черната Златка.

Бръм бръм бръмчалка... Пигмея Рачков си пада по такива очевидно даже с Марето е ударил дъното!

не си слагай повече руси перуки...............

Да се чуди човек, какво харесват мъжете на тая жена, че чак си я менкат, още малко и ще се сбият за нея?

Е как какво, сигурно прави хубави ........ .

брауни? :)

те нашите телевизии затова станаха такива просташки. за водещи са уредени маса кифли - любовници, жени, метреси на известни личности и бизнесмени , чиято единствена заслуга е, че са си вдигали крата на правилния човек. Както е казал и покойния Хачо Бояджиев - "от дивана - на екрана"

Таз много страшна, бе. Погледнах първата снимка и си казвам - явно така е излязла. Но като видях и следващите, си плюх в пазвата.

сегашната на Рачк*р доста мяза на бившата

Глупости. Мария е красива. Вярно поодъртя, ама е красива.

Това освен, че е бившата на Рачков е и настоящата на Евтим Милошев! Само за водеща не я беше пробвал досега, явно най-накрая е зацепил, че за сценарист не става! Само се чудя Владо Карамазов бившата на кого е! ;)

А бившият на сегашната на Рачков - Мара, плющи бившата на брат й.

Ако, не беше телевизионер тоя шут никоя що-годе мацка нямаше и да го забележи. И да й го сочиш, па не можеше да го види. Ама, сега - един секси, един готин, с един златен характер, висок, строен, красив... абе, ненагледен.

Като другите красавци - опосумите.

МноГо си просТТ!

Що бе!?

точно... баси и грозника е тоя па все с едни намазани булки се влачи

Естествено, че ще води - нали спи с продуцента, няма да водя аз, я .......

??? Коф е тоя трафестит ве .....

дя-до

Бе то, който се докосне до тоз скъпоценен, кво ти - направо безценен, камък Рачко и веднага от него бликва талант. Ей, на сегашната му изгора, преди да се оноди с Рачков беше нищо и никаква парцалеса, пък сега АКТРИСА!!! и туй-онуй. Моля се да не им се случи нещо, че направо ще закрият телевизията. То без тях каква телевизия.