Мишел Обама се бори със затлъстяването на децата

Наднорменото тегло е огромен проблем за здравето. В САЩ много тийнейджъри страдат от различни болести вследствие на затлъстяване.

Обратно в новината

Коментари - Мишел Обама се бори със затлъстяването на децата | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мести домакинството в Нигер, Чад, Судан, Етиопия, Кения по избор и проблемът й ще се реши сам. Може и в иглу по северния бряг на Аляска, патриотично е.

ffrape

Деницова ВИНАГИ е неадекватна, АМА ВИНАГИ!!! Как това изречение носи смисъл, Райничке? "Ранното заболяване от диабет например като съкращава живота на болния с близо 27 години" Ти ли го превежда, Райне? Като котешкия грим, дето си свали глупавата статийка на третата минута. За който е пропуснал - милата беше превела, че пуснали грим за котки.... когато гримът просто уж бил вдъхновен от котка....

Като излязат от Белия дом, и бързо ще отслабнат.

Аз живея в Америка, тука така ги мързи живота им е толкова тъп и е пълно с храни боклуци повечето са толкова загубени че не знаят за какво живеят, тука човешкият род вече се е изродил и самите те не знаят за какво живеят. Всичко им се предоставя лесно и те не знаят какво е да се бориш за щастието си. Всъщност те отдавна не знаят какво е щастие, живеят си щастливи и дебели.

От поста ти лъха толкова омраза и негативизъм, че единствения извод който може да си направи човек е, че ако действително живееш в Америка, си един нещастен, неуспял, огорчен от живота човек, който дори на другия край на света е запазил българската черта вечно да критикува другите и вечно да е недоволен от нещо. Като е толкова ужасно, върни се в Бългрия или иди на друго място - държави много по света.

какво се кахърите за мишел обама. тя сега изглежда перфектно. съвсем не е това, което беше преди да стане президенша. освен това искам да кажа, че храната в америка е много ефтина, в сравнение с българя и е на всека крачка. що се отнася до дебелаците, те са предимно от афроамерикански и латиноамерикански произход и наи-много са в тексас. причината е ясна просто на хората по света трябва да им стане ясно, че хранителната индустриа подхранва фармацефтичната и това са интереси на високо ниво. всеки копае гроба си сам с лъжицата и вилицата. не мога да се съглася и с това, че американците са тъп народ, щото живота им е в пъти по-добър от нашиа и държавата им е уредена. ние се мислим за много умни и се вижда нашя хал........искам да ви кажа, че и в америка има хора, и то не малко, които се хранят здравословно и изглеждат перфектно, особено в калифорня. има специализирани магазини, където можеш да си купуваш екологични продукти и не е задължително да се тъпчеш с боклучиви полуфабрикати. другото е, че в америка хората се движат само с автомобили и ако немат здравна култура и не спортуват се обездвижват и трупат наднормено тегло. това е проблем на цивилизованото човечество в глобален мащаб.

Дайте им банани! Не ги хранете с ГМО!

Как няма да са дебели, след като във буквално всяка храна има захари? Че и барбекюто им е сладко Да не говорим че работи на 600м от дома си, но отива с кола, или факта че там масово не се готви а се маа я такос, я бъргер кинг или всякакви там видове фастфууд И като сготвиш чак ти се чудят, ти да не си беден че си правиш храната сам! А ти братче си се постарал с супа, второ , трето...хубави и отзивчиви хора са( поне тия в Нова Англия), обаче начина им на живот е пагубен

Ramsezsh

Аматьорка. Да взима пример от мъжа си. След неговите намеси има войни, а при война затлъстяване няма.

Статията е препечатана от Дойче Веле. Не знам защо , таварищите от ДИР са пропуснали най-важното : че затлъстяването в САЩ е се среща почти изцяло при афроамериканците и латиносите. Всъщност знам защо...

при тях е по-масово но при евро американците е също голям проблем, и пак се знае защо

Като знаеш - кажи. Това което аз предполагам е: Повечето негри и латино са резнати финансово и не могат да си позволят скъпата и полезна храна. Това се прави с цел да се "разреди" расата, която не е удобна. А когато една раса е "над" друга раса - терминът беше май расизъм? Хитлер навремето не проповядваше ли нещо подобно за арииската раса? Чудя се, дали няма нещо вярно в писанията тук-таме за четвъртия райх...

ти с макдоналдс ли ше се бориш ма! Идилка такава.....

Имаше един филм - "храна ООД" и още един - 'диета макдоналдс" - на американски беше нещо от сорта "make me shower""...Те тия филми по теливизиите не ги показват богоизбраните, но все още в тубата и замундата могат да се намерят /не са ги затрили все още/.... Та тея това да гледат /ако могат де/. не да правят реклама на този или онзи политик...

Luna0102

Полуфабрикати с много консерванти, почти никой не готви както ние сме свикнали защото пресните зеленчуци и месо са скъпи, а и отнема време . Къде по-лесно е да опечеш нещо, което вече е приготвено и всичко това се трупа на кълките.

Не е само от храненето! Спряхте да се трудите на памука и на тръстиката и станахте свине. Време е отново белите хора да ви подкарат към плантациите.

Белите са дебелите!

Не са само те.

Ти пък да не се смяташ за някаква по-висша раса? Прошляк...

По- добре вместо със затлъстяването(нигрите изначално са тлъсти), да вземе да проучи рецептите на Майкъл Джексън за избелването!

Всеки с дертовете си. Ние тук се чудим как да изхраним децата си а тези страдат от преяждане. Имаше един лаф...Б..ой!..Е...бън! И Сръбска музика.....

Не страдат толкова от преяждане колкото от ужасното качество на нраните и това че хапват предимно готови неща . барбекю . Бургери отвратителните им торти и сладкиши , пица . Това ядат основно . Рядко се готви и то все сухо , супа няма. Хляба е пълна отврат

Безнадеждна работа! За това черните кобили се яздят докато са млади. След това трътката става отвратителна и са контингент само на крайно извратени дегенерати.

и семейството й добре си живеят от парите на спонсорите, които тровят хората, та да не се прави на много загрижена. Който наистина иска да реши някакъв проблем, много добре знае, че първо се търси причината и се отстранява, а не смешна борба с последствията.

Много е трудно да спреш такава индустрия. Изкуствени храни, заместители и фармацефтични компании, произвеждащи хранителни добавки за отслабване. Трябва да се води война! Преди време се прибрах от Испания с 20 кг повече от теглото ми преди да замина, за повече от година си възстанових кг. Не знам какво слагат, с какво съм се хранила там, уж не е по-различно от това е България, но явно съм се лъгала. Все още тук може да си купиш месо или зеленчук от бабичка, която не знае какво е ГМО. В т.нар. "развит" свят това е немислимо.

Тони! Те бабичките от петите си ли късат мръвки да продават драга? Виж сиренце, млекце, яйца или сланинка съм си купувала от бабетата по пазарите. Месо никога!

а сланинката откъде я късат...

ffrape

От баби- никога. Кой знае в каква мръсотия или условия са държани продуктите. Храна САМО от съответния магазин. добавките в храната е нещо естествено за темповете на развитие на света. Естествено, не ям нискокачествени продукти, но все пак се храня от масовите храни. Всички ще умрем един ден, не се втелясвайте по елдата и нахута

Хайде да спрем да се заблуждаваме, че в България храната била по-здравословна. И точно Испания да даваш за пример за нездравословни храни...Най-вероятно си се тъпкала повечко с тапас и бифтеци, и после - ама как стана така, че надебелях! Я виж самите испанци - като цяло не са дебела нация. Не е ли показателно?

Каквото и да си говорим Американците водят класацията за най-дебела нация във света , нека само да си помислим каква храна употребяват за да са на върха на тази класация (ГМО храни , полуфабрикати , пици и т.н) тъй , че в този смисъл мога да кажа , че културата на хранене е предпоставка за нивото на цивилизованост на една нация и в случая смело мога да кажа , че тяхното е твърде ниско с две думи тъп народ . А дамата от снимката първо да се пребори с нейните килограми и тогава да прави заявки за намеренията си .

И каво й е на дамата от снимката? Ако кажеш за Мишел Обама, че е с наднормено тегло, тогава ти си вероятно някоя анорексичка, която е превъртяла от глад.

Трябва ли да ми пука за самоубийци, като на тях не им пука за себе си..?!

Най-добрата диета е на екскурзия в България със 130 лева в джоба.

Ако иска да им помогне, трябва да спре цялата им хранително-вкусова промишленост. Да забрани да се ползват Е-та, ГМО-та, и всички други неща с които алчните производители, тъпчат хората от малки. Трябва да забранят рекламите на всякакви "понужди" вкл. и рекаламите на фармацвтичната мафия. Който не вярва, да попита дали преди 25 години в БГ имаше толкова дебелаци. И да си направи сметка, дали като отворихме пазарите си за внос на "прозападни" храни, направихме и ние една нация от дебелаци. От една страна нямаме пари и гладуваме, но от друга, именно поради безпаричието, купуваме от хипермаркетитие евтините вносни боклуци и от това дебелеем и умираме!

Подкрепям -точно и реалистично обснение на нещата .Погледнете старите филми ,български ,или чуждоземски -няма дебелаци ...Заради ненаситните задници на компаниите в т.ч. и фармацевтичните ,умират милиони хора .ТРЯБВАТ НАЦИОНАЛНИ СТРАТЕГИИ....

И кой е виновен за това? Всеки има глава на раменете си, да мисли и да взема решения кое е най-доброто за него. Ако всички масово не купуват вредни храни, те сами ще изчезнат от пазара, защото няма да е рентабилно да ги продават. Ама е по-лесно някой да ти каже какво е вредно и какво - полезно, взместо сам да седнеш и да се информираш.

Мишел Обама може да даде пример, като спадне собственият си диференциал.

А дали ще може да запали без манивела?

Victoria

Не разваляйте хубавата жена (от оня виц)