Лили Иванова подари букет на класната си

Поп дивата Лили Иванова подари пищен букет на жена от публиката завчера на концерта си в Бургас.

Обратно в новината

Коментари - Лили Иванова подари букет на класната си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да, уж и пожелавате да е жива и здрава и пак злобеете и броите годините на учителката и нейните, ей хора всеки ще си запълни своята, "дупка", на кой когато му е отредено, не предизвиквайте съдбата!

Да е жива и здрава още дълги години! И все пак - на колко години е учителката й??? Явно са дълголетни по тоя район. Ама това са Божии работи.

Проблемът не е, че Лили пее все още, а че се държи като тийнеджърка, и с това отблъсква.

отблъсква тъпите злобари, останалите и се радват!!! Аман от мижави душички като твоята..отблъскват ме потресаващо много!!!!

Лили е на 78 години доколкото знам. Класната и трябва да е над 100. Това е лъжа. Лили иска да се представи за по-млада. Виждала съм я наживо. Облича се като тийнейджърка, със скини дънки и много високи токчета. Устните и са като на третокласна порно звезда. Косата и е ужас! Човек трябва да встъпва във всеки период от живота си с достойнство.

Евала й, щом на тези години пее и изглежда така на сцената. Велика е !!!

лиобопитно ми е да знам как върви англиският език на лили. между другоto лили е добра професионалистка никои не оспорва този факт но като поведене и държание напоследък ми навежда на миселта че никога не е късна да станеш за резил.

Ти в кой клас си? Ако децата прочетат какво си написал на български ще ти се смеят. Български не знаеш, а английския ще проверяваш на Лили. Как се нарича това?

Това е тя Лили-вечната и неповторимата. Обичаме те Лили!!!

Е как класна бе, баба Лили е на 75 , класната и трябва да е на 100....

Ето затова Лили Иванова ще бъде още дълги години в сърцата и умовете на българите. Поклон! А .... като Мария Илиева, които си продадоха името заради едно пошло парче ще останат само в мъжките тоалетни и то за месец-два. До появяването на новата ку.ва.

Никога не съм обичала нито математиката, нито учителите по математика, които винаги са смятали, че 'ако не ти върви математиката, нищо друго няма да ти върви'. Единствената учителка, която ме накара да уважавам математиката и да се отнасям сериозно към нея е Госпожа Савка Ненова / съвпадение, а не същата дама, но ми напомни /. С дълбоко разочарование научих, че най-добрата математичка Савка Ненова е починала в София преди 2 години на 54 годишна възраст - мир на праха и и дълбок поклон!!!

Този минус за какво е - за преклонението пред починал човек, или за уважението към един достоен професионалист?!?

Господа, тези, които подкрепят Лили Иванова, са вече определено на значителна възраст. А защо го правят ли? Че то е много ясно. Тя, с песните си, особено с първите си песни, които няма как да не се харесват, връща тези хора в младежките им години, а всеки иска да бъде млад, или поне да си спомня за младостта, когато животът е бил розов и красив. Сега само завистниците и днешната младеж говорят критично за Лили Иванова.

Има масово фенове на по 30-40 години, което не е много значителна възраст. Причината е, че Лили Иванова никога не е била МИНАЛО, че да я помнят само бабите.

за чии и са на старата жена цветя? Щеше да е по полезно на старата и учителка да си сложи в ЧАНТИЧКАТА СИ НЯКОЯ И ДРУГА ХИЛИДАРАКА - това щеше де е и признание и помощ към учителската пенсия!

цветята изсъхват, пък с парите /такъв е живота/ може да си позволи нещо по така! Аз слагам ПЛЮС

Откъде знаете, че не я подкрепя ? Подкрепя финансово и дом за сираци, но не парадира с това. И хайде най-сетне да станем по-добри и позитивни, та белким ни потръгне, а ? Да опитаме.

Само пари са ви в главите,илитерати такива.Дори не допускате,че паралелно с вас живеят и стойностни хора.Я млъквайте!!!!

Аз се обзалагам, че Лили Иванома освен цветя, паралелно е помогнала и с друго на жената. Нима има нещо срамно в това да помагаш финансово на стара жена? А ти - колко лесно е да си измиеш ръцете, че си стойностен човек, който не зачита парите, и затова не помага никому!

само за себе си. Парите са най важното в живота - те не прават щастието, но ти дават сигурност и да не си бройш колко стотинки ти остават до края на месеца. Пък нека да се слягат минуси от УЖ ЗАМОЖНИ българи / е има и такива/

ти ли ще ни кажеш какво да пишеш? Не те питам колко ти е пенсията. На мен вместо тоя зарзават който е от ден до утре, ще ми са по полезни 20 - 30 лв.

Лили си остава най-великата, примата на българската поп-музика. Ванга бе казала, че Лили ще пее докато е жива и, естествено, е познала! Обичаме те, Лили, бъди жива и здрава и изпей още много хубави песни!

Без да съм фен на Лили само ще отбележа, че подигравките и пренебрежението с което една нация се отнася към определена група хора (в случая - възрастните, но като цяло и от други теми - тези над 40), е показателен за нивото й. В България е пълно с елементарни, ограничени, злобни индивиди, които нямат уважение към никого и нищо, които не могат да приемат някой да харесва нещо различно от това, което те харесват, и които винаги са готови да обидят, да засегнат, да иронизират. Тъжно, че една хубава постъпка - засвидетелстване на уважение към учител, предизвика такива приматски коментари.

Естествено, че постъпката би могла да е хубава, проблемът е, че в случая прозира фалш и режисура - също като инсценировката с "бездомника" на Майли Сайръс. Нищо повече от евтина ПР-акция за "лирични" души със затормозени аналитични способности.

Алооооооооо,колко елементарен и противен индивид от неизвестен пол си!Че защо да е популизъм и "РА"? На нея не и е нужна слава!Тя се е доказала през годините и такива дребнички,нищожнички душици,като тебе, не могат да допуснат,че една жена,като ВЕЛИКАТА Лили могат да поддържат една стара лична сантиментална традиция и да канят своята учителка при възможност и да и поднесат букет цветя в знак на поклон и душевно уважение.Много трябва да ти липсва,за да можеш да почувстваш и осъзнаеш това!Явно си недорасляк,вреден бурен!

Проблемът е в твоя приемник.

Психо. Представям си как живееш, сигурно те е страх да си оправиш косата и да си измиеш зъбите, за да не го възприемат околните като ФАЛШ :)

Абсолютно точно казано! Наблюдавала съм как в чужбина се отнасят със звездите от по-зрялото поколение - с респект, дори с благоговеене, защото тези хора са постигнали нещо, което малцина от съответната нация са направили. Поздравявам Лили за отношението й към учителката й. Уви, не се надявам днешните ученици да вземат пример.

ама тя на 75 ли е? и продалжава да пее? не се спря тази жена. явно си има фенове...

А ти завърши ли отдавна училище? И защо тогава пишеш глупости по форуми, не си ли вече достатъчно дърт, пардон - зрял.

Че тая класна на колко години е,сигурно на 120.

Жалък си. Дори не можеш да смяташ, камо ли да направиш кмиклен коментар.

смислен коментар имах предвид

Пожелавам Ви, от сърце, да срешнете.

Казваме среЩа- не среШа. Среша е едно друго нещо...

Благодаря.

дя-до

Лалка и добро възпитание?!?!??!? Демонстрира изключително превзето, селско, себично и безпардонно поведение цял живот. Имаше късмет, че животът я постави на сцена, иначе със своя характер нямаше да има с кого дума да размени.

Дядо, на теб ушната кал е запълнила разстоянието между ушите. Направи малко хедбенгинг ...

Коя от двете дами е на преклонна възраст, т.е. заслужава преклонение?

Над 60 години съм - помня Лили като съвсем млада жена, бях и на концерта й в зала "Арена" - разлика като излъчване, хъз, взискателност, професионализъм, няма. Злобните закачки с възрастта й тръгнаха от Славчо Трифонов - завистлив, еснаф и дребнав човек. Що се отнася до класната, моята начална учителка - другарката Ганчева - се пенсионира след нашия випуск На всеки 24 май отивах да я поздравя. Тя дойде на абитуриентския ми бал с много мил подарък. Докато беше жива винаги ходех да я видя. И не само аз. А тя помнеше всичките си ученици, следеше кариерата им, имаше снимките им.. Ако Лили Иванова живееше в друга страна Тина Търнър и Шер щяха да й дишат праха.

Когато видиш Шер и Тина да се забият като къртици в статива с текстовете и да подскачат на метър най-много от него, тогава можеш да ги сравняваш.

Не разбрах, подиграваш се с това, че не вижда добре ли? Може би е по-добре да си направи 10 - 20 пластични операции, така сигурно ще се издигне в очите на слепите.

Ужас как можете изобщо да пишете , изливате само злоба защото вие самите не сте постигнали нищо а това ще ви погуби

Харесвам нашите певци от постарото поколение но Лили е велика. Където и да съм по света щом я чуя съм горда с нея и й се радвам ,защото моето поколение я обичаме и тачим .Нека е се радваме докато сме живи,а не да се правим на умни и да филосостваме.АЗ ако имах възможност и знаех къде се намира моята учителка по български от техникума по икономика също бих и поднесла бурет с дълбок поклон.А вие дежурни злобни драскачи престанете да плюете ако имате малко достойнство него правете.

Bъзрастта не е порок. Bсички останали умират млади... a след тях не остава и следа...

Ако хан Аспарух беше жив щеше да се получи нещо като среща на класа!

На същата среща би трябвало да са и Тина Търнър, Шер, Том Джоунс, Ала Пугачова, Йорданка Христова и т. н. Може би е по-добре да послушаме Андреа, Азис, Криско, Ицо Хазарта и тем подобни. Предполагам разликата в качеството идва именно от възрастта.

В българската естрада също има значителен брой "тъпи" песни. Това, че не са с вулгарни текстове с нищо не променя факта, че са пълен боклук - особено онези , които са свързани с бълграския фолклор.

Има много фалшиви герои днес. Но като с всичко фалшиво и краткотрайно, човек долавя пошлостта и фалша, усеща неприятния привкус или чувства липсата. Едиствено характерът е това, което може да открои истински човека и да покаже разликата. Лили има точно това и по тази причина талантът й блести така ярко.

Господа, оказва се, че възрастта на някои хора е тясно свързана с издаденият документ от местният общински съвет, и посочената дата на раждане в този документ понякога не отговаря на реалната възраст на лицето. В стара немска енциклопедия (не от средновековието де) е посочена година на раждане на Лили Иванова 1935. А заради изискване за ограничена възраст на изпълнителите на един конкурс се е наложило на Лили Иванова да и бъдат издадени нови документи, с по-късна дата на раждане, за да може да се класира за възрастта, която се изисква за конкурса. Един път издадени тези документи си остават така, като реални, но дали лицето е на такава възраст, никой не може да каже.

Е, И? Какво те бърка възрастта и? Тя е е артист и певица от висока класа. Не е кокошка и няма да я вариш. Защо точно те интересува кога е родена и на каква възраст е?!

янчо таков я подмлади с две години

Янчо Таков Кожухаров, за него ли става дума? При представяне на Прешъс Уилсън по телевизията.... в ефир указания даваше "Втора камера, покажете ме от ляво"....NO COMMENT, основоположник на Господари на Ефира, още в соц. времето.

Li4o, кой колко е учил не е моя работа, а и не ме интересува ,но попаднах на твоя коментар за класните и... Хубаво е, човек да изказва мнение, но нека бъде поне малко подготвен, нали? Правиш забележки кога казваме "класна" и кога "курсова", ама и на теб нещо ти куцат тези обяснения. Не твърдя, че съм много грамотна, но поне знам, че "класна" казват не само в основното училище, а ив гимназията. А "курсова", когато учиш в техникум или професионално училище, защото е прието в техническите училища да се казва /например/: първи курс, втори курс...и съответно на водещата/ият/ "курсова/в/". Така че забележката ти по моему не е удачна. А за Лили Иванова можем да казваме и пешем / при добро желание/ само позитивни неща. Не разбирам, каква е тази човешка злоба за човек, който цял живот се труди и ни доставя удоволствие с таланта си. На кого от вас тази жена е създала неприятни моменти в живота, та изливате толкова неоправдана злъч? Какво значение има на колко години е тя или нейната класна, та сте тръгнали да им броите дните? Самият факт, че все още ни радва душите, пък дори и с няколко тона по-ниско, е достатъчно. Поогледайте се, вижте какво ви липсва в живота и попълнете липсите си, без да злорадствате и то неадекватно. Дано Иванова прави концерти и в бъдеще и й желая крепко здраве и нови изяви на сцената.

Като прочета някакви коментари, че и звездите по някое време трябва да спират - смешно е, бе хора! Те, столетниците сякаш веднага след пенсията са спрели да правят каквото искат и могат, и после 30 години чакат примирено смъртта. Ама друг път!

Само уважение, и пожелания за много здраве на тази жена.Никой от сегашните певци и певачки не могат да и стъпят и на малкия пръст.Никой не е безгрешен, не трябва да се обвинява за нищо.

Просто-класика!

Има една поговорка, че в семейството на обесения не се говори за въже. Така и тук не трябваше да се говори нещо за стари хора. Какво очаквате друго да се коментира, като това е същността на новината.

да и е подарила цветята и да и е дала още 5000 лв да си купи сладолед или ..........

Лили е голяма певица. За това едва ли някой може да спори смислено. Това, че с възрастта е откачила централно е съвсем друга тема. Някои откачат на 20, други са си откачалки по рождение.

Аз не зная дали Лили е откачила,но ти със сигурност си абсолютна откачалка и местото ти не е тука,да цапаш форумът,а е в лудницата!

Няма начин.Тази класна трябва да е поне на 250г.

Как го изчисли бе, Тодоре - 250? Нека позная, работиш лихвар

Лили е велика българска певица- артиска. На един артист от такава величина се позволяват много екстри. Тя е певица от ранга на Едит Пиаф за Франция. Можем само да се гордеем с нея. Но дребната българска душица само търси под вола теле , за да смъкне по- надолу до своето нищожество величия като Лили. Да е жива и здрава. Има достатъчно благородни и културни хора, които я обожават. За останалите си има Азис, Райна- майна, Отварачки и други мачки.

Нямам думи )))))

Просто има едно време ,дето даже и ЗВЕЗДИТЕ трябва да спират...

,,Звездите са звезди, защото са високо.,, Да спрат да се звездеят тези, новоизлюпените,, звезди,, , които се нароиха и заслепяват децата с фалшивия си блясък.

Нека си е звезда, тя поне има за какво, но нека и да се държи подобаващо на възрастта си. Лично и неведнъж съм бил свидетел на тийнейджърските и изцепки, което меко казано е нелепо.

Мдаа, ненапразно в Ада при българския казан няма пазачи. Толкова лошотия и злоба се излива.Но...успокоява ме факта, че така реагират основно простите и неудачниците... ама доста сте, бе!

Претенциите на Звиздите са големи и си въобразяват ,че всички трябва да им Охкат и Ахкат.

Не знаех, че са останали и други живи от нейното време.

И аз много се изненадах, че класната е жива, май е станала грешка....

Явно е имало разкопки в Поморие...

що бе, вашите да не са умрели?

днешното време е като всяко време - наред с житните зърна,има и плява.всеки сам избира какво да бъде!Почитания за жеста на Лили, направен преди 15ти септември на нейната учителка!всикиму такива ученици.

Савка Ненова, класната на Лили Иванова, е на 86 години.

Изтървал си една единица преди числото на годините ....

НЕМОЖЕ КЛАСНАТА ДА Е НА 10 ГОДИНКИ КЛАСНА МОЖЕ БИ Е НА 96Г - А ИНАЧЕ ХАРЕСВАМ ПЕСНИТЕ НА ЛИЛИ НО ИМА НЕЩА КОИТО ТРЯБВА ДА СА С МЯРКА - НЕЩО ВИСОКИТЕ ТОНОВЕ ГИ ПРОПУСКА НО Е НОРМАЛНО - ПОЖЕЛАВАМ И НА ЛИЛИ МНОГО ЗДРАВЕ И ОЩЕ КОНЦЕРТИ

Представи си, че Лили е била на 8. Значи класната е била на 19. Възможно е.

нещо не си добре сас смятането.защо да не моге класната и да е с 10 год. по стара от нея.когато лили е била на 17, класната и е била на 27.

Ако класната е на 86 години, това значи че е родена 1938 г., а лили е родена 1939 година, простете, но вито аритметиката, нито висшата ми математика нещо не ми помагат??????????!!!!!!!!!

Приятел, опитай пак! :)

1928 година, не 1938

Ахахахахаха, тук са се събрали най-видните математици. Толкова сте и музикални критици!

Адмирации за жеста на уважение! Тук някои се подиграват с възрастта и на двете, но само ще им кажа, че моята баба беше на 93, когато си отиде от този свят и беше най-мъдрия човек, когото познавах! Друг мой роднина почина на 94 и беше един от най-стойностните хора, с които контактувах. Не се учудвайте на възрастните хора, много от тях може да ви дадат съвети и насоки в живота, докато младите са по-повърхностни, с редки изключения. Уважавайте възрастните си родители, баби и дядовци, помагайте им, за да ви е леко и спокойно на душата!

Поздравявам Ви за коментара .

Благодаря! Извинете ме за закъснението!

Никой не се подиграва на баба Лили за това че е доживяла преклонна възраст, в моето семейство са все дълголетници, надявам се и аз да не наруша семейната традиция :-) Но е факт че баба Лили сама се прави за смях - не може да пее както го е правила на времето и в това няма нищо лошо, стареенето си е естествен процес, от който никой не е избягал. Причините да й се подиграват е абсурдния й отказ да приеме възраста си и да спре да се излага. Човек трябва да знае кога да спре, иначе става за смях. Какво не й стига на баба Лили та да се откаже - пари ли, слава ли, успехи ли ? Вместо да я запомнят като добрата певица която е била на времето се превърна във всеобщо посмешище и повод за подигравки. И след като сама си го причинява не виждам причина да не й се подигравам. P.S. И един риторичен въпрос към всички възхваляващи "жеста" - дали динозавъра се е сещала за класната си когато е била на върха на славата си ? Или сега това е просто начин да парадира и да се пошуми още малко около нея, да се напомни за поредното й "турне" ? Все пак и лошата реклама си е реклама ...

Абсолютно точен коментар - във всяко отношение! И - елементарна ПР акция...

Защо пее още Лили Иванова!?Ами защото ние нейните почитатели искаме това!Защото искаме да я виждаме жива и здрава, все така чаровна и талантлива, защото ни липсва, липсва ни нейният талант, силен характер, нейната самоотверженост, нейният професионализъм! Всички тези критики към нея не са конструктивни, не й мислят доброто, а са плод на завист и недоброжелателност!Продължавай Лили все така, радвай ни с твоя неуморим ентусиазъм и професионализъм!Бъди ни жива и здрава, много щастлива, желаем ти нови лични и професионални успехи! Обичаме те!

На мен пък ми харесва, че Лили има дух и желание за работа. Не се оплаква. Хубаво е, че в България има такъв човек. Естествено, че гласът и се е променил с годините. Да е жива и здрава... И още нещо - не се пише на времето, а навремето!

Уважаема госпожо, "Баба" се нарича жена, която има внуци и е баба именно на тях, а не на обществото. Очевидно е , че лексиката Ви е под ниво, както и културните Ви разбирания. Много съжалявам! Доколкото Лили Иванова, то тя е истинска дама.

Да, да, а ти си вечна и бръчките ти нищо не значат, само отразяват гънките на мозъка ти :))) Не бой се, и ти ще станеш динозавър, а ако си се метнала на дълголетните си родители - ще имаш честта околните да ти казват Баба Динозавър поне едно 30-40 години - надявам се че ще ти стигнат за дълбокия размисъл, в който ще изпаднеш :)

Преклонна възраст-75 години?... Над 90 може и да е преклонна! И в началото на репликата пишете, че никой не се подиграва с това, а накрая, че не виждате причина да не го правите! Изяснете си, защо всъщност изобщо я критикувате, какво удовлетворение Ви носи тази безсмислена жлъч, не Ви разбирам, честно! п.п. Риторичният Ви въпрос има отговор в самата новина-"Г-жа Ненова живее в Поморие и всеки път, когато пее в морския град, Лили праща личния си шофьор да я вземе и доведе на събитието...", но някой трябва да вникне в смисъла, преди да критикува! Лили Иванова няма нужда от реклама, тя е емблема и си има своите почитатели. Желая Ви здраве и дълъг живот! :-}

дя-до

А стига, бе! Подарила е букет на най-възрастната жена за всички времена!!!!

И с пет удивителни да го напишеш, пак ти куца оригиналността. Стари вицове. Като теб дя-до.

Точно ти ли зина пак бе, пръдльо! Нали ти беше най-стария? Не ти отива, пфууу.

ако е току що завършила млада учителка разликата може да е само 6-7 години и това не е най -важно а уважението което изпитва към класната си което в днешно време го няма за съжаление

"което в днешно време го няма за съжаление " Уважението трябва да се заслужи. Ако няма уважение, доста вероятно просто не е било заслужено.

Досега се чудех дали Лили има живи съученици, а то се оказа, че класната й била жива?! Сега чакам да подари букетче и на другарката си от яслата! Амин!

Дребна душице, покрий се някъде, че си показваш простотията.

Нагласена ми се чини тая работа. А песните й са просто рецитация на префърцунени, шаблонни текстове под музикален съпровод. Дали някой от настоящите й почитатели си ги тананика, слуша в къщи или в колата. Като я отрязаха истинските композитори и текстописци (защото ги крадеше дълго време!) стана бая скучна, пък и гласът й отдавна не този отпреди 20-30-40 години.

80-90-110 години :-)

Това,че гласът и не е както преди години е естествен процес. Лили продължава да пее и да изнася концерти, а тези които са я отрязали си останаха там , някъде във времето преди много години и не са мръднали. Не. Не слушам ежедневно Лили, но чалгарите не могат да и лъскат даже 20 сантиметровия и ток на обувките, защото чалгата навлезе във всички стилове музика и все по- рядко се прави нещо , което си струва слушането.

Много пък знаеш кой кого е отрязал и кой кого крал. Това е взаимна работа и изгода. Колкото тя е зависима от композитори и текстописци, толкова и те от нея. А каква е истината те си знаят. Не ти.

Браво Лили!

Само така, докато броят на годините достигне до числото, указващо максималната скорост по българските магистрали!

Максималната скорост е 130-140. Това е добра продължителност на живота. странно - защо са ти нацъкали минусите??