Скарлет Йохансон се връща на работа

Холивудската звезда, която в началото на септември роди дъщеричка от годеника си Ромен Дориак, призна, че планира скоро да се завърне на снимачната площадка.

Обратно в новината

Коментари - Скарлет Йохансон се връща на работа | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЕ ЩЕ ДА БЪРЗА С БРАКА, ЕДИН СЕ ПРОВАЛИЛ, АМА С БЕБЕТО МОЖЕ.

ейй ше кажеш че вие и плащате заплатата начи...че и мотика искате да и набутате у ръцете на жината, а един филм с нея не сте купили - само от замундата дърпате на аванта :) еее що па и нейното да не е работа

ние все си мислим, че като не стои на бюро, не клюкари, не телефонира през цялото време, не пие кафе, другото не е работа. Верно може би беше по-правилно да пишат "се връща на снимачната площадка", щото снимането на филм за нас си е нищо работа.

А тя какво работи тая? Туй нейното работа ли е? Стой си вкъщи и си взимай майчинските, ма будала! Нали трябва да кърмиш бебито! Като навърши една годинка, пак ще бачкаш.

Страхотно но за какво й е това бебе

Супер готината сладурана !:) Пожелавам и много Здраве и още повече успехи на екрана!

... а мене току-що ме изгониха от работа. Дисциплинарно.

Toni

Като чете заглавието, човек ще си каже че работи на щат като чиновничка и я викат че няма кой да я замества.

...от 8 до 5 и получава 500 лв. заплата.

Скарлетката е жумел. Прсто Мила одъртя и не я взеха в "Люси". А може и сама да е отказала като е видяла количество тъп филм са сътворили. Направо не повярвях че тоя смотан филм е на Люк Бесон. Май само си е сложил подписа под сценария ама от тея силни наркотици е забрайл да го прочете. А Мила Йовович е класи над скарлет.

Доста надценена актриса, иначе като човек не ме дразни. Симпатяга е. Иначе това изобщо не е новина. Връща се на работа, защото в противен случая рискува да бъде бързо забравена. Рисковете на професия в Холивуд. Я вземе ваканцийка повече от 5 месеца, я е потънала в пълна забрава.

баси джуките!

дя-до

Горката! Хем на работа, хем бебе! Как ли ще се справи. Дано само не е нощни смени.

бездарна актриса, която изглежда глуповатичка и без особени актьорски заложби

Друго си е да си плюеш анонимно в нет-а

Това може да го напише само някоя неуспяла актриса :)

Абе,и ти си доста тъпичка,ама се изказваш като,че ли си Ал Пачино,или София Лорен поне... А със сигурност и си доста по-грозна от нея...