Кира Казанцев е новата ”Мис Америка”

Етническата рускиня Кира Казанцев е новата "Мис Америка".

Обратно в новината

Коментари - Кира Казанцев е новата ”Мис Америка” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Типична руска муцуна-голяма крьгла кратуна,големи бузи и чип нос.

Ква е тая грозотия бе ??? Освен това, си е изрусила косата. Тая да не е някаква руска ку-рва, сложена там от руски мафиоти, заради войната в Украйна ???... Стига с тия пребоядисани и напълнени с ботокс и силикон !!! ... И ако някой мъж, се ожени за тая и очаква, красиво дете, а тя му роди някакво тъпо и грозно изро-дче, кво ще я прави тая грозотия ???

Изборът на тази уродлива руска евреийка за пореден път доказва, че евреит екомандват света.

някой знае ли коя е истинската мисис Русия.Антония Петрова тук упорито твърди че е тя и защитава тази теза уверено.Когато напиша в гугъл за мисис Русия 2012-2013 излиза друга,която си е рускиня и че 1-вто твърдение е лъжа.На кого да се вярва...

първо тази особа не е етническа рускиня, а руска евреика и второ, тя не е избрана, а купена за мис америка, както на тоца бяха купени титлите "мис българия" и мисис русия".

Това е със сигурност политически ход. Не е достатъчно красива за каквато и да било "мис".

Ура. Сега поне ще сми сигурни, чи Мис Свят няма да е от Америка!

Стига, де.Това ли е най-красивото момиче от цялата Америка.Изложихте се.

И аз същото си помислих, като видях снимките - симпатично младо момиче, ама за Мис...

Хъм, отива работата една кока-кола да струва 3 рубли :).Днес Мис Америка с руски произход, утре президент с такъв и накрая руска задокеанская губерния.

Е, не е за вярване просто!! Симпатично, чаровно момиче, но според мен дори е НЕКРАСИВО (меко казано)!!! Наистина прилича на Мика Стоичкова, която е чаровница, но в никакъв случай красавица. Да не би американците да са направили политически реверанс на Русия?!? Как е възможно сред толкова милиони хубави американски момичета да изберат тази средностатистическа грозновата физиономия?!?!! Че и тялото нещо не го бива, съдейки по снимките... Направо не е за вярване!

красиво момиче и всичко си има. но няма славянски, руски черти. повече прилича на народа на Ходорковски и Абрамович.

да покаже как са мята и колко са раздава...

таман се бях притеснил че не плюете по хубавото момиче......не ме изненадахте и този пат...тя пенка от нщо село по хубава.......ееееееееее балгарино....малак но прост народ

В която и долнопробна кръчма тук да отида ще намеря по-хубава

Съгласен съм и на мен след третата ракия всички ми приличат на абитурентки. :-)

скъпи хамериканци, и що тъй избрахте това момиче от руско потекло бе, нима не сте чували че им наложих санкции? Не можахте ли да изберете идно истинско американско момиче, чиито родители произхождат от джунглите на Африка, да речем?

нищо особено не е тази жена, няма шанс за мис свят

жалко, че оженихме наша Тоца Крокодила, можехме да я пратим на конкурс.

Е като се е оженила, да не би да си е хвърлила оная работа на боклука?:)

хубаво руско момиче са избрали американците - момиче от народа, симпатично. Браво на тях! И хубаво име има Кира, идва от Кирил :)

И като си е направила фамилията КАЗАНцев да свършва на -в, а не на -ва направо си е истинска американка.

е общоприето там. И на мен не ми допада.

Хубава е като Мика Стоичк-оффф! Миката що не вземе да се пробва и тя?!

Не се вписва в представите ми за универсална красавица, дори не ми допада излъчването и. Но щом са я избрали...

А би ли казал , каква е редставата ти за универсална красавица , че ми стана интересно?

3*100 със салата.

дира пак се изложи... сложили са снимки на някакъв тюлен.

Ама вижте сега - не може такава дискриминация - конкурс за Мис и да вземат да изберат някоя прекалено красива. Така се дискриминират обикновените жени. За да не става така, се избират посредствени красавици като тази. Също както се назначават жени на високи постове без нужните качества - просто да има полово равенство и % жени. Някой слънчев ден не пречи в най-великата демокрация САЩ да изберат мъж за Мис Америка - защо трябва задължително да е жена?

Сега рускиня мис скоро и първични партийни организации във Вашингтон. Сънувал Обама,че присътва на руски партиен конгрес и след края г-н Путин наредил по микрофона-Моля,партийните секретари на Омска,Томска и Вашингтонска област да останат за указания.

МУхахахаххахахаха добър виц......

Е па язе бех най- хубавата мома на времето. Все пред нашата порта се биеха, ама язе си аресах мой Грую. А тая ако я пуща у курнико ще спрат да ми носят кокошките...

Голяма тъпня си сътворила, гуцо.

Нищо лично към девойката, тя е с нормални правилни черти, но за мис и то на такава голяма площ и население - малко извинявай , ама какви мацки има , просто това момиче не е да е най. Като си помисля какви ослепителни красавици се явяват на този конкурс - нещо не ми се връзва. Да е жива и здрава да си носи короната, не мене не ме кефи.

Има изключително красиви рускини, но тази определено не е от тях.

За американски конкурс става. :-)

Личното ми мнение е , че Рускините са едни от най - красивите жени във света , но избора на тази по никакъв начин не показва това , защото според мен тя дори не е симпатична а за фигурата да не говорим -къси и криви крака . С две думи изобщо не ми харесва .

така е, не е готина, но на общия фон в САЩ си е идеална женицата.

Тия от журито не са ли виждали ангелите на Виктория Сикретс.Тая не става и за конкурс на Мите Пищова.

Те па са едни ангели, няма що. Ако им махнеш пласмасата и кита са си обикновени жени.

Тая с тази уста и с по-широкото ми Фи няма да има проблем..... Като настъпена жаба е в главата....

Сега остава да изберат Путин за Мистър Америка! ;) Между другото тази не прилича много на рускиня, а повече на американка. Те и някак успяват да ги учат на тези глупави физиономии, като спечелят.

То май даже имаше филм Мистър Америка и бе с щит с голяма червена петолъчка. Ще се получи добър колаж на снимка, ако сменят лицето с това на Путин.

Чист политияески акт е това- комплимент към Русия, насочен към свободните руснаци. Ясно ,че путиноидите беснеят, едва ли са очаквали така неприятно да ги изненатат от Запада.

Само потвърждаваш, че американците са освинили поредното нещо с политически цели. Точно тези манипулации са отблъскващи. Да не говорим, ако са пренебрегнали други момичета заради това. Нарушили са техните права, за политически цели.

Къде е неприятната изненада за руснаците?!? Американците са казали, че няма нито една американка, която да е хубава поне колкото грозничка рускиня.

Тази красавица е родена в Манхатън. ))))))))))))))))Което ме навява на мисълта, че коментираш без да си прочел новината. ))))))))))))))) trolling action ???)))) Та какво да злобея против мазохизма на американците да харесват и избират крУкУдили и да ги показват на конкурси? )))))))))))

Вероятно този ще да е един от хилядите конкурси в Щатите от типа "Мис бирена бутилка"...Ама като няма други новини...

Това ли е идеала за красота на Америка? Трагично.

Въпрос към путиноидите: Кога ли американка ще стане Мис Русия???

Ами ти май не знаеш, че мисис Русия за 2011 или 2012 е чистокръвна БЪЛГАРКА, родом от София и омъжена за руснак от Казан

Чети въпроса и не ми казвай какво знам и какво не!!!

Антония Петрова е родом от Пазарджик, не от София. А по повод на новоизбраната "Мис Америка" определено не е за тази титла, дори наистина се чудя дали е рускиня, защото факт е, че след българките рускините са най-красиви, но тя не прилича на рускиня и без да обиждам момичето, но ......... е далеко от красавицата на такава огромна нация. Тя и нашата Антония вероятно си купи титлата, защото както каза в едно интервю "българките са черни, грозни и с огромни носове" и "най красивите жени на света са рускините", явно тя вече се изживява като рускиня, но .... не е. Та всичко според мен е политика, както и на Евровизия, така и на конкурсите за красота - то грозно /имам предвид в сравнение с другите, иначе момичетата са си красиви, но не за такъв конкурс/, но печели.

Отговор: Когато Сноудън си доведе жена от Америка!!!

Никога! Американките са природно грозни, но щом те кефят няма проблем.

Само да присъединим Задатлантическата губерния и може и на американка да и излезе късмета за "Мис Русия"

Веднага ти отговарям: Когато семейство американци се решат да живеят в Русия, да си родят там щерката и останат поне още 17-20 г. и тя да се яви на конкурса "Мис Русия". Само че нада ли има такива смели американци.

Това е отговор на мислещ човек :)))) Не като на разни сахалинци и други подобни путинизирани елементи!!! Печелиш първа награда!!!

Три пъти прегледах статията, да не би да става въпрос за мисис.

Тук има послание. САЩ за разлика от Русия е свободна страна и не мразят руснаците както путиноидите пропагандират напоследък.

........ и затова избират грозотия))))))) железна логика)))) В САЩ идеалът за жена въобще не отговаря на посредствеността на тази мацка. Там преобладова латинотипъпът. Глава ти се замайва като караш cabrio из Маями.

грозното и хубавото са субективни понятия. Освен това изместваш темата - САЩ е свободна държава с функционираща съдебна система (със своите проблеми но няма нищо идеално); Русия е бедна, корумпирана страна с алкохолизирано население оправлявано от шепа олигарси. Фактите са факти!

красиви, безупречни, не можеш "копче" да им кажеш негърки съм виждал.Надявам се да не ме изтрият поради думата. Да не говоря за походката. Те дали са имали право да се явят на конкурса? Щяха всички да пометат.

Не е до право. Все пак самото момиче трябва да иска и има желание да се съблича и кълчи пред жюри. Повечето не искат. Ние сме говорили с дъщеря ни надълго и нашироко, защо не стане модел, тъй като има невероятно красиво личице, а и за нейните 16 години е 173 см. И на няколко пъти я канят от ОРФ. (Жена ми е висока естествено руса рускиня) Обаче тя няма желание и се срамува да се съблича по банки костюм да се кълчоти на токчета пред старци.

джепето

Браво на дъщеря ви - няма нищо по-нормално от това да изпитва неудобство от подобен тип изяви. Съветът ми към вас е и да не я насърчавате да го прави - щом си е красива, не е нужно някакъв конкурс да й го затвърждава. С една титла "Мис еди-какво си" само би влязла в среди, в които едва ли бихте се радвали да я виждате. Ще има кой да оцени красотата й и кои ДВЕ очи да радва.

Не, не са имали, за тях правят отделен конкурс!!! Ти в кой век живееш???

Журито определено е сбъркало този път :)

нищо против,че е рускиня. Те са едни от най-хубавите жени, еле украинките - впр.те не са рускини.В САЩ освен индианците, тях вече ги няма, няма туземно население. Всички са пришълци, както казва моята майка "от кол и въже". Но тази определено не ми харесва.Вижте й краката - какви красиви крака съм виждал - много са важни, а и май са малко криви.

От всички блондирани крУкУдили в УСА, са аресали точно тая грозна рускиня

БетЕр Евровизия.

и на мене ми мяза на травестит

Като прочетох, че е рускиня си помислих, че момичето е спечелило въпреки, че е рускиня, а то май се оказа защото...

Изборът на тази мис потварждава няколко твърдения: 1. В България има много красиви жени. Без да преувеличавам при разходка от 500 м, която правя сутрин виждам поне 3-4 супер красавици... 2. Това, че рускините са красиви, не означава, че всичките са красиви... 3. 100 000 долара са си 100 000 долара дори и в САЩ...

Потвърждавам и подържам твоето мнение. Позволи ми да добавя моят скромен принос от наблюдения на нежния пол. Във Виена живеят над 500 хиляди сърбохървати и още толкова турци. На конкурси за красота, ако се яви наше момиче -сърбохърватка, българка или словенка, конкуренцията от австрийки и туркини се изпарява в 4-те посоки на света. Като тръгнеш по улиците на Виена и харесаш женски силует, то в 99 % трябва да си сигурен, че нейната кръв е славянска. Рускините и полякините нарочно не ги споменавам. Рускините във Виена са доста богати с богати бащи и съпрузи, така че по улиците е малко вероятно да бъдат срещани. А полякините се женат масово за австрийци или немци и лъжат, че не са полякини. Та затова са ми паднали отдавна в очите. Унгарките са необикновен сорт. Тотални психопатки. Може да метат улиците, но винаги произхождат от минимум баронско семейство. Изключение прави само една румънска унгарка, омъжена за нашенец, която имитира доста добре нейните сънароднички в Австрия

Специално за Виена има една приказка, че почти във всяка виенска фамилия има поне една баба чехкиня (или словачка)

и никога не съм била, но ми се струва при такива критерии - внучка ми, която е американска гражданка по рождение и сега и на 8 години може след време да стане мис Америка.

По-добре детето да не участва, Госпожо. Ще го изтискат като прани гащи, ще му изсмучат енергията и ще го вкарат в такава месомелачка, че ще му провалят живота.

Ако имаше конкурс за мис/мистър злоба, то короната със сигурност щеше да отиде в България. Момичето не е неземна красавица, но е доста симпатично, със спортна фигура и естествено изглеждащо. В никакъв случай това момиче не заслужава подобни обиди. Освен това, девойката не е по-грозна от средностатистическите жени и момичета в България. Така че не тя е грозна, а коментарите ви. Помислете си ще ви е приятно ли и към вашите жени, сестри и дъщери да се сипят подобни "комплименти". Защото, когато такава е общата нагласа на народа, рано или късно тя ще бъде насочена и към вас.

Доста симпатичните са доста симпатични - конкурса е за красота - следва да го спечели красива жена. И не знам дали е съвпадение, но всички следват право или мениджмънт , как една не следва физика, медицина, биология. Може и аз да съм в заблуда........И между другото- познавам една лекарка - доказан специалист нефролог, която ще сложи тази симпатична девойка в малкият си джоб.

Разбира се, всичко е въпрос на вкус. Но проблемът са откровените обиди по неин адрес, които освен че са ненужна грубост са и незаслужени.

"Естествено изглеждащо"??? в Америка? ХА-ХА-ХА :-)

Като прочетох "етническа рускиня" очаквах нещо повече, но тя определено не ми харесва. Не са сложили снимки на другите претендентки за да преценим.

Явно си е платила....Иначе всеки с просто око вижда, че чак за Мис не е....Тези конкурси отдавна се знае, че се плащат. Факт.