Клоуи Морец разкри какво харесва в Бруклин Бекъм

Подрастващата актриса Клоуи Морец разкри какво харесва в Бруклин Бекъм, синът на бившата певица и настояща дизайнерка Виктория и футболната звезда Дейвид Бекъм.

Обратно в новината

Коментари - Клоуи Морец разкри какво харесва в Бруклин Бекъм | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дали наистина, ама наистина всичко разказва на майка си това вчерашното? Как мислите?

Кои са тези посерковци?

Нещо не знам изгубили сте се в превода или тъпанари ги пишат тези статии..

Ха сега деца познайте какво му е харесала... Не е много трудно - или мама, или тати, все едно, ама си е врата към големите пари ;)

Първо той си я е набелязал и взел да я сваля - оттук натам тя е нямала нищо против, просто. Всяка девойка на нейно място няма да има против, ДА, славата е афродизиак :), какво умувате? Той също я е харесал, защото е известна.

Тази "подрастваща" кака ще го отрака. У нас знаят как се правят тия работи още от 9-годишни. И това, миткало, миткало, ще иска да ме управлява утре...

И аз много харесвам Бруклин. Харесва ми, че майка му и баща му са известни. Харесва ми още, че семейството му е заможно. Хубаво е и че има още братя - ако ми писне, ще го сменя с някой от тях. Много ми допада, че е решил да използва татко си за трамплин във футбола. Ама най-ми харесва изпразнения му от съдържание поглед.

Ако ме миташ и двамата гледат като пребозали. Е на нея малко под погледа на 3/4 педя е възможно да и е пълно, ама едва ли с акъл...

Прасешки нос, дебели бърни, патешка уста, така модните напоследък австралопитекски вежди - по-скоро е за зоопарк, отколкото за червения килим. Не ме кефи! А Бруклин твърде много прилича на намусената си майка.

как не те е срам да коментираш по този гнусен начин външния вид на едно дете/младо момиче. Не може всички да сме перфектни (като теб предполагам?). ИЗРОД!

комплексарче си си де...даи да си го кажем хахаха

Доста си мязат с Жулиет Бинош - да не са майка и дъще,я случайно?

Начи, мадамчето е хубавко, ама требва да мушне некой кубик силиконец. Айде да не се излагаме, в шоу бизнеса сме все пак!

Тя е малка, но е кака и вече знае ...

поредната тема върху, която идват комплексарчетата да хранят...се се надявах да влезна и да видя позитивни коментари нали все пак са деца, но уви......злобни хора злобни хора......осузнаите сееееее

Какви позитивни коментари, бе? За тази така вълнуваща новина с кого се натиска на Бекъмови големия син?! С какичка ... Ето ти една по-вълнуваща, тръгвам да излизам от нас, но чувам странен шум в коридора, поглеждам през ключалката и гледам - съседското синче, на около 13-14 годишна възраст мачка циците не някакво момиченце, разгащил се такова едно. Мацето се дърпа, а той: - "Стой, ма, чакай да се изтропам!". Изкашлях се, мацето хукна да бяга нагоре по стълбите, а след нея келешът със смъкнати гащи и се преби на стълбището ...

Чакай сега, не разбрах новината - изкашлял ли си се, или си се изтропал? И защо си пребил съседското синче.....?

ти кога го направи за първи път...на 1ч е ок какво да правят с кукли да си играят ...и вие като почнете глупости д аговорите

на любимите ми ЮК и УСА искам да припомня, че тва са първи стъпки в педофилията... иначе в щатите червената шапчица е банната защото е пълна с насилие, но 15годишните се разхождат по сутиен само ако са звезди.

ква е тая овца, с която ни занимават! то не бяха посрани принцчета, не бяха нароманизирани холивудски персонажи и кви ли не отрепки!

няма чара и магнетизма на баща си

Но пък е взел стоун фейс-а на мама Вики :)))

Само от една снимка ли съдите? Хората са като преливащи картинки - приличат във всеки следващ момент на двамата родители и имат от мимиката и на двамата. А Виктория не е никак зле. Между другото нали имаше статия, че мъжете имат по-голям успех, когато не се усмихват ;)

Браво на Бруклин! Футболист не знам колко ще стане - сянката си е сянка, ама тая кака добре я е спрял...

това ако е 17-годишна... прилича на 40 на някои снимки

???? Моля? Май още снощен си...

Не прилича на 40 годишна, но са и сбръчкани очите и има голяма вероятност да остарее преждевременно. Това с очите може да е от късогледство, защото ги присвива непрекъснато, а може и да е от нощните купони, на които не пие :)